Ile było rodzajów syncro T4?
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Tonieja
- Aktywny T4
- 11
- Model:
- Auto: T4yncro
- podziekowal za post: 32 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Ile było rodzajów syncro T4?
Chodzi mi o to, że są wersje z blokadami dyfrów i bez. Ja ma chyba wersję ze stałym napędem, bo nic nie ma do przełączania. Ale czy ten napęd jest ciągle przekazywany, czy ma uruchamiać się gdy koło wpadnie w poslizg czy jak? Czy syncro w t3, t4 i golfie 2 syncro country, mają te same mechanizmy- chodzi o kompatybilność części? Czy syncro jest rzeczą kłopotliwą i mam się bać i stresować, czy podejść na luzie i się cieszyć? Trochę tu poczytałem, że syncro nie można holować, żapalać na zaciąg czy pych, problemem jest nawet wciągnięcie na lawetę, bo popsują się napędy, małó która stacja diagnostyczna zdiagnozuje hamulce...
-
Jacek J
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4 Multivan Syncro
- Opis: rocznik 1995
- podziekowal za post: 15 razy
- otrzymal podziekowanie: 9 razy
- Kontakt:
Re: Ile było rodzajów syncro T4?
Syncro jeśli jest sprawne jest mało kłopotliwe i trwałe. Napęd na tył jest w pewnym procencie przez sprzęgło wiskotyczne ciągle przekazywany (ponoć w …login to view the rest of this post
This topic has 25 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się