Znaleziono 32 wyniki

Return

autor: chemik211
29 wrz 2014, 8:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Folia na szyby

Pomysł bardzo dobry ale warunek dobra folia np. 3m u siebie przyciemniłem w tym roku Średnio czarnym i jestem zadowolony,
autor: mariuszgim
29 wrz 2014, 17:08
Jump to forum
Jump to topic

Pisz do Wojtiego http://www.t4-forum.pl/memberlist.php?m ... ofile&u=73.
Wszystko ci wytłumaczy - zajmuje się oklejaniem zawodowo.
autor: slimak
30 wrz 2014, 11:58
Jump to forum
Jump to topic

Jak dla mnie to fatalnie wygląda na aucie.
autor: chemik211
30 wrz 2014, 12:08
Jump to forum
Jump to topic

To jak chcesz aby w środku nic nie było widać to super czarną i wystarczy
autor: Sterciu
30 wrz 2014, 12:49
Jump to forum
Jump to topic

Mialem kiedys taką szybę we Fiacie 125p , pochodzila ona z Łady , tak szybko jak ja zalozyłem tak szybko ją zdemontowalem bo poprostu kiepsko to wyglądało... poprostu auto nadawalo sie na festyny wiejskie i nic więcej wtedy... Stosowanie folii lustrzanych w PL jest chyba zabronione... i z tego co sł...
06 maja 2015, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bagażnik dachowy

Mialem kiedys Amos do osobowki , jak kajak mocniej ściągałem pasami to belki wyginaly się w banan... Osobiście nie polecam tej marki. Do wozenia kajaków czy canone wystarczjące są 2 belki. Na Kromera 6 zajmują się sprzedażą bagazników dachowych , sprawdzałes tam czy nie maja do t4 tez ?? Jak kiedys ...
autor: Jacek J
02 maja 2015, 0:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bagażnik dachowy

Czy do tych Cruzów pasują np. ograniczniki czy różne dodatki innych producentów, zwłaszcza polskich, czy jest się zapewne już zniewolonym przez firmę Cruz? Belki mają zamki? Też chcę głównie pływadełka wozić- canoe i kajak. Ja zdecydowałem się na Cruza, bo firmówki typu Thule , są 2 razy droższe. Z...
26 sty 2016, 9:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Gnije mi kierownica...

:evil: dziś wsiadłem, to aż do rąk się lepiła i ręce ubrudziły się czarną mazią. Kierownica już była od dawna jakby sparciała, ale teraz jak jest duża wilgotność powietrza to normalnie gnije, lepi się do rąk. <44> muszę coś z tym zrobić, bo zaczynam się brzydzić nim jeździć. :evil: Podjedz do Nadol...
autor: mirski_mi
25 sty 2016, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

:evil: dziś wsiadłem, to aż do rąk się lepiła i ręce ubrudziły się czarną mazią. Kierownica już była od dawna jakby sparciała, ale teraz jak jest duża wilgotność powietrza to normalnie gnije, lepi się do rąk. <44> muszę coś z tym zrobić, bo zaczynam się brzydzić nim jeździć. :evil: <śmiech> A sprób...
31 sty 2016, 15:56
Jump to forum
Jump to topic

Proszę, oto zdjęcia kierownicy obszytej w Nadolicach:
autor: Probe041
15 wrz 2015, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Manual] Wymiana kostki stacyjki

Krzyżak, ja odkręcałem bitem i palcami
autor: rafflex
16 lip 2014, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

[Manual] Wymiana kostki stacyjki

Zdarza się, że występuje problem z uruchomieniem samochodu lub nieprawidłowym działaniem zapłonu. Warto sprawdzić wtedy czy przyczyna nie tkwi w kostce stacyjki. Można to sprawdzić odpalając "na krótko", co pokazane jest na tym filmiku: JAK ODPALIĆ NA KRÓTKO Jeśli w tym przypadku jest w po...
autor: tommly
15 wrz 2015, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Manual] Wymiana kostki stacyjki

Tonieja pisze:
Jakim bitem? Jedyny bit jaki znam, to jednostka informacji. W szczypce ją wziąć? :?
BIT - tak wymienna końcówka do wkrętaka "+" (krzyżakowa) paniał? <śmiech>
autor: Patrick
10 wrz 2014, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Poprawa widoczności w busie

Mam taka na tylnej szybie. Czy pomaga - dla mnie tyle o ile. Zbędne :P
autor: pirat
10 wrz 2014, 20:19
Jump to forum
Jump to topic

A ja miałem w mudku i powiem dla mnie rewelacja, tyle że nieco trzeba się przyzwyczaić jak do większości wynalazków.
10 wrz 2014, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Hm, busika mam od miesiąca i niewiele nim jeździłem, z 200 km w sumie i większość po szosie. Nie wiem, czy jak będę musiał jeździć po Wrocławiu który często odwiedzam, czy innym mieście, to nie sponiewieram jakiejś osobówki czy nie daj Boże człeka. Nie mam jeszcze wyczucia jego gabarytów, ponadto p...
autor: stasiu
01 mar 2017, 1:11
Jump to forum
Jump to topic

meble

witam znalazłem na OLX mebelki do kupienia , nie wiem , może to od naszego forumowicza , i gdzieś już to może jest na forum , jak tak to przepraszam https://www.olx.pl/oferta/kamper-camper ... 9f10211cbb
autor: niebieski-n2
20 mar 2017, 20:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jak przerejestrować na campera...

Jakbyś przeczytał powyższe ze zrozumieniem to byś zauważył, że w przypadku pojazdu specjalnego waga nie ma żadnego znaczenia, bez względu na to co wypisują w internetach.
autor: rotor
21 wrz 2014, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wrocław i okolice- kto by przeglądnął moje syncro?

Masz do mnie daleko ale sam na swoim rozpracowywałem.
Jak coś to zapraszam do Katowic.
Kilku forumowiczów przyjeżdża z większych odległości niż Ty.
Zadzwoń 508782001
Damian
04 maja 2015, 1:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kluczyk.

Robak, kurkowa
autor: xxxkamil
04 maja 2015, 10:18
Jump to forum
Jump to topic

Je§li chodzi tylko o imo to w kluczyku jest tylko tzw. pestka i takie coś powinien zrobić każdy zakład w którym dorabiają kluczyki samochodowe. Dajesz swój kluczyk, oni zczytują kod i zapisują w nowej pestce w nowym kluczyku i takie coś mnie kosztowało 100zł, fakt że we Wrocku pewnie będzie drożej a...
04 maja 2015, 17:22
Jump to forum
Jump to topic

W Tesco na Długiej dorabiałem kiedyś i płaciłem bodajże 80 zł. Reszta warsztatów specjalizująca się w awaryjnym otwieraniu zamków (np. Robak - tak jak wspomniał Probe) życzą sobie 150 zł, przy czym mają chyba lepszą jakościowo "surówkę". Na Zawalnej był jeszcze spec od kluczy i w Hali Targ...
01 maja 2015, 13:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Opony do syncro

Zacznij od wulkanizatora, jak nie pomoże to ustaw porządnie geometrię ( a w T4 jest sporo do ustawiania )
autor: Jacek J
05 maja 2015, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Chyba dzieje się coś z oponą, autko robi łułułułu jak nabierze prędkości, a po otwarciu okna słychać mlaskmlaskmlask. Na kierownicy nie czuć jakiś szczególnych drgań. Odgłosy w lewym przodzie. Oglądał auto mechanik, potwierdziły się moje przypuszczenia, że z opony może się robić jajo i ma bicia, w ...
autor: srokkka
01 maja 2015, 17:53
Jump to forum
Jump to topic

Wulkanizator, wulkanizator i jeszcze raz wulkanizator. Uszkodzenia opony często nie widać, a w czasie jazdy daje efekty najrozmaitsze, od stukania czy mlaskania przez drgania kierownicy do ściągania na bok. Do syncro musisz mieć opony wszystkie jednakowego rozmiaru i o zbliżonym stopniu zużycia. Nie...
autor: Adampio
06 sie 2016, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Osłona gumowa na półoś tylną.

Tonieja: sugeruje zakolegować się z Etką, czyli adresem www.etka.cc
06 sie 2016, 16:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Osłona gumowa na półoś tylną.

Zadzwoń do innego dealera. Jakiś czas temu Chmielik szukał uszczelki pod szybę osuwana, w Rzeszowie powiedzieli, że nie produkowana. W Opolu ściągnęli w kilka dni nową z niemieckich magazynów VW.