Znaleziono 14 wyników
- 28 maja 2014, 1:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Caravelle Long łóżko max + szuflady
Spanie zrobione i przetestowane. Generalnie jestem zadowolony z efektu i co ważniejsze, sceptycznie nastawiona małżonka, również chwali rozwiązanie. Złożone znajduje się w przestrzeni za trzecim rzędem foteli. Do rozłożenie opuszczam oparcia 2 i 3 rzędu. Następnie jednym ruchem podnoszę elementy pow...
- 20 lip 2014, 0:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Namiot jako dostawka
Dla zainteresowanych kilka dodatkowych fociszy mojego przedsionka...
- 24 lip 2016, 22:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: DZIEWICA Z KRAKOWA
Dziś pierwszy kurs w życiu z przyczepką. Zakupiona około miesiąc temu dzięki pomocy kolegów z forum - N126N. Trzeba było przewieźć spod Wieliczki od Teściów bo w czwartek pewnie nie udałoby się tam przebić po nią, a planujemy właśnie pierwszy wypad ze "skurupką".
- 31 sty 2017, 14:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: prąd z gniazda na kampingu
Wymyśl tylko gdzie chcesz dać gniazdo zewnętrzne oraz wewnętrzne i sprawdź czy długość kabla wewnątrz Cię "puści".
Powoli przymierzam się do tego samego manewru. Kabelki i gniazda już mam :)
Powoli przymierzam się do tego samego manewru. Kabelki i gniazda już mam :)
- 20 cze 2017, 6:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Caravelle Long łóżko max + szuflady
8cm i 35 twardość
- 23 cze 2017, 11:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kratka wentylacyjna Brandrup
Rozmiar, kolor, stosunek powierzchni dziur do calosci, zabezpieczenie antykomarowe, cena i dostepność :) Rozmiar zbliżony lub identyczny do oryginału. Grubość blachy około 2 razy większa od oryginału - stąd też zdecydowanie większa waga. Przetłoczenia zamiast jednej kolumny przez całość są 4 mniejs...
- 11 maja 2018, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
DODATKOWY SCHOWEK W SKRZYDEŁKACH
Wożę ze soba olej na dolewkę, żarówki na podmianę i inne fanty. W sezonie wyjazdowym zawsze zajmowały one miejsce w szufladach. A po sezonie jak szuflady zimują w piwnicy to nie bardzo jest gdzie schwać te niezbędniki. Mój pomysł pewnie nie jest nowy, aczkolwiek nie namierzyłem takiego schowka w sie...
- 27 lis 2018, 7:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Montaż przekażników swiateł w T4
Napisał fotorelację, o którą zresztą prosiło kilka osób (oświeżenie fotek)...
- 08 gru 2018, 11:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Właśnie się robi... dam znać jak odbiorę...
- 10 gru 2018, 9:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Gniazdo przy lewej nodze pasażera, a kabel przeprowadzony razem z wiązkami za akumulatorem. O ile pamiętam to chyba był tam jakiś wolny otwór. Ładowarka i przekaźnik przed akumulatorem, gniazdo zewnętrzne po stronie akumulatora obok przeciwmgielnego w zderzaku.
- 29 mar 2016, 20:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Przyłączam się do prośby o odświeżenie fotek.
- 27 maja 2019, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
W zeszłym tygodniu zamontowałem zakupioną od Stanley70 (jeszcze raz dziękuję) wiązkę z przekaźnikami. Generalnie trzeba poćwiczyć tylko wyjmowanie wtyków z gniazd i reszta idzie miło i przyjemnie. U mnie w pomiarach przed i po wyszedł zysk około 1,5V na napięciu żarówki. Niestety brakuje mi jeszcze ...
- 06 sty 2017, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: VW T4 Kraków
To ja się z forum dowiaduję?! [emoji23]notri pisze:no i następny element układanki <england>
- 31 sie 2021, 8:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Sprężarka kompresor klimatyzacji 7D0820805H co kupić?
U mnie zakupiony Nissens działa do dziś. Jedynie coś popiskuje i prawdopodobnie jest to sprzęgiełko.