Znaleziono 6 wyników

Return

autor: Tonieja
07 mar 2015, 11:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: Mój pierwszy CAMPER

Nie zmieniaj nic w zabudowie. Bardzo przydatny może być na zlotach i wspólnych wyprawach do wykonywania kroplówek w celu alkoholoodtrucia :mrgreen:
15 mar 2017, 8:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jak przerejestrować na campera...

No i stało się. Dzięki cynkowi Stacha, że ktoś tam sprzedaje wyposażenie ze swojej t4ki oraz dzięki wsparciu mojej wspaniałej kobiety, która mnie zmotywowała i wsparła w zadaniach, pojechaliśmy na prawie drugi koniec Polski. W 1 dzień z blaszaka powstało coś, co przypomina campera, i to nie takiego ...
24 wrz 2017, 10:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Co warto mieć na pokładzie?

Maroko może i bezpieczne...Mój znajomy, barwna postać, która trwale wpisała się w historię Wrocławia licznymi skandalami i prowokacjami, właściciel najdłuższych dredów w Polsce, będąc rencistą ledwo żyjącym z pincetzłotowej renty wykalkulował sobie, że w Afryce za dolara się naje, za drugiego wyśpi,...
12 sty 2018, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przegląd techniczny, a ilość siedzeń.

Czyli ten przepis o wymaganej do rejestracji ilości siedzeń, jaką się ma w dowodzie, jeśli w ogóle istnieje i nie jest nadinterpretacją diagnostów, ma sens głównie korupcyjny.
09 maja 2015, 9:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Opony do syncro

Dzięki wszystkim za rady. Miałem dobry dzień. Wulkanizator wyjął 2 Goodyery o prawie identycznym stopniu zużycia i tym samym bieżniku co pozostałe opony. Wulkanizator aż sam się dziwił, że mam takiego farta <yes> i już koniec z łułułułu mlasku mlasku <taniec> teraz jeszcze raz mechanik i później zbi...