Znaleziono 21 wyników
- 16 mar 2014, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: [2,4D AAB] ZAPADŁO SIĘ SPRZĘGŁO
wysprzęglik hydrauliczny do wymiany.
- 04 kwie 2013, 7:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Laptop do diagnostyki samochodowej
do diagnostyki VAGiem to ci wystarczy nawet palmtop z przed 10 czy 15 lat także możesz kupić cokolwiek nawet zabytek, bo vagi chodzą i na Windowsie 95 dokładnie ja u siebie mam to samo laptop jakiś sprzed 10lat firmy w o której w ogóle nie słyszałem wcześniej (YAKUMO) i diagnozowałem nim już t4 200...
- 10 lut 2014, 17:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 Transporter 2.0 wymiana silnika na seat 2.0 116km
ostatnio padł mi synchronizator w skrzyni odpowiedzialny za 1 i 2 bieg, biedna skrzynia pojeździła tylko 215tys. km na szczęście posiadałem drugą taką samą skrzynie o rok starszą też z 2.0 i też z kodem CRM kiedyś 2 osoby chciały ją kupić odemnie za 800zł ale nie dawałem gwarancji i daltego została ...
- 09 sty 2014, 0:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 2.0 Benzyna - Remont czy wymiana?
będzie problem z bagnetem od sprawdzania poziomu oleju bo tutaj po przekładce wyjdzie tak jakby na wprost wentylatorow i ciężko jest go wyjąć (ja swojego już połamałem) także trzeba będzie pokombinować z tym zanim zacznie sie cokolwiek skręcać, odprowadzając go w miejsce z jakąś dostępną przestrzeni...
- 17 mar 2015, 8:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wymiana skrzyni biegów 2.4D
Przed wymianą koniecznie zobacz tą stronę - http://www.t4-wiki.de/wiki/Getriebekennbuchstabe
pod napisem Zuordnung Motoren - Getriebe jest rubryka AAB - czyli twój silnik 2.4 i w tej rubryce są wszystkie oznaczenia skrzyń którę będą pasować do Twojego silnika.
pod napisem Zuordnung Motoren - Getriebe jest rubryka AAB - czyli twój silnik 2.4 i w tej rubryce są wszystkie oznaczenia skrzyń którę będą pasować do Twojego silnika.
- 26 sty 2014, 21:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Poznaj swoje T4 kody wyposażenia na tabliczkach znamionowych
no. w końcu znalazłem wolny czas żeby to zrobić od dawna planowałem żeby powstał temat opisujący dane na naklejkach znamionowych naszych samochodów posiada je każdy z nas (poza tymi których auta były kradzione, bite w miejscach zamieszczania tabliczek albo w jakiś inny sposób modyfikowane numery nad...
- 28 mar 2014, 9:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Allegro / Ebay / Świstak itd - Ciekawe aukcje z częsciam
oryginalny pneumatyczny fotel ISRI do T4 w bardzo dobrej cenie
http://allegro.pl/fotel-pneumatyczny-pr ... 10238.html
http://allegro.pl/fotel-pneumatyczny-pr ... 10238.html
- 05 kwie 2014, 23:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 2.0 AAC coś blokuje silnik
zczytanie błędów jest możliwe poprzez podpięcie kompa pod OBD 1 ja zazwyczaj biere przesjsciowke pod OBD 2 jak sie podpinam pod kompa po wymianie na 2E jest odczuwalme dopier...enie przy szybkiej piątce jest odczuwalny wzrost poziomu hałasu niż normalnie no ale co bede tłumaczył wszystko zależy jaką...
- 04 lut 2015, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Szyba przesuwna z budy do drzwi przesuwnych
zdjąłem ostatnio prawą i na jej miejsce chciałem włożyć lewą i niedarady 1.obramowanie jest całkiem inne 2.gwinty nie wchodzą w otwory bo są całkiem w innych miejscach nie wiem czemu niemcory dali inne ramki przypuszczam że na przewidzieli że ludzie będą trzaskać tymi drzwiami rozsuwanymi i dlatego ...
- 20 kwie 2016, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Przedni zderzak przed liftem
to dziwne coś na zakręcie zderzaka pełni taką funkcje jak absorber w zderzaku poliftowym tak mi sie wydaje ślizgów to ty nie masz z tego co widze na zdj nr 2 i musisz se kupic takie jak na zdj przedostatnim i przed przedostatnim na zdj nr 3 i 4 widać że górne mocowanie ślizgu jest skoszone, powiem w...
- 21 kwie 2016, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Przedni zderzak przed liftem
zamienniki wyginają się na górnych krawędziach takie jakby fale sie robią nie polecam zamienników oryginał to jakość ale ciężko znaleźć w tych czasach ładny oryginał, jak już trafisz to poproś handlarza o zdjęcie z wnętrza zderzaka bo często są jakieś kombinacje, klejenie mocowane blaszki i inne tri...
- 23 kwie 2016, 0:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Czy warto zakupić VW T4 na benzynę?
t4 w benzynie z niemcowni? ...trza brać!
dwolitrowka benzynowa spalanie 11L/100km to jest koszt przejazdu 100km jakies 16,5pln który diesel pobije ten wynik?
dwolitrowka benzynowa spalanie 11L/100km to jest koszt przejazdu 100km jakies 16,5pln który diesel pobije ten wynik?
- 02 maja 2016, 7:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: mój drugi transporter
felgi , dawałeś do malowania proszkowego ? to jest normalny kolor srebrny czy jakiś inny na felgach? mam kuzyna blacharza-lakiernika pomalował mi je za 80pln ale piaskowania pewnie po upływie dłuższego czasu będę żałował że tego nie zrobiłem jak zaczną parchy od spodu wychodzić bo druciakiem i papi...
- 14 mar 2017, 11:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Pas do fotela drugiego rzędu - multivan
od 96 do 99. Nie jestem pewien czy czasem prędzej jeszcze nie było takich o które pytasz Dzięki, ja mam rocznik 1995 i pasy na "kijach" niezależnych od koziołków stąd mój zachwyt jak wypatrzyłem toto w sieci. :) Czy same koziołki się czymś różnią od wcześniejszych (poza gwintami do pasów ...
- 20 kwie 2017, 7:03
- Jump to forum
- Jump to topic
- 11 cze 2014, 22:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Przeróbka Transportera na Caravelle
najpierw mocuje sie dolne elementy potem plastikowe ramki do tych klipsow co żeś wstawił i na koniec w te klipsy wsuwa sie podsufitke tylko trzeba te sześć kwadratów ustawić w odpowiednim rozstawie żeby weszły w ramy dachu
- 12 lis 2017, 20:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Siedzisko + oparcie ??
to nie jest dobra podróbka. To jest bardzo zła podróbka, widać to po otworach od spodu. Chyba szwagry trajzego po pijanemu cieły.