Znaleziono 21 wyników

Return

autor: pittrans
28 maja 2015, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: AXG co tak gwiżdże od 2 - 2,5 tyś

Wydaje mi się że tubo do sprawdzenia jeśli nie ma spadku mocy, oczywiście sprawdzenie instalacji , doładowania.
Miałem kiedyś AJT i turbo delikatnie gwizdało (dosyć fajnie) ,sprawdzane nie miało luzu i układ był szczelny . Jeździłem nim przez 8 lat i wszystko było ok.
autor: dariuspolo
28 maja 2015, 6:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: AXG co tak gwiżdże od 2 - 2,5 tyś

Poszukaj nieszczelnosci w dolocie, sprawdz plecionke na wydechu a najlepiej zrob logi doladowania.
autor: flax
27 mar 2015, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Panele słoneczne fotowoltanika w T4

Akurat ruszam w podroz wiec slabo z czasem, ale na camperteam pisalem o moim panelu: 144Wh elastyczny naklejony na dach silkaflexem. Regulator jakis podstawowy steca, chinszczyzna tylko glupiala... Za dwa tygodnie zdam relacje jak sie zestaw sprawuje w boju, testowo panel dawal rade obsluzyc lodowke...
autor: Patrick
21 lis 2015, 8:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: t4 2000r pali bezpiecznik od wycieraczek

Sprawdzałem-lewa wycieraczka wraca do wyznaczonego miejsca na szybie, po czym odbija i jest 1,5 może ze 2 cm wyżej niż wyznaczone miejsce. Prawa jest ok, lewa tylko tak odbija... Nie zawsze tak jest - czasem wróci w wyznaczone miejsce i tak zostaje, a czasem odbije. Najlepsze jest to , że bezpieczni...
autor: Patrick
19 kwie 2016, 22:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Webasto D2L help pls

Koledze hoopsii chodziło o kolege Stefano :)
autor: peter
05 cze 2012, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Hurgot w lewoskręcie

jeśli stukot słyszysz przy skręcie w lewo to może to być również poduszka pod skrzyni biegów wygląda tak ja ta na aukcji: http://allegro.pl/poduszka-skrzyni-biegow-vw-t4-transporter-nowa-wro-i2387821721.html , gdyby okazało się, że to ona oczywiście nie polecam na wymiane jej na zamiennik typu hanz ...
autor: staszek
11 cze 2013, 11:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Remont przedniego zawieszenia - kilka pytań...

Panowie, A gdyby opisywany remont zawieszenia, plus wymianę amorków (tylko przód) zlecać w warsztacie to jaki to koszt mniej więcej ? (jeśli ktoś zna w okolicy stolicy speca od zawieszeń to prośba o namiary:) Marty Znając życie jak kupisz amorki w sklepie który ma warsztat to wymiana w większości j...
autor: Radauskas
19 gru 2013, 21:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przetwornica napięcia

To ja dorzucę swoje 3 grosze do tematu. Ostatnio zacząłem się interesować przetwornicami i ze zdziwieniem zauważyłem, że większość przetwornic na rynku to "półprodukty" nie nadające się do zasilania takich urządzeń jak wiertarka, lodówka z agregatem i innych silników elektrycznych. Otóż te...
autor: Probe041
24 maja 2018, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Re: AJT na ACV

Tak ale ecu musisz dokupić od acv no i piny wtyczki w nastawniku do przełożenia
Jeszcze immo do ogarnięcia jak zmiana ecu albo zostawić ecu tylko remap zrobić
autor: vwyogi
26 maja 2017, 10:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: California ori - demontaż dachu wysokiego - HELP PLS!

Mam problem z wymianą przedniej szyby w mojej Cali, wymiana jest okazją do naprawy ognisk korozji w NADSZYBIU, podszybie jest ok., ale w nadszybiu, symetrycznie w 2 miejscach, są ogniska korozji, które wchodzą pod plastikową budę, podejrzewam że są to miejsca mocowania budy do blachy, żeby to porzą...
autor: Kenobi
16 mar 2012, 20:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Webasto

Auto-Skot - Elektronika s.c.
ul. Inżynierska 6
03-422 Warszawa
tel. (022) 619-89-10

koleś trochę wykręcony ale zna się na rzeczy - niestety ceny trochę kosmiczne
ja dzięki wkręceniu go w rozmowę uzyskałem dużo cennych informacji które pozwoliły mi naprawic samemu dogrzewacz D3WZ
autor: paweł t4
25 cze 2013, 17:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Warszawa - geometria, zawieszenie

Ja po naprawie zawieszenia ustawiałem geometrie na połczyńskiej obok hotelu Rest. Po ich ustawieniu zrobiłem ponad 40 tyś i jest ok.
autor: Adampio
05 lip 2018, 21:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wydech - Warszawa i okolice

Na Komorskiej ale drugi jadac od Grochowskiej