Znaleziono 8 wyników

Return

autor: paweł t4
09 mar 2015, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z odpaleniem

Tak sprawdzasz kompem max 5 minut. W moim po ustawieniu wartości fabrycznych były te same objawy i zdziwienie mechaników że powinien źle palić na mrozie a nie odwrotnie.
autor: slimak
19 wrz 2011, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: wymiana oleju

15000 lub w autach po 1999 roku z wydłużonym okresem obsługi co 30000. Mi osobiście te wydłużone przebiegi nie trafiają do przekonania.
autor: chmielik
07 mar 2015, 7:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: ChmielikoBUS EWOLUCJA

Tak zda to egzamin..... z tym że jak nie masz doświadczenia to łatwiej będzie ci sie malowało bazą i potem bezbarwnym. A jak nie to zwykły akryl i też powinno sie udać.
autor: korixx
04 lis 2012, 20:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z CB radiem

A podłącz sobie te słuchawki w miejsce papugi i zacznij nadawanie. Jeśli będziesz słyszał w słuchawkach to co mówisz nawet cicho to wzmacniacz jest dobry. Zostają do sprawdzenia te rzeczy co wyżej napisałem :)
autor: maja
04 lis 2012, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z CB radiem

Podłączałem zwykłe słuchawki u siebie do CB i nie było różnicy w odbiorze.Skoro u Ciebie nie działają to jeden problem powinien być rozwiązany.
autor: Sterciu
25 cze 2015, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zmiana radia CB

Mam Lemm`a at-1200 , jezdzi na osobówce na uchwycie zamontowanym na tylnej klapie juz dobre 10 lat , wspólpraduje z unidenem 520 . Antena zestrojona , zasieg ma około 5 kilometrów... Musialem uszczelnic cewkę poniewaz zamakać lubią , miałem kilka innych takich anten na innych autach i kazda przez to...