Elsa mówi o adapterze 3313 i zwykłym czujniku zegarowym
Rysunek techniczny poniżej
http://www.t4-wiki.de/wiki/Spezialwerkzeug#VW_3313
Ustawienie według zegara 0,55 mm dla ACV po 99 roku
Znaleziono 17 wyników
- 16 kwie 2016, 17:35
- Jump to forum
- Jump to topic
- 28 maja 2011, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wiązka drzwi kierowcy
Masz dostęp do końcówek kabli? Te stosowane przez VW są trudno dostępne. Wystarczy dobry sklep eletroniczny i powinno sie udać kupić. Jezeli będziesz miał problem z końcówkami daj znać kupie jakie potrzeba co do przewodow zasilanie i masa przewód 2,5 resztę mozna na 1,5 przewody w przejściu drzwi (...
- 28 maja 2011, 16:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Użyj zwykłych kabli o przekrojach i kolorach zbliżonych do oryginału. Czasem trafiają się wiązki na Allegro, szukałeś?
- 29 maja 2011, 11:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ja bym ci proponował na szrocie wypatroszyć jakiegoś vw audi w miare swiezego , dasz na piwo i sobie wyjmiesz co chcesz i masz dobre kable z kolorami do wyboru
Wycinasz wstawiasz nowe kawałki wszystko lutujesz i termokurczki i jest jak ori
Wycinasz wstawiasz nowe kawałki wszystko lutujesz i termokurczki i jest jak ori
- 04 cze 2011, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ja zrobiłem właśnie bajpas. Wyciąłem tylko fragment, który jest w gumie i ten kawałek wstawiłem przewody beztlenowe 1kV (lepsza izolacja) na szybko złączach. Te beztlenowe mają więcej cieńszych przewodzików na przekroju przez co są bardziej elastyczne, a w razie kolejnego uszkodzenia wymieniam ekspr...
- 12 maja 2011, 19:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jakie felgi stalowe 16" się nadają.
T5 ma inny roztaw (5x120) a felgi to tylko wzmacniane 15-16 (od szarana galaxy i alhamby) tylko przelicznik zeby ci się zgadzał bo licznik będzie cię oszukiwał
- 12 maja 2011, 22:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jakie felgi stalowe 16" się nadają.
jak chcesz stalówki 16'' to kup oryginalne od t4 z wersji 150km i będzie bez kombinacji i z takim samym ET
- 11 maja 2011, 16:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jakie są i gdzie szukać konsoli środkowej dolnej z półka
Schowka szukaj na alledrogo, jest również wersja z jedną dużą kieszenią. Ciekawym rozwiązaniem są kieszenie mocowane po zewnętrznych stronach podstaw foteli pasażera i kierowcy (tu ukłon do Pirat11 o fotki).
- 24 maja 2011, 14:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: mocowania kanapy 3-ciego rzędu
ten typ kanapy pochodzi z wersji transporter osobowy lub caravelle krótka i jest ona przykręcona czterema śrubami do podłogi w przygotowane do tego miejsce z gwintami ( wspawana firmowo nakrętki w podłodze )
nijak pod grzybki nie podejdzie
nijak pod grzybki nie podejdzie
- 24 maja 2011, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Do tego konieczne będą pasy (nie wiem jak u Ciebie z tapicerką) i "uszy" do mocowania oparcia (mocowane do karoserii)
- 24 maja 2011, 22:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Załóż kanapę z Multiwana ...masz trzy miejsca siedzące ,szybko się demontuje no i jeszcze łóżeczko jest.
- 24 maja 2011, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
kanapę z multika mogę załatwić za około 800zł jak co
- 25 maja 2011, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Fotel trójkę z transporter lub z caravelle, do tyłu też się szybko składa pod warunkiem że jest sprawny są takie uszy i popychasz go do przodu np tak jak w osobówce, nie trzeba go odkręcać a miejsca jest dużo więcej w bagażniku będę miał chwile to podeśle fotkę jak to wygląda. Łóżka już tak sie nie ...
- 25 maja 2011, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
długość jest taka sama jak w wersjach bez klimy z tym ze szerokość przy tunelu jest mniejsza o około12cm nie ma to jednak wpływu na kanapę bo po rozłozeniu dochodzi tylko do tunelu lub tez w wersji bez dokładnie w tym samym miejscu inna jest tylko ta pólka drewniana wszystkie mocowania są identyczne...
- 26 maja 2011, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Mam w swoim i trójkę z Caravelli i łózko z Multivana co do wyciągania to jest podobnie może Caraveloska troszkę szybciej ... Pociągasz za dwa uszy i wypychasz .... Multivan wyjeżdżasz kanapą do przodu da zabezpieczenia po bokach i jest wolna..... Caravella trójka jeżeli chodzi o ciężar to jest podob...
- 29 maja 2011, 19:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Przepływka
Jak chcesz już tanią kupić to polecam Magneti marelli. Założyłem taką ok. 85tys.km temu i nadal jest sprawna.Nie kupuj tych za ok.100zł bo połowę z nich można od razu wyrzucić do kosza . http://allegro.pl/przeplywomierz-audi-s ... 01096.html
- 29 maja 2011, 17:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Przepływka
Założyć oryginał tak jak było .