Znaleziono 8 wyników
- 12 lut 2012, 19:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Awaria zamka tylnej klapy.
Miałam to samo, nie mogłam otworzyć więc postawiłam auto mechanikowi. Skasował mnie za to na 100PLN <szok> nie chciał powiedzieć jak mu się udało otworzyć, tylko że strasznie się przy tym namęczyli.Obeszło się bez wymiany zamka, rozebrali podobno cały mechanizm i wyczyścili, bo syfu tam się nazbiera...
- 18 mar 2012, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: cofanie lawetą nagle poczułem zapach palącego sprzegła
Nie jest zbyt slaby.Ja mam taki sam i ciągam przyczepę z dwoma końmi i jeszcze kupa sprzętu na pace. Śmiało zasuwa przez całą Polskę. Podobno jest wzmocniony silnik,ale nie widać w nim żadnych ingerencji, więc sprzedający pewnie mnie kobietę wkręcił <53> Co do dwumasu, to owszem jest i doradzam Ci w...
- 12 wrz 2012, 9:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Viatoll
Niestety musisz się stawić osobiście lub wysłać kogoś z upoważnieniem i dokumentami samochodu. Zadzwoń na ich infolinię 800101101 i konsultant/ka wyjaśnią Ci wszystko. Ja byłam tam doładować konto i przy okazji zmieniłam umowę ,żeby móc płacić przez internet, bo wcześniej nie pomyślałam,że to wygodn...
- 17 kwie 2013, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: pozostałe znalezione w sieci
Chyba jestem jedną ze starszych na forum <53> Użyj tego programu : http://www.programosy.pl/program,youtub ... oader.htmltommly pisze:...czyli to już oznaka lamerstwa i mojego starzenia się <38>mora pisze:Ja bez problemu zassałam na dysk <59>
- 08 lut 2015, 14:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: siłowniki klapy tylnej
Wymieniałam własnoręcznie bez gimnastyki. Dasz radę <01>
- 03 maja 2015, 15:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: porysowana szyba
Ubezpiecz szyby, po czym wymień.
- 31 sty 2011, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Czerwona Strzala
Popieram przedmówcę,do bocznych rurek dodałabym blaszki
- 09 mar 2014, 20:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 zamek
A sprawdzałeś w jakim położeniu jest włącznik lampki na suficie w pobliżu lusterka wstecznego?