Znaleziono 36 wyników
- 02 kwie 2014, 23:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: problem ze sterowaniem lusterek
Nie było
- 03 lip 2020, 23:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: manetka kierunkowskazów
Zależy co Ci padło w manetce. Jeżeli kierunki to kup zwykłą i przełóż tylko rączkę, tempomat ma styki tylko w rączce. Ja tak zrobiłem i działa do dziś. Manetka za około 40zł na aledrogo.
- 06 lip 2020, 20:09
- Jump to forum
- Jump to topic
VALEO 251662
- 09 lip 2020, 8:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Dokładnie, same przełączniki od tempomatu przekładasz z wiązką do nowej manetki i już. Są na necie nawet filmiki jak się rozbiera manetkę.
- 08 lip 2020, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
To tak jak pisałem wcześniej, półgodzinki i zrobione. Do nowej manetki przełóż starą rączkę z tempomatem i po sprawie. Później zamontuj przekaźniki do świateł to oszczędzał będziesz manetkę i dodatkowo lepsza jakość świateł.
- 09 lip 2020, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Będzie pasowało, kupuj, będzie pan zadowolony <cool> .
- 10 lip 2020, 7:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Jak będziesz w Polsce to zajedź. Założymy przekaźniki i wymienię rączkę z tempomatem.
- 25 sty 2015, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fotele - z czego najlatwiej przeszczepic?
Proszę bardzo dzwonić i załatwiać bo moim zdaniem warto : http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/volkswagen-onderdelen/m887842579-vw-stoel-of-passende-stoel-van-ass-scheel-konig-30-x-beter.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr&lr_snippet=horizontalRichSnippet http://ww...
- 07 lis 2015, 17:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: modyfikacja T4 czyli autolaweta z pryczy
Kup sobie Ducato po lifcie 2002 w górę z silnikiem 2.8 JTD 128 KM na kołach 16" i będziesz zadowolony.
Nie taka duża inwestycja a posłuży jak niejeden Sprinter czy Krafter.
Nie taka duża inwestycja a posłuży jak niejeden Sprinter czy Krafter.
- 07 lis 2015, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Mam takie auto jak napisał Kloit tylko ze Boxer 2.8 ale to to samo. Sprawdza się bardzo dobrze. Moge szczerze polecić na lawete. Jezeli masz fundusze to moim Zdaniem dobre bedzie nowsze ducato. Byle nie 3.0 ktore moim zdaniem jest tragiczne. Nie kazdy sie ze mna musi zgadzać ale ja zdania nie zmieni...
- 12 lis 2015, 15:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Nowy master ma 2.3 największy silnik. Stare miały dobry silnik 2,5, 3,0 nie ma juz takiej reputacji ale sa tańsze w zakupie. Na lawetę jeżeli nie masz powyżej 185 cm wzrostu to ducato nadaje się jak najbardziej. Sprzedałem taką ładną lawetę za 16500 zł z 2001 roku z 2.8 jtd tydzień temu. Z wad Ducat...
- 30 mar 2017, 21:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Lusterko zewnętrzne lakierowane
Zapraszam
Jak obiecałem jest lusterko. Jak tyko pasuje przyjeżdżaj.
Jak obiecałem jest lusterko. Jak tyko pasuje przyjeżdżaj.
- 22 cze 2017, 23:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fotele - z czego najlatwiej przeszczepic?
Marcin tu masz linka do tematu o pokrowcach. http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f= ... 2&start=20 . Jest też tam firma w której ja zamawiałem. Moje pokrowce widziałeś. Zadzwoń, pogadaj może Ci coś innego doradzą.
- 19 lut 2021, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
- 15 lip 2017, 22:37
- Jump to forum
- Jump to topic
[Manual] Demontaż tapicerki fotela - Siedzisko
Demontaż tapicerki fotela - SIEDZISKO Miałem dzisiaj okazję powalczyć z fotelem pasażera pierwszego rzędu i udało mi się zdjąć z niego tapicerkę dzięki dobrym radom Patrick'a Przy tej okazji zrobiłem kilka zdjęć, które uzupełniam krótkim opisem: Fotel został wymontowany z auta wraz z podstawą. Na p...
- 14 mar 2014, 13:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Francuska Holenderka
PIERBURG bez rabatu w IC 750zł
- 16 lut 2014, 17:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Dodatkowo szukam polskiej instrukcji do T4 Sprawdzilem wiele linkow i juz nic nie dziala. Jesli ktos ma sprawdzonego linka bede wdzieczny za info. Kolego tutaj są wszystkie instrukcje, serwisówki, manuale... :-) http://www.t4-forum.pl/viewforum.php?f=5 i tutaj też: http://www.t4-forum.pl/viewforum....
- 13 paź 2014, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Zamień fotel kierowcy z pasażera i pojeździj. Jeśli będzie lepiej tzn. że gąbka fotela już jest kiepska.
- 29 gru 2014, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
łozysko firmy FAG kupujfaraon3021 pisze:Wie ktos jakie to konkretnie lozysko i co mozna polecic jesli chodzi o trwalosc?
- 07 sty 2015, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Mi wymieniał Cyklon i zrobił to tak, że nie trzeba było.
Teoretycznie trzeba.
Teoretycznie trzeba.
- 07 sty 2015, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Zbiezności przecież się nie rusza bo żbieznośc sie ustawia na końcówkach drązka kierowniczego. Końcówek nie ruszasz , teoretycznie kąt pochylenia koła można przestawić ale to jak ktoś poluzuje regulacje odpowiedzialną za kąt koła. Takze po wymienaie łozyska zbieznośc nie powinna się przestawić. My w...
- 07 cze 2020, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Od znajomych zawsze odbieram telefon. Jeżeli chodzi o szybę zobacz czy nie trzeba nasmarować prowadnic. Na forum jest trochę tematów z tym problemem. W wyszukiwarkę wpisz elektryczne szyby.
- 11 kwie 2021, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Z hamulcami na pewno ma ,bo ten grubszy ''plastikowy'' wąż idzie od vacum do serwa , po drodze przez przegryziony wężyk traci podciśnienie więc nie ma odpowiedniego wspomagania ,co do małych wężyków to ja mam dwa jeden koło drugiego wychodzą z plastika, jeden idzie między wężami wodnymi do nagrzewni...
- 11 kwie 2021, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Hans Kloss
Kubuś, opowiadaj jakie wymiary, jakie średnice? Szukam właśnie felg stalowych 16 cali, ale może mnie namówisz ;) Faraon, dasz radę. Trochę dłubaniny jest bo wypada zdjąć tapicerkę drzwi, wyciągnąć wiązki i połatać, ale dasz radę. U mnie nieco prościej, bo tylko wiązka centralnego - 4 przewody. Będę ...
- 11 kwie 2021, 16:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Hans Kloss
Sam dasz radę jeśli umiesz obsługiwać lutownicę. Sprawdź wiązkę w rękawie przy zawiasach drzwi. Pewnie popękane przewody.
- 14 kwie 2021, 11:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Pod maską rozumiem dużo dziur, ale w kabinie? To ładnie musiała Ci przegnić.
A tak z drugiej strony dobrze byłoby się z nowu spotkać.
A tak z drugiej strony dobrze byłoby się z nowu spotkać.
- 03 paź 2021, 14:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Żeby zobaczyć i doraźnie połatać nie trzeba rozbierać drzwi, lecz przygotuj się na rozbieranie jeśli chcesz zrobić to raz a dobrze.
- 03 paź 2021, 20:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Te obwody nie są zbyt skomplikowane i dostęp do nich jest łatwy. Zacznij od tego co Ci też napisał
rafflex. Jeżeli nie ma tam zwarcia to będziemy odłączać obwody żeby trafić na winowajcę.
https://t4-wiki.de/wiki/Kabelbaum_(Bruch)
rafflex. Jeżeli nie ma tam zwarcia to będziemy odłączać obwody żeby trafić na winowajcę.
https://t4-wiki.de/wiki/Kabelbaum_(Bruch)
- 09 paź 2021, 17:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Dawaj na kawę do mnie, to to szybko ogarniemy.
- 05 paź 2021, 19:27
- Jump to forum
- Jump to topic
U mnie (w aucie z 2002 roku) musiałem robić wiązkę od nowa.
Zależy ile razy w ciągu tych kilkunastu lat drzwi były zamykane i otwierane.
Zależy ile razy w ciągu tych kilkunastu lat drzwi były zamykane i otwierane.