Tłuczenie w tylnym zawieszeniu
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
pablo_d
- Nowy T4
- 14
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Tłuczenie w tylnym zawieszeniu
Witam wszystkich Forumowiczów, mam problem z tylnym zawieszeniem w moim T4 (transporter 8 osobowy). Odkąd go kupiłem cały czas coś tłucze z tyłu :? myślałem na początku że to tuleje gumowo-metalowe w wachaczach, ale po ich wymianie okazało się, że jednak nie:/ (żadnej poprawy, a w czasie wolnej jazdy po jakiś nierównościach w zawieszeniu słychać stuki metaliczne tak jakby właśnie tuleje były wybite lub nie dokręcone). Potem wymieniłem jeszcze tylne amortyzatory na Bilstainy gazowo-olejowe, bo myślałem, że może mają luz, ale i to nie pomogło :evil: szukałem chyba już wszędzie, obsłuchiwałem wszystko i ewidentnie podczas jazdy stuki dochodzą z tylnego zawieszenia. Może ktoś ma jakiś pomysł co to może być bo ja już nie mam zielonego pojęcia co się dzieje z tym zawieszeniem <zły>
-
daxo
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 4 razy
- Kontakt:
Re: Tłuczenie w tylnym zawieszeniu
Witam
jakie kolego masz hamulce jeśli tarcze to sprawdź czy wszystkie klocki mają sprężynki
jakie kolego masz hamulce jeśli tarcze to sprawdź czy wszystkie klocki mają sprężynki
This topic has 22 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się