Znaleziono 6 wyników

Return

autor: singers1
15 mar 2020, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż przekażników swiateł w T4

jeżeli nie widzisz różnicy, to najprawdopodobniej źle zrobiłeś tą Adaptację i zamykasz obwód Plusa do żarówek w taki sam sposób jak przez Oryginalny włącznik (z takim samym oporem właściwym) W tej zmodernizowanej instalacji Włącznik świateł oraz manetka włączająca światła Drogowe ma za zadanie podać...
19 mar 2020, 8:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż przekażników swiateł w T4

z tym trzecim przekaźnikiem na plus z włączników to już chyba przesada, Przecież tam jest malutki amperaż potrzebny tylko do cewki przekaźnika. A wspomniane wyżej nagrzewanie się włączników występowało w fabrycznych instalacjach, gdzie plus właściwy do zasilania żarówek szedł przez włączniki a nie j...
17 mar 2021, 7:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Pompa powietrza wtórnego i kombizawór w VR6 (AES)

Przekaźnik J299 znajduje się u góry nad listwą bezpiecznikową i ma na korpusie numer 53. W AES były dwie opcje podania plusa na ten przekaźnik albo S130 - /30 Amper / ( również u góry nad listwą bezpiecznikową) albo SA1 /50 Amper/ ten z kolei znajduje się w listwie bezpiecznikowej pod maską obok aku...
22 kwie 2021, 7:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Grzane fotele problem.

Każdy Fotel to osobny Obwód ( Przekaźnik i sterownik w przełączniku ) z kolei w każdym fotelu spięte są dwie maty grzewcze ( siedziska i oparcia ) sterowane przez czujnik temperatury, który znajduje się w macie siedziska. Na wstępie sprawdź ciągłość drutu grzewczego w oby dwu matach ( miernikiem na ...
17 mar 2019, 19:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Holenderka MIXT-edition long

ja mam z tyłu lampy Depo - ładnie się prezentują i ładnie świecą i moim zdaniem nie są przekolorowane i udziwnione jak niektóre...
19 mar 2019, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Holenderka MIXT-edition long

Wyszło świetnie <brawo> tylko żebyś czasem nie zakładał tej chińszczyzny co pokazał singers1 bo badziew straszny. Kup zwykłe red-smoke i będzie git <good> Mam je na budzie sześć lat i złego słowa o nich nie powiem, ( skąd Opinia, że badziew straszny ?) prezentują się ładnie, ani nie zmatowiały prze...