Zakładam nowy temat, bo nie znalazłem odpowiednika.
Po pierwsze: ma ktoś z szanownych kolegów schemat tylnych lamp ? Głównie chodzi o prawą lampę przez którą biegnie chyba cała tylna elektryka ...
Po drugie: gdzie zakupić wkład do tej lampy ? Wkład to ta płytka, do której przychodzą wtyczki i żarówki. Szukam po necie i wszędzie lampą nazywają ten klosz lampy, a mnie zgnił ten wkład właśnie i połowa pinów na wtyczkach.
Odnośnie tych pinów to też chciałem się dowiedzieć czy można je gdzieś zakupić ?
Ewentualnie jeżeli ktoś mógłby fachowej nazwy i modelu do tych taili użyczyć to był bym zobowiązany.
Na chwilę obecną udało mi się prowizorycznie przywrócić światło prawej lampy, oba kierunki, stopy i światła cofania. Nie potrafię zlokalizować przerwy w obwodzie pozycyjnego do lampy lewej.
I tu kolejne pytanie: czy pozycje na tył są zasilane osobnymi kabelkami ? Czy mają osobne bezpieczniki ?
Na razie wystarczy pytań.
Tylne lampy
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: Mixt
- podziekowal za post: 17 razy
- otrzymal podziekowanie: 311 razy
- Kontakt:
Re: Tylne lampy
Schemat oprawy
-kierunkowskaz prawy: pin T7/7 kabel czarno-zielony;
-postój prawy: pin T7/5 kabel szaro-czerwony;
-cofania prawe: pin T7/2 kabel czar…login to view the rest of this post
-kierunkowskaz prawy: pin T7/7 kabel czarno-zielony;
-postój prawy: pin T7/5 kabel szaro-czerwony;
-cofania prawe: pin T7/2 kabel czar…login to view the rest of this post
This topic has 33 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się