Namiot jako dostawka
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Last active: -
- Tematy: 58
- Model:
- Auto: transpo-carawella
- Opis: co dzień uczę się czegoś nowego
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 79 razy
- Kontakt:
Namiot jako dostawka
Z racji tego iż produkuje taki namiot i kilka sztuk juz zostało wykonanych
http://img29.imageshack.us/img29/6023/h029h.jpg
prosił bym o umieszczenie opini na temat tego wyrobu fotek..
nie chodzi mi o pochwaly ale raczej o konkretne sugestie co można poprawić (zmodyfikować )
http://img29.imageshack.us/img29/6023/h029h.jpg
prosił bym o umieszczenie opini na temat tego wyrobu fotek..
nie chodzi mi o pochwaly ale raczej o konkretne sugestie co można poprawić (zmodyfikować )
-
AdrianCamper
- Początkujący T4
- 16
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4
- Kontakt:
Re: Namiot jako dostawka
są jakieś dokładniejsze fotki, jak to wygląda we wnętrzu? jak jest przymocowane do samochodu itp? :)
-
szymon79
- Forumowicz T4
- 16
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
AdrianCamper pisze:są jakieś dokładniejsze fotki, jak to wygląda we wnętrzu? jak jest przymocowane do samochodu itp? :)
tutaj możesz sobie obejrzeć pare fotek tego namiotu (przedsionaka) (prototyp)
http://andrewa1.fotosik.pl/zdjecia/17
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
niebawem zejdzie kolejna sztuka mogę porobić dokładniejsze fotyAdrianCamper pisze:są jakieś dokładniejsze fotki, jak to wygląda we wnętrzu? jak jest przymocowane do samochodu itp? :)
znalazlem kilka ze zlotów proszę
http://img59.imageshack.us/gal.php?g=h016v.jpg
-
gajson
- Nowy T4
- 16
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: multivan 95 classic
- Kontakt:
a , kiedy jest niebawem :mrgreen: , jak dojdzie to dla koleżanki też zamówie <frank> musi zobaczyć
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
gajson pisze:a , kiedy jest niebawem :mrgreen: , jak dojdzie to dla koleżanki też zamówie <frank> musi zobaczyć
co konkretnie chcesz żeby uwiecznić <38>
-
Caravan
- Aktywny T4
- 16
- Tematy: 6
- Model:
- Auto: T4 Czarna Rozpacz
- Opis: 28 do setki... :o)
- Kontakt:
Jak się z Jabłuszkiem pod Grunwaldem porozkładamy, to dokładnie obfotografuję każdy, z racji różnic ;)
-
stefany
- Stały bywalec
- 16
- Tematy: 17
- Model:
- Auto: juz nie t4 :(
- Opis: KAŻDA ZMORA MA SWOJEGO AMATORA ...
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
proszeandrewa1 pisze:
jak wiadomo z Wojti-m rozkladalismy zakupiony namiot u mnie na dzialce i moje spostrzeżenia
1- suwaki przy wejsciu powinny byc grubsze i dwustronne
2- u dolu na tym materiale co lezy na ziemi powinny byc oczka aby mozna bylo go przymocowac do ziemi szpilkami
3- okna z siatką powinny byc z dwoch stron [ z racji przewiewu w sloneczne dni ]
4- dolne pionowe rurki powinny byc dłuższe o 10 cm [ nie zawsze podloze jest rowne ]
5- u gory od czola powinna byc siatka [ dla lepszej wentylacji przy zamknietych oknach i drzwiach ]
6- przed zszywaniem materialu trzeba by bylo przeciagnac impregnatem bo w czasie deszczu szwami leci woda
7- zauwazylem tez za duze luzy miedzy polaczeniami rurek [ jest to do usuniecia stosujac plastikowe tulejki ]
8- polaczenia rurek mogly by miec otwor z bolcem aby zaskoczyl tylko w jednym miejscu [ rurki ktore nie sa skrecane śrubą ]
9- tylna czesc powinna miec mozliwosc calkowitego odpiecia a nie tylko zwiniecia na jedna strone
10 - brak wszywki z nazwa i tel producenta [ marketing/reklama ]
to by bylo chyba wszystko co pamietam. wiem ze jakby wprowadzic te zmiany to pewnie koszt by wzrósł ale mysle ze warto
brawa za pomysl , wykonanie bardzo mi sie podobal
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
stefany pisze:proszeandrewa1 pisze:
jak wiadomo z Wojti-m rozkladalismy zakupiony namiot u mnie na dzialce i moje spostrzeżenia
1- suwaki przy wejsciu powinny byc grubsze i dwustronne
2- u dolu na tym materiale co lezy na ziemi powinny byc oczka aby mozna bylo go przymocowac do ziemi szpilkami
3- okna z siatką powinny byc z dwoch stron [ z racji przewiewu w sloneczne dni ]
4- dolne pionowe rurki powinny byc dłuższe o 10 cm [ nie zawsze podloze jest rowne ]
5- u gory od czola powinna byc siatka [ dla lepszej wentylacji przy zamknietych oknach i drzwiach ]
6- przed zszywaniem materialu trzeba by bylo przeciagnac impregnatem bo w czasie deszczu szwami leci woda
7- zauwazylem tez za duze luzy miedzy polaczeniami rurek [ jest to do usuniecia stosujac plastikowe tulejki ]
8- polaczenia rurek mogly by miec otwor z bolcem aby zaskoczyl tylko w jednym miejscu [ rurki ktore nie sa skrecane śrubą ]
9- tylna czesc powinna miec mozliwosc calkowitego odpiecia a nie tylko zwiniecia na jedna strone
10 - brak wszywki z nazwa i tel producenta [ marketing/reklama ]
to by bylo chyba wszystko co pamietam. wiem ze jakby wprowadzic te zmiany to pewnie koszt by wzrósł ale mysle ze warto
brawa za pomysl , wykonanie bardzo mi sie podobal
z zamkami nie przeskoczę nie ma w tym rozmiarze takich mogą zrobić na zamówienie ale minimum 10.000 szt tylko Polska mniej sie nie oplaca producentom zamków robić
takigo rozwiązania nie spotkałem nawet w seryjnej niemieckiej produkcji
projekt był z czegoś takiego
http://komis.mark2006.pl/oferta733_prze ... 85_cm.html
projekt był robiony z takiego orginalu który był dostarczony do firmy
http://go-market.pl/FR070/002,nm02,Nami ... oducts.xml#
próbowałem nie zdało egzaminu przy mniejszych luzach zdziera lakier
ideałem było cynkowanie co pozwala zmniejszyć luzy ale koszt takiego zabiegu powala na glebę
myslę ze reszta sugestji do przeskoczenia
-
stefany
- Stały bywalec
- 16
- Model:
- Kontakt:
co do zamkow daj wymiar . ja z racji polskiego morza wymienialem juz kilkakrotnie zamki i nie bylo żadnego problemu z dostaniem roznych wymiarow [ coprawda mam kolege ktory pracuje w hurtowni krawieckiej ]
co do okien z siatka kazda fabryczna przystawka do przyczepy ma okna z dwoch stron [szkoda ze nie przyjechales do mnie bo bys sobie poogladal rozne wykonania , mysle ze nadrobimy to w przyszlym roku ]
co do okien z siatka kazda fabryczna przystawka do przyczepy ma okna z dwoch stron [szkoda ze nie przyjechales do mnie bo bys sobie poogladal rozne wykonania , mysle ze nadrobimy to w przyszlym roku ]
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
stefany pisze:co do zamkow daj wymiar . ja z racji polskiego morza wymienialem juz kilkakrotnie zamki i nie bylo żadnego problemu z dostaniem roznych wymiarow [ coprawda mam kolege ktory pracuje w hurtowni krawieckiej ]
dł zamka 1500mm rozdzielczy ważna jest cena !
napewno nadrobimy zaleglości
-
stefany
- Stały bywalec
- 16
- Model:
- Kontakt:
jutro ustale cene i dam znacandrewa1 pisze:stefany pisze:co do zamkow daj wymiar . ja z racji polskiego morza wymienialem juz kilkakrotnie zamki i nie bylo żadnego problemu z dostaniem roznych wymiarow [ coprawda mam kolege ktory pracuje w hurtowni krawieckiej ]
dł zamka 1500mm rozdzielczy ważna jest cena !
napewno nadrobimy zaleglości
-
Maciek
- Forumowicz T4
- 16
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Jeśli jest taka możliwość proszę o wstawienie więcej fotografii z namiotem.
Druga sprawa to jak jest to złączone z busem? Chodzi o to czy w łatwy sposób mogę odjechać autem np:na zakupy a namiot pozostawić na kempingu ?
Druga sprawa to jak jest to złączone z busem? Chodzi o to czy w łatwy sposób mogę odjechać autem np:na zakupy a namiot pozostawić na kempingu ?
-
olek
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 32
- Model:
- Auto: Highline 4Motion
- Opis: Niestety już nie t4.
- podziekowal za post: 16 razy
- otrzymal podziekowanie: 7 razy
- Kontakt:
Andrzej a ile to cudo kosztuje? Wiem, że prototyp ale gdyby cena była przystępna to może byłbym bardzo zainteresowany. Czeka mnie w tym roku sporo kilometrów i się zastanawiam nad zakupem normalnego dużego namiotu - to co prezentujesz wydaje mi się ciekawą alternatywą. I tak jak pisze przedmówca ciekawi mnie sposób mocowania do busika.
-
andrewa1
- Kierowca T4
- 16
- Model:
- Kontakt:
olek pisze:Andrzej a ile to cudo kosztuje? Wiem, że prototyp ale gdyby cena była przystępna to może byłbym bardzo zainteresowany. Czeka mnie w tym roku sporo kilometrów i się zastanawiam nad zakupem normalnego dużego namiotu - to co prezentujesz wydaje mi się ciekawą alternatywą. I tak jak pisze przedmówca ciekawi mnie sposób mocowania do busika.
w tym roku jeszcze nie kalkulowalem ceny bo sporo się pozmieniało
Maciek pisze:Jeśli jest taka możliwość proszę o wstawienie więcej fotografii z namiotem.
sposob lączenia z autem jest dość prosty odjechanie autem nie stanowi problemu wystarczy
odpiać 3 szt pasów i odjechac autem dostawka ma 4-ry ściany i jest konstrukcja wolnostojacą
-
PiotreKarol
- Początkujący T4
- 15
- Tematy: 10
- Model:
- Kontakt:
-
Pinczers
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Auto: VW T4
- Kontakt:
Witam,
bardzo mnie zainteresowała ta dostawka, mam krótką T4 i chętnie zaopatrzę się w takową. Andrewa1 skontaktuj się ze mną jakoś. Może się spotkamy, bywam w Częstochowie. 512 234 251.
bardzo mnie zainteresowała ta dostawka, mam krótką T4 i chętnie zaopatrzę się w takową. Andrewa1 skontaktuj się ze mną jakoś. Może się spotkamy, bywam w Częstochowie. 512 234 251.
-
maciejxtrem
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 3
- Model:
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
-
PiotreKarol
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Panowie przepraszam , że odkopuję stary temat , ale może warto by się było tym już teraz zainteresować ?
Ja również poszukuję takiego namiotu do mojej teczki, przy czym szukam takiego , żeby go można było jakoś sensownie przymocować do wersji z podnoszonym dachem. Macie jakieś pomysły ? Jakieś propozycje?
Ja również poszukuję takiego namiotu do mojej teczki, przy czym szukam takiego , żeby go można było jakoś sensownie przymocować do wersji z podnoszonym dachem. Macie jakieś pomysły ? Jakieś propozycje?
-
Jabluszko
- Znawca T4
- 16
- Tematy: 19
- Model:
- Auto: LT
- Opis: Podróżować, zwiedzać, bawić, świat całować...
- podziekowal za post: 54 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
kali pisze:a ja mogę zobaczyć i ewentualnie zakupić, mamy do siebie bliżej i będzie łatwiejJabluszko pisze:Ja Ci moge sprzedać dostawkę od kolegi z naszego forum.
Nie ma żadnego problemu, możesz zobaczyć w każdej chwili.
-
lastozzi
- Nowy T4
- 15
- Model:
- Auto:
- Kontakt:
w jakiej cenie?Jabluszko pisze:Ja Ci moge sprzedać dostawkę od kolegi z naszego forum.
-
PiotreKarol
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Kontakt:
Dzieje się coś w tej kwestii ? / Sezon wyjazdowy się zbliża , macie jakieś dojście do takich przedsionków lub jakiś ich odpowiedników?
-
alchemik2009
- 14
- Tematy: 11
- Model:
- Auto: multivan
- Kontakt:
-
lukasz_vw
- Forumowicz T4
- 14
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4 multivan lift
- Kontakt:
moge ci z uk wysłac:))
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-T4-T5-TRAN ... 35b6177789
tu jakis uniwersalny
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2012-HAND ... 4d004f66e3
a tu cos bardzo ciekawego
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Camper-Van ... 256eed9a69
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-T4-T5-TRAN ... 35b6177789
tu jakis uniwersalny
http://www.ebay.co.uk/itm/NEW-2012-HAND ... 4d004f66e3
a tu cos bardzo ciekawego
http://www.ebay.co.uk/itm/VW-Camper-Van ... 256eed9a69
-
werlas
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: t4 2,5tdi
- Kontakt:
A może zakupić jakąś używaną markizę?Można dorobić ścianki boczne i po kłopocie.Tylko jak zamocować do auta?
W zeszłym roku widziałem na kempingu w Łebie sptrintera z dostawionym pawilonem ogrodowym.Oczywiście na dachu położona folia żeby to nie przemakało.
W sumie fajnie i niedrogo no i dużo miejsca w środku.
W zeszłym roku widziałem na kempingu w Łebie sptrintera z dostawionym pawilonem ogrodowym.Oczywiście na dachu położona folia żeby to nie przemakało.
W sumie fajnie i niedrogo no i dużo miejsca w środku.