Dlatego, że:flax pisze:A czemu nie T3 syncro?
1. Najnowsze są około 25 letnie. Oldtimery są może i fajne, ale nie na dalekie wyprawy :)
2. Lubię mieć przed sobą kawałek maski i silnik w roli tarana a nie stanowić strefę zgniotu osobiście :)

Dlatego, że:flax pisze:A czemu nie T3 syncro?
Gdyby syncro było priorytetem to bym w ogóle zostawił to co w avatarze (ew. po dołożeniu namiotu dachowego) :)flax pisze:Ok, myslalem, ze syncro jest priorytetem.
flax pisze:Argument pierwszy do mnie nie dociera - szukasz czegos sprzed 97 przecie :)
znam problem z autopsi i własnie dlatego zainwestowałem w izolacje podnoszonego dachu firmy Brandrup ( ta do wewnątrz) i po problemie chociaz zgodze sie, że dalej daleko do T4 z wysokim dachem. Jak zawsze coś za cośMarty1 pisze:Ale dodam też łyżeczkę dziegciku. Dach podnoszony ma również wady (1)mniejsza nośność dachu - wada uciążliwe dla surferów, kajakarzy, narciarzy itp. jeżdzących na spoty w kilka osób jednym busem, (2) wiosną, jesienią, a zwłaszcza zimą chłodno pod klapen dachem (3) zerowa izolacja akustyczna - wada na głosnych kampingach.

flax pisze:noo Sztormiak piekna sztunie ustrzelil, gratulacje :)
mialem okazje sie nia przejechac, jezdzi z tym motorem jak by wazyla pol tony mniej ...
Wrzuciłem w odpowiednim wątku:vwyogi pisze:Zdjęcia prosimy
No gratulacje, piękna sztuka.flax pisze:Sie pochwale i podziekuje za pomoc:
Wlasnie odebralem, 151 kucy, ostatni rok.
Teraz postoi w suchym przez zime.