Znaleziono 7 wyników
- 04 lis 2015, 0:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Rozrząd - części - opinie
Może się komuś przyda: Przykładowy zestaw do pełnej wymiany w AXG: 1. Rozrząd komplet (pasek i rolka) SKF VKMA 01258. W środku rolki Litens, paski z logo SKF (czyli niewiadomoco), komplet śrub łącznie ze śrubą koła pasowego. 2. Pompa wody Hepu P536 (uszczelka w komplecie) 3. Koło pasowe CORTECO + po...
- 12 kwie 2016, 0:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Montaż głośników w drzwiach.
Poniżej mój sposób na zamontowanie głośników 165mm w drzwiach. Potrzebne materiały: - Dystanse - dobrane tak, żeby były takiej samej wysokości jak głośnik. Do moich głośników Helix B 62 C potrzebowałem 2 dystanse 30mm na każdą stronę (ponieważ nie ma dystansów 60mm). Wydaje mi się, że to maksymalny ...
- 12 kwie 2016, 13:56
- Jump to forum
- Jump to topic
A przeczytałeś mój post? Bo tam o tym było. Już z się z desktopa doczytałem, na telefonie mi jakoś umknęło <england> Jeżeli chodzi o technikę osadzania to ja to robię tak: Warstwy w kolejności: nitonakrętka 3-4 podkładki, posmarowane olejem lub smarem nakrętka (najlepiej wysoka) śruba (tak jak pisa...
- 12 kwie 2016, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
A przeczytałeś mój post? Bo tam o tym było.Adampio pisze:Czy te nitonakrętki zaciskałeś dedykowaną notownicą czy tez inaczej (jest jakiś pomysł ze śruba kręconą kluczem)?
- 26 kwie 2016, 21:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Wyszło, rzeczywiście tylko na początku idzie ciężko, ale niestety niecentrycznie (oś gwintu nie pokrywa się z osią kołnierza). Może to efekt trzymania kombinerkami ale nie miałem pod ręką wiertła 9mm Będę testował dalej ale mam pytanie co dają aż 3-4 podkładki? No niestety, czasami wychodzi trochę ...
- 01 gru 2018, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Naprawa dogrzewacza D3WZ
Tutaj: https://fileshark.pl/pobierz/27229433/e ... wsc-ss-pdf jest dostępna instrukcja serwisowa do D3WZ, D4WZ, D5WZ.
Jest schemat elektryczny, mechaniczny, instrukcja naprawy, kody błędów itd. Po polsku.
Może komuś się przyda.
Jest schemat elektryczny, mechaniczny, instrukcja naprawy, kody błędów itd. Po polsku.
Może komuś się przyda.
- 27 sie 2019, 14:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zabezpieczenie antykorozyjne
I jak to nakładałeś, tak jak producent zaleca, czyli na bardzo gorąco? I czym? Odpowiem jak ja nakładałem Fluid Film / Perma Film, może komuś się przyda: - demontaż wszystkiego co się da z podwozia (zaślepki, osłony, bak itd.) - najpierw we wszystkie profile zamknięte Fluid Film Liquid A (zwykły pr...