Znaleziono 14 wyników
- 07 maja 2017, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: rozmiary i nośność felg
Chodzi mi czy jak założe właśnie adaptery z 120 na 112 czy to zmieszcze w obrysie bez kombinacji. Zawieszenie standar w multi. Czytaj uważnie co napisałem <england> Nie ma potrzeby zakładać tak grubych dystansów , a co za tym idzie ,to że nic ci nie będzie wystawało za obrys auta ! Koła będą idealn...
- 05 gru 2019, 15:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ciśnienie w oponach Multivan/Caravelle/Transporter
Jeśli zamontujesz opony słabsze (o niższym indeksie tonażu), to automatycznie stosujesz w nich o 10-30% wyższe ciśnienie. Ciśnienia na tabliczce są zalecane dla zalecanego tonażu i prędkości pojazdu. Na oponie natomiast, jest napisane, że maksymalny tonaż i prędkość nominalną masz dopiero (!) przy m...
- 22 wrz 2015, 20:44
- Jump to forum
- Jump to topic
[MOD] Zmiana zacisków hamulcowych na większe PRZÓD
Wymiana małych zacisków hamulcowych (tarcze 282mm) na duże zaciski hamulcowe (tarcze 313mm) na przykładzie VW T4 po lifcie rok 2000 długi przód, silnik ACV. man_00.jpg man_01.jpg Zebrałem informacje dzięki nieocenionej pomocy naszych kolegów: chemik211, Probe041, dariuspolo, barti87, i innych, któr...
- 26 mar 2019, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Dlaczego i jak stałem się właścicielemT4 i za co go lubi
W sumie nie wiem, kiedy zaczęła w moim przypadku raczkować chęć posiadania busa. Może wtedy, kiedy tata mówił, że chciałby mieć kiedyś taki samochód, a ja kompletnie tego nie rozumiałem? Może wtedy, kiedy ojciec kumpla pakował nas wszystkich z gratami, psem, namiotami i nie wiem, czym jeszcze do tra...
- 15 kwie 2019, 1:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Laudacja T4
Witam wszystkich forumowiczów po 10-letniej przerwie. Tak, ponad dziesięć lat temu kupiliśmy naszą T4-kę i ponad dziesięć lat temu zarejestrowałem się na tym forum. A potem przepadłem. Życie nabrało prędkości. Dni leciały jedno po drugim, kolejne radości, kolejne smutki, tysiące różnych wydarzeń. I ...
- 02 sty 2020, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Silverado z Krakowa
Dzisiaj wymieniłem alternator w Cyklon-Garage. W starym padło łożysko. Miałem 90A Boscha: alternator_90_bosch.jpg Zamontowałem też Boscha 180A z Passata, tak jak niektórzy z naszych kolegów, między innymi Cyklon, hoopsi, notri. Pasuje plug&play, tak że nie opłaca się naprawiać starego, bo nowy (...
- 18 cze 2021, 7:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fajne Klajne Spicegreen Short Body
Nie no , zjazdu na stałe! Po 20 latach w NL już mi się żygać chce tym krajem policyjnym. Niedługo będą sprawdzac jakie gòwno człowiek robi, czy ma sraczke czy może walnął twardego kloca, Tu było fajnie jeszcze 6-7 lat temu! Teraz jest coraz gorzej. Niby roboty masę, ale podatki coraz większe i z ka...
- 17 lis 2016, 23:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 AUKCJE OGLOSZENIA DZIWNE OPISY SPRZEDAJACYCH !!!
Tu dzwoniłeś?:pittrans pisze:szukam dla siebie ale bez przesady <zastrzelę>
https://www.olx.pl/oferta/vw-t4-fotel-p ... f227d7a65f
- 08 lis 2017, 20:46
- Jump to forum
- Jump to topic
LINKI DO WIKI
Witam Wiemy wszyscy jaką kopalnią wiedzy jest T4 WIKI, natomiast znaleźć tam to czego akurat szukamy jest czasem ciężko szczególnie jeśli się nie zna języka (jak ja). Z tego powodu stworzyłem sobie skróty do WIKI pod którymi znalazłem informacje na interesujące mnie tematy. Chciałem je tu zamieścić ...
- 28 lis 2022, 21:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Co to za lampy?
To są chińskie lampy, jakies badziewie "tjuninkowe"... znajomy miał takie w swojej t4 , kupił auto razem z tymi lampami , zwykłego transportera blaszaka... Brzydszych lamp chyba nie ma...