Znaleziono 7 wyników

Return

autor: Kenobi
16 cze 2014, 21:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Silnik 1.9 td abl raz pali a raz nie

często takie czyszczenia i psikania nie pomagają, bo w środku kostki raczej nie czyściłeś, immo uszkodzone może być ale daje raczej objaw odpalenia na jakieś 1-2 sekundy i dopiero gaśnie silnik, raczej jest problem z zaworem odcinającym dopływ paliwa tym co jest pod puszką immo na pompie czy to się ...
autor: ostryt4
16 cze 2014, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Silnik 1.9 td abl raz pali a raz nie

W moim byłym ABLku też raz na jakiś czas, nie było to nagminne (niemal zawsze palił jak to się mówi na ząbek) zdarzało mu się nie zagadać z pierwszego strzała, wystaczało przekręcić ponownie na zapłon i odpalał, obstawiałem zawór na pompie ale niestety nie przekonam się co to było bo zastąpił go &qu...
autor: Probe041
27 mar 2015, 19:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Swiatło przeciwmgielne-Brak

Brzeczek > do czyszczenia styki w styczniku w drzwiach kierowcy

Przeciwmgłowe > napięcie dochodzi do żarówki?
autor: kurol
27 mar 2015, 20:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Swiatło przeciwmgielne-Brak

Wyciagnij przejsciowke,powinno pojawic sie przeciwmgielne
autor: Probe041
14 lis 2017, 16:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wymiana przewodów hamulcowych - elastycznych i sztywnych

Ściągałem go już chyba z 10 razy bez kanału jak trzeba i nie marudziłem [emoji16] Nie ma innej drogi. Lewar za sanki na środku do góry i wysokie kobyłki pod podpory przy progach lub wysokie najazdy i do dzieła
autor: Kenobi
05 mar 2018, 8:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z wymianą rozrusznika

Bendix do wymiany i tyle. Nawet przy słabym aku nie powinien odpuszczać.
autor: Adampio
05 mar 2018, 19:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z wymianą rozrusznika

Na telefonie widać blaszaną miseczkę i zapinkę chyba z drutu sprężystego. Pomyśl czy nie wejdzie tam tzw. e-clips, do dostania w lepsiejszych sklepach ze śrubami. Albo kopnij się rano do jakiego rozrusznikarza