Znaleziono 17 wyników

Return

autor: slimak
16 maja 2017, 6:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Czy 3000obr/min przez dłuższy czas zaszkodzi silnikowi?

Pamiętaj tylko aby po takiej jeździe nie gasić od razu silnika, daj mu dwie minuty na wyhamowanie turbiny zanim gasząc silnik odetniesz jej smarowanie.
26 wrz 2017, 5:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: HALOGENY

Będzie działało.
05 sie 2010, 16:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Alternator ABL

To, że altek wzbudza się po dodaniu gazu to rzecz najzupełniej normalna. Po włączeniu zapłonu powinna się zapalić kontrolka ładowania zasilana z zacisku "15", masa przez nie wzbudzony alternator. Wzbudzenie alternatora powoduje pojawienie się zamiast masy drugiego plusa (zacisk "D+&qu...
autor: Probe041
24 lip 2019, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Obrotomierz - nietypowa prośba

Kombiinstrument na t4 wiki, versteckte Funktionen
autor: Stanley70
11 mar 2018, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Chlapacze tył / przód - montaż i potrzebne części

Witam. Montowałem także komplet chlapaczy. Tylne ich krawędź jest oddalona od załamania zderzaka o 11 cm na całej długości. T4 lift.
autor: Wrzos
23 cze 2018, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: Dołożenie dachu sypialnego

Trochę mi się nudzi więc w związku z sporą ilością pytań o rozkładany dach, wziąłem w dłoń kamerę i nakręciłem mały filmik odnośnie mojego dachu. Samochód VW T4 Caravelle z sypialnym dachem Westfalia.
https://youtu.be/0iSTLKT1h6U
autor: waldisg
27 maja 2019, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Uchwyt na napoje

Borykając się wielokrotnie w czasie podróży z problemem umieszczenia butelek, kubków itp. skorzystałem z pomocy kolegi Daniela Ortmana z grupy T4 na pejsbuku. Zakupiłem składaną półkę na napoje od Kia Carnival w cenie 165 PLN z przesyłką na alledrogo. Sam montaż zajął mi ok. 1,5 godziny :) Wiecie ja...
autor: Adampio
21 lip 2018, 11:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jakiś zawór pod lewym nadkolem

Tym co już wiedzą sugeruje powstrzymanie się z odpowiedzią do czasu aż Wątkotfurca prawidłowo zapoda fotkę :mrgreen:
autor: SANCZO
28 gru 2016, 21:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zielona Caravell'ka z Katowic

po co wyciagac wał od razu . Wystarczy wymienic kolko zebate oraz srube i dokrecic srube z momentem (jak dobrze pamietam) 90Nm+90st . Ewentualnie dać troche kleju do gwintów. Po co pchać się w koszta ...
autor: kriss
31 mar 2017, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zielona Caravell'ka z Katowic

Wrzucam Ci wizual zderzaka w kolorze tak jak rozmawialiśmy :
D1.JPG
D2.JPG
D3.JPG
D4.JPG
autor: c2aki
08 lis 2017, 20:46
Jump to forum
Jump to topic

LINKI DO WIKI

Witam Wiemy wszyscy jaką kopalnią wiedzy jest T4 WIKI, natomiast znaleźć tam to czego akurat szukamy jest czasem ciężko szczególnie jeśli się nie zna języka (jak ja). Z tego powodu stworzyłem sobie skróty do WIKI pod którymi znalazłem informacje na interesujące mnie tematy. Chciałem je tu zamieścić ...
autor: kriss
12 maja 2017, 7:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Rolety zadaszenia

Ja wklejałem listwę tak jak na zdjęciu i tylko chwilę dociskałem w zaznaczonym miejscu - wcześniej trochę ją wyprofilowałem i przymierzałem bez kleju , żeby przylegała do karoserii. Widziałem , że niektórzy wklejają listwę w rynnę na dachu (teraz po czasie stwierdzam , że to lepszy sposób - nie koli...
autor: mjanusz69
31 paź 2018, 16:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Mechanik Kraków

Piszesz o NAPRAWACH w pierwszym poście a nie wymianie oleju czy żarówki więc nie wiem o co Tobie chodzi , chciał byś żeby mechanik przyjechał pod domek i zrobił kapitalkę na podwórku .Wybacz ale tak to odbieram jeśli masz samochód masz i obowiązki . Z postów oraz informacji forumowych mniemam że kol...
05 mar 2019, 6:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: VR6 AES automat - przekładka na manual

stasiu, Twoje promowanie fejsa i odsyłanie tam ludzi szukających pomocy na forum zaczyna być irytujące.
06 mar 2019, 7:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: VR6 AES automat - przekładka na manual

Fakt, fejs wykończa fora ale skoro to dostrzegasz to czemu sam odsyłasz ludzi z forum na fejsa? Nie dostrzegasz sprzeczności pomiędzy tym, co piszesz a swoim postępowaniem?
Nie chcę niczego kasować, w wolnej chwili wydzielę to do nowego wątku.