kręci jak szalony a nie chce odpalić 2,5 tdi 151 , 2003 rok
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
bebet28
- Forumowicz T4
- 13
- Model:
- Auto: vw t4 2003
- Kontakt:
kręci jak szalony a nie chce odpalić 2,5 tdi 151 , 2003 rok
witam dzisiaj rano auto odpaliło i po około 2 minutach zgasiłem t 4 i nie mogę jej odpalić . rozrusznik kręci jak szalony , wszystkie bezpieczniki sprawdziłem są okej nie słychać załączania się pompy takiego "bzykania" , kiedyś miałem taką sytuacje ale po którymś tam razie odpalał, próbowałem odszukać główny bezpiecznik pod maską ale nie wiem gdzie go szukać ,może macie jakieś pomysły. rozłączyłem też aku na pare minut ale to nic nie pomogło. :?:
-
ostryt4
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- podziekowal za post: 23 razy
- otrzymal podziekowanie: 67 razy
- Kontakt:
Re: kręci jak szalony a nie chce odpalić 2,5 tdi 151 , 2003
Czy po przekręceniu zapłonu zapala ci się ta kontrolka tkzw. od świec żarowych (żółta spiralka) na chwilę ?
This topic has 53 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się