Witam,
Chciałem zapytać jakie wycieraczki montujecie w swoich T4?
Głownie chodzi mi o rozmiar, gdyż standardowe pióra 530mm zostawiają duży trójkąt na dole szyby w jej środkowej części oraz duży nieoczyszczony obszar od strony pasażera...
Jakie Wy macie doświadczenia z większymi długościami?
Jeśli chodzi o firmę, to miałem doświadczenie z wieloma, w szerokim przedziale cenowym.
jednak najlepsze zdanie mam o wyrobach firmy MOTGUM - bardzo dobra jakość połączona z trwałością, do tego w dobrej cenie.
Wszystkim jak najbardziej je polecam ;)
Za odpowiedzi z góry dziękuję.
Pozdrawiam serdecznie.
Wycieraczki - jakie stosujecie?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Re: Wycieraczki - jakie stosujecie?
Zwykłe, kupione w markecie wycieraczki Bosch 560mm jak dobrze pamiętam.
This topic has 32 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się