Znaleziono 26 wyników
- 06 kwie 2012, 15:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ZASLONKA DO MULTIVANA PRZÓD
Bardzo proszę przednia gardynka
- 09 maja 2012, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: vw t4 multivan allstar 2.5 tdi
Halo Mireczkumirecki.w pisze:no to mi się podoba <drink> bialy jest The Best <yes>
To nie jest taka śnieżynka jak twoja ,ten jest lekko podpalany. <38>
- 24 cze 2012, 9:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Obniżenie t4
Po pierwsze opuść przód na śrubach,po drugie krótkie sprężyny z allegro pod warunkiem,ze nie będziesz ładował mu tony na zad.Amortyzatory wzmacniane czyli takie jak masz i będzie ładnie wyglądał i komfortowo jechał.
Tak to będzie wyglądać.
Tak to będzie wyglądać.
- 20 lip 2012, 8:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: White T4 by kriss
Po zewnetrznych stronach przyciskow sa zaślepki musisz je wyjąć śrubokrętem albo nozem i radio wyciagasz blaszkami takimi http://allegro.pl/klucze-wyjmaki-do-rad ... 12022.html albo improwizujesz.
- 18 wrz 2012, 8:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Licznik T4,kilka pytań
Nie bardzo mogę zastosować linkę,moje stare zegary są tylko z kostką. To jest kombi wg.VW,z 96 roku(gdzieś połowa roku). Ale dzieki za chęci <09> To wykręcasz czujnik elektryczny ze skrzyni i w to miejsce przykręcasz linkę .Temat przerabiany przeze mnie w przy demontażu tachografów z t4.2.5 tdi.Tyl...
- 27 gru 2012, 20:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: zmiana deski
Do zmiany deski zielone zegary potrzebujesz nagrzewnice z linkami i panel 96-98.Po 98 czyli fiolet zegary tez inna nagrzewnica,linki i panel to tak pokrótce.Bez względu miękka czy twarda deska.A zegary z obrotkiem analogowe do twojego auta tak wychodzi najekonomiczniej. :D
- 10 sty 2013, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Oleje silnikowe
Ustawisz na zegarach.Pan google ci podpowie.
- 26 sty 2013, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Metaliczne stukanie przy obrotach 1000/min 2.5 tdi acv
drugi zaś ze raczej rozlatuje sie pompa oleju ktora napedzana jest łancuchem i to własnie ten łancuch wydaje taki dzwiek, Pierwszy mechanik to mechanik. <brawo> Temu drugiemu mechanikowi,przydałby się kurs doszkalający(pompa napędzana jest łańcuchem.... <59> chyba od piły motorowej. ) Według mnie p...
- 17 mar 2013, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 2,5TDi moc??
Panowie!!!!! Po pierwsze skrzynia ma wsteczny do przodu w 65 kw. Po drugie na obudowie paska jest kod silnika :D
- 14 kwie 2013, 0:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: akumulator jaki kupić
Osobiście proponuje kupić akumulator w kształcie prostopadłościanu nowy z gwarancją. ludzie co wy porównujecie,jeden ma webasto i dojeżdża autem 2 km do roboty ,drugi jeździ zarobkowo wożąc codziennie paczki ,trzeci używa auta latem na wypady wakacyjne,inny znowu ma dwadzieścia cztery głośniki w auc...
- 28 lip 2013, 10:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: kontrolka oleju
Zmieniałeś juz olej ? ile jest na miarce ? nie rośnie stan ? nie czuć go czasem ropą ?.Tak jak napisał slimak zrób pomiar ciśnienia bo bez tego można gdybać.
- 09 paź 2013, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wymiana sensora Airbag
Na srodku
- 03 gru 2013, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Łożysko podpora półosi
To jeżeli kolega zna przyczynę to o co się zapytuje tutaj ? pierwszy wpis w wyszukiwarce. https://www.google.pl/search?q=antriebswelle+t4+axg&espv=210&es_sm=122&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=pwKeUtuzMqPQ7AbPuoDYCQ&ved=0CAkQ_AUoAQ&biw=1280&bih=684#facrc=_&imgdii...
- 08 gru 2013, 8:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: silnik z volvo v70 2.5 tdi do T4 ????
Pasuje ,tylko musisz przewiercić w bloku otwór na miarkę oleju.volski1 pisze:Należy przede wszystkim zwrócić uwagę na umiejscowienie czujnika położenia wału. Szczególnie w aat.
- 15 kwie 2014, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ramka maskująca panelu Climatronic
Juz jest moja :)mloskot pisze:@motoria, poszła wieść na priv (już mogę :))
A co do ramki 2 din, znalazłem w dobrej cenie tu
http://www.ebay.de/itm/VW-T4-Blende-fue ... 1032558491
ale jak dla mnie stan ramki słaby.
- 09 sty 2014, 21:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Odkręcające się ciągle śruby pompy wtryskowej
A nie mówiłem. ;)raf11 pisze:juz jest znana przyczyna urywania sie srub od lapy pompy. Walniete (zwichrowane) kolo pasowe od pompy, wyrwany klin. jak to sie mowi: do trzech razy sztuka, moze po wyeliminowaniu tej usterki bedzie juz ok.
- 03 cze 2012, 9:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Oleje silnikowe
Ja jeżdżę na total rubia 8900 10w40 od 10 lat i na pewno nie jest podrabiany bo za mało popularny.Mam zalane tym olejem wszystko, razem z kosiarkami do trawy.Wszystkie silniki maja się świetnie. Nie rozumiem tylko sensu waszej dyskusji.bo ile jest rodzai oleju ,tyle samo użytkowników i tyle samo opi...