Dzień dobry
-
mario73
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Witam na wstępie chciałbym się przywitać i powitać wszystkich forumowiczów. Na imię mam Mariusz jestem z Makowca pod Radomiem.
Posiadam t4 Multivan 2.5 TDi 1997r od 11 lat. Kilka lat temu byłem obecny na forum ale zaniemogłem się logować i tylko po cichutku czytałem i śledziłem forum. Dziękuję za przyjęcie. Dodam że jestem jeszcze na forum karawaning.pl, posiadam kemping to jest mój sposób na spędzanie wolnego czasu.
Pozdrawiam mario73
Posiadam t4 Multivan 2.5 TDi 1997r od 11 lat. Kilka lat temu byłem obecny na forum ale zaniemogłem się logować i tylko po cichutku czytałem i śledziłem forum. Dziękuję za przyjęcie. Dodam że jestem jeszcze na forum karawaning.pl, posiadam kemping to jest mój sposób na spędzanie wolnego czasu.
Pozdrawiam mario73
-
Dudu$
- Znawca T4
- 8
- Kontakt:
Cześć mario73 <england>
Czy to nie Ty wrzuciłeś na fb zdjęcie z T4 i hobby w zestawie?
Czy to nie Ty wrzuciłeś na fb zdjęcie z T4 i hobby w zestawie?
-
Joker88
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Hej. Melduję się Michał z Krosna Odrzańskiego. Na forum jestem od kilku miesięcy ale dopiero teraz chciałabym się przywitać bo auto już stoi w garażu i przyda się fachowa pomoc z forum.
Niedawno kupiłem T4 Caravelle i jak narazie jestem mega zadowolony z tego auta. Jest to moje pierwsze auto z logo VW i pierwszy bus. Niedługo utworze swój wątek i pokaże moje 4 kółka. Pozdrawiam
Niedawno kupiłem T4 Caravelle i jak narazie jestem mega zadowolony z tego auta. Jest to moje pierwsze auto z logo VW i pierwszy bus. Niedługo utworze swój wątek i pokaże moje 4 kółka. Pozdrawiam
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
Witaj Joker88, kolejny Lubuszan ( a na rozrząd u mów się do Piotra za Orlenem w Zielonej mam nr do niego jakby co). <england>
-
wolf1982
- Początkujący T4
- 7
- Kontakt:
Dobry Wieczór jestem Bartek, pochodzę z Kołobrzegu od niedawna jestem posiadaczem multivana 2,4 z 1993 roku. Autko zakupione jako mobilna sypialnia i wycieczekowóz, z wyboru miało być pancerne 2,4 plus kanapa i obrotowy fotel :-) w pakiecie dostałem jeszcze elektrykę szyb i lusterek, szyber dach, ogrzewanie postojowe. Autko na chwile obecną jest odgruzowywane po poprzednim właścicielu ( klubowiczu :-) ) i doprowadzane pomału i skutecznie do ładu.
Posiłkuje się forum od dnia zakupu do chwili obecnej. Plany na najbliższe czas to dach typu sca czy inna Westfalia ( kwestia co pojawi się na rynku). Kolejnym dużym krokiem będzie przeszczep gratów z syncro dawcy(czeka już ma mnie w Trondheim) do mojego multivana. Do dnia dzisiejszego dziadek Multivan pokonał zemną dwukrotnie trasę Kołobrzeg-Trondheim. Pierwsza i ostatnia trasa zweryfikowały... alternator i akumulator rozruchowy, tylne amory, ogrzewanie postojowe, świece żarowe, nadmuch na tył. Alternator i akumulator byłem zmuszony kupić w Norwegi ;-( amortyzatory i sprężyny tył także wymieniłem po pierwszym wyjeździe. Nagrzewnica tył naprawiona godz temu, ogrzewanie postojowe czeka na swoja kolej aż aku z pod siedzenia się doładuje. Przed następnym wyjazdem muszę tez wymienić świece żarowe i kilka innych dupereli które wychodzą z dnia na dzień. W Planach wyjazd wiosenny do Finlandii tak wiec ciągle cos przy aucie dłubie, poprawiam, naprawiam, ulepszam. Zabudowa pod kuchenkę, lodówkę i umywalkę prawie gotowa, szkoda że doba nie ma więcej godzin i trzeba czas dzielić na prace, garaż i rodzinę. Pozdrawiam wszystkich Użytkowników i do zobaczenia na trasie.
Posiłkuje się forum od dnia zakupu do chwili obecnej. Plany na najbliższe czas to dach typu sca czy inna Westfalia ( kwestia co pojawi się na rynku). Kolejnym dużym krokiem będzie przeszczep gratów z syncro dawcy(czeka już ma mnie w Trondheim) do mojego multivana. Do dnia dzisiejszego dziadek Multivan pokonał zemną dwukrotnie trasę Kołobrzeg-Trondheim. Pierwsza i ostatnia trasa zweryfikowały... alternator i akumulator rozruchowy, tylne amory, ogrzewanie postojowe, świece żarowe, nadmuch na tył. Alternator i akumulator byłem zmuszony kupić w Norwegi ;-( amortyzatory i sprężyny tył także wymieniłem po pierwszym wyjeździe. Nagrzewnica tył naprawiona godz temu, ogrzewanie postojowe czeka na swoja kolej aż aku z pod siedzenia się doładuje. Przed następnym wyjazdem muszę tez wymienić świece żarowe i kilka innych dupereli które wychodzą z dnia na dzień. W Planach wyjazd wiosenny do Finlandii tak wiec ciągle cos przy aucie dłubie, poprawiam, naprawiam, ulepszam. Zabudowa pod kuchenkę, lodówkę i umywalkę prawie gotowa, szkoda że doba nie ma więcej godzin i trzeba czas dzielić na prace, garaż i rodzinę. Pozdrawiam wszystkich Użytkowników i do zobaczenia na trasie.
-
Wrzos
- Forumowicz T4
- 9
- Kontakt:
Witam Kolegę @wolf1982,
mój Multi też się wreszcie wybierze na Północ, wiec zazdrszczam tej Norwegii. U mnie przez pierwszy rok bez przerwy coś było do roboty ale już się uspokoiło i teraz są już tylko "operacje planowe".
mój Multi też się wreszcie wybierze na Północ, wiec zazdrszczam tej Norwegii. U mnie przez pierwszy rok bez przerwy coś było do roboty ale już się uspokoiło i teraz są już tylko "operacje planowe".
-
Milczorek
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów ! coś o mnie : Jestem z zachodniej wielkopolski , sam osobiście T4 nie posiadam (mam 17 lat ) , za to mój tata posiada T4 . Rocznik 93' silnik 1.9 D 1X , był 1.9 TD ABL ale umarł śmiercią nagłą , nadwozie max długie z podwyższeniem . Teczka robi w budowlance i się nie poddaje ;)
-
Franex
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Ja również się przywitam od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem T2, trochę do remontu się nadaje ale jak skończę to wrzucę fotki ;)
-
TEVI
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Re: Forumowe naklejki , cz.2 aktualna!
Dzień dobry, jestem tu nowy, nie wiem jak i gdzie się przywitać, pozdrawiam Wszystkich
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 13
- Kontakt:
-
pug405ref
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów .
Obecnie jestem na etapie rozglądania się za pierwszą swoją T4 . W rodzinie (brat) było już kilka T4 . Pierwsza to z 10 lat temu poczciwe 2.4 ( do tej pory jeździ u kolegi) potem 3 sztuki 2.5 Tdi 150 KM . Brat posiada obecnie T4 Multivan 2.8 w bardzo ładnym stanie , sprowadzona z DE jeszcze nie zarejestrowana i myślę czy jej nie łyknąć ale mam również dylemat jaki silnik wybrać choć raczej skłaniam się ku benzynie . Z sentymentu do T4 pojawiłem się na forum gdyż coś w tym aucie jest magicznego że ciągle się do niego wraca ..... W 2017 roku odbywał się zlot bodajże w Elblągu i był przejazd przez Malbork i od tamtego czasu romyślam na zakupem T4 .
Obecnie jestem na etapie rozglądania się za pierwszą swoją T4 . W rodzinie (brat) było już kilka T4 . Pierwsza to z 10 lat temu poczciwe 2.4 ( do tej pory jeździ u kolegi) potem 3 sztuki 2.5 Tdi 150 KM . Brat posiada obecnie T4 Multivan 2.8 w bardzo ładnym stanie , sprowadzona z DE jeszcze nie zarejestrowana i myślę czy jej nie łyknąć ale mam również dylemat jaki silnik wybrać choć raczej skłaniam się ku benzynie . Z sentymentu do T4 pojawiłem się na forum gdyż coś w tym aucie jest magicznego że ciągle się do niego wraca ..... W 2017 roku odbywał się zlot bodajże w Elblągu i był przejazd przez Malbork i od tamtego czasu romyślam na zakupem T4 .
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
Patrick
- Specjalista T4
- 13
- Kontakt:
-
franc
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Dzień dobry
Witam użytkowników .
Jestem właścicielem tytułowego t4 rocznik 2001 model caravelle .Jest to drugie moje auto tego typu.
Chętnie przeglądam te forum .Mnóstwo ciekawych ludzi i mądrych wpisów.
Poruszam się raczej słabo z komputerem (taki rocznik )
Witam użytkowników .
Jestem właścicielem tytułowego t4 rocznik 2001 model caravelle .Jest to drugie moje auto tego typu.
Chętnie przeglądam te forum .Mnóstwo ciekawych ludzi i mądrych wpisów.
Poruszam się raczej słabo z komputerem (taki rocznik )
-
4digital
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
-
nocny_drwal
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam serdecznie, stoję przed trudnym zadaniem znalezienia zadbanemo multivana axg z końcówki produkcji. Mam nadzieję, że pomożecie dobrą radą? :) Pozdrawiam
-
stefanello
- Nowy T4
- 12
- Kontakt:
Dzień dobry wszystkim jestem już 5 lat na forum więc już nadszedł czas się w końcu przywitać, nieśmiały jestem ;) Jeżdzę T4 ACV z 1999 long jestem ze świętokrzyskiego.
-
Panmaxior
- Początkujący T4
- 9
- Kontakt:
Witam
Zakupiłem niedawno vw t4 ...
Remontuje się wiec nawet za dobrze go nie widziałem
jest zielona polift 2002 r caravela 9s z motorem azz 1.9
Zakupiłem niedawno vw t4 ...
Remontuje się wiec nawet za dobrze go nie widziałem
jest zielona polift 2002 r caravela 9s z motorem azz 1.9
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
Panmaxior
- Początkujący T4
- 9
- Kontakt:
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
Nie ma grupy lubuskiego, ale z jakiego rejonu jesteś ? Ale może my zrobić spota jak się zrobi cieplej.
-
Panmaxior
- Początkujący T4
- 9
- Kontakt:
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 7
- Kontakt:
heh jestem na forum już jakiś czas,a dopiero teraz znalazłem "powitalnię" :) więc witam wszystkich
mam na imię Łukasz i od miesiąca jestem właścicielem t4 rocznik 1999 model transporter,pod maską jest 1.9TD a środek to zabudowa holenderska.
jak to po zakupie auto ma parę rzeczy do zrobienia,więc przyda się fachowa pomoc z forum i myślę że pomożecie mi "ogarnąć"autko żeby służyło długo i bezawaryjnie.
pozdrawiam.
mam na imię Łukasz i od miesiąca jestem właścicielem t4 rocznik 1999 model transporter,pod maską jest 1.9TD a środek to zabudowa holenderska.
jak to po zakupie auto ma parę rzeczy do zrobienia,więc przyda się fachowa pomoc z forum i myślę że pomożecie mi "ogarnąć"autko żeby służyło długo i bezawaryjnie.
pozdrawiam.
-
Mirekm71
- Forumowicz T4
- 7
- Kontakt:
Witam wszystkich. Zakupiłem trolla trochę przypadkiem, trochę z litości bo znajomy chciał się pozbyć a nie wystawiał nigdzie. Potrzebowałem czegoś "zapasowego" bo busa mamy większego ale w razie potrzeby chce mieć coś niedrogiego czekającego na odpowiedni moment. T4 golas kompletny, kupiony w PL mocno pordzewiały, technicznie sprawny. Wymaga trochę wkładu ale na spokojnie, mam czas. Troll jest z roku 99, 1,9 i jestesmy z brzeg miedzy Wroclawiem a Opolem.
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 7
- Kontakt:
gratuluje i powodzonka.i tak z ciekawości zapytam jeśli to nie tajemnica ile dałeś?bo ja też w podobnych okolicznościach kupiłem ten sam rocznik i silnik i tak chciałem się zorientować czy nie przepłaciłem.
-
Mirekm71
- Forumowicz T4
- 7
- Kontakt:
Oczekiwał za niego 7miu ze względu na 120tys przebiegu ale oddał za 6. Stan kiepski ale nie można porównywać do pobudowlanych. Trzeba ze 2k włożyć i tyle. Nie już, nie teraz ale rozrzad kompletny bo ten ma 30tys ale przynajmniej 5lat i nie wiem kto go wymieniał ani jaki komplet wymienił? Dziury w nadkolach przednich, rdza wyłazi z progów. Oddasz to polepi do rdzy a zapłacisz jak za robotę, sam zaczniesz dłubać to nie wiadomo czy nie skończysz na tylnej klapie <lol>
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 7
- Kontakt:
no tak niestety jest,jak samemu nie zrobisz.to ja chyba przepłaciłem za swojego :roll: