Znaleziono 7 wyników

Return

autor: herman
04 cze 2011, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wiązka drzwi kierowcy

Ja zrobiłem właśnie bajpas. Wyciąłem tylko fragment, który jest w gumie i ten kawałek wstawiłem przewody beztlenowe 1kV (lepsza izolacja) na szybko złączach. Te beztlenowe mają więcej cieńszych przewodzików na przekroju przez co są bardziej elastyczne, a w razie kolejnego uszkodzenia wymieniam ekspr...
18 cze 2013, 18:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: wskaznik temperatury pokazuje za malo

Pozwolę sobie na mały OT. Na wszelkie dys(...) polecam grę na perkusji. Jestem/byłem dyslektykiem. Przeszło. Dopiero całkiem niedawno dowiedziałem się, że choroba jest najczęściej problemem sprzężenia między półkulami. Nie pomogło pisanie dziennie po kilkanaście kartek, nie pomogło setki przeczytany...
13 lip 2014, 9:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: ABC tempomatu w TDI

Jeżeli skręcasz hamując silnikiem i niechcący wciśniesz set, to cię trochę może pociągnąć i nie wyrobisz Nie jeździłeś sportowo samochodem ;) ? Przedni napęd i 4x4 - ściągam nogę z gazu przed zakrętem, a w łuku dodaję gazu. Wchodzę (bez ścinania) w zakręt szybciej niż policja pościgówką ;) (sprawdz...
27 mar 2018, 0:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Urwana linka maski, jak otworzyc?

Przepraszam za nieobecność. Już naprawiam (dla potomnych) błąd. Fotka z wymiarami. Zdjęcie samego końca, który wciskamy przez uszczelkę maski, przekręcamy tak, żeby koniec znalazł się w okolicy zamka i próbujemy trafić w zapadkę zamka. Dwa razy byłem zmuszony użyć. Za pierwszym razem po drugim pchni...
19 sie 2010, 22:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż intercoolera T4 1.9 TD

Jest tam albo pokazany jeden wężyk albo jest ich kilka. Jak już wspomniałem z nienieckim u mnie wyjątkowo cienko.
chodzi o to (z http://www.t4-wiki.de/wiki/ABL_%28Tuning%29 )
14 cze 2014, 19:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: swap TD -> TDI

Panowie szanowni, nadejszła wiekopomna chwila, w której ABL zrobił z siebie sieczkę i wchodzę do grona swapowiczów. Czy 1.9 tdi z Audi A4 (2000r.) taki jak tu: http://edinburgh.saintclassified.co.uk/audi-a4-1-9-tdi-year-2000-full-engine-and-gearbox-airdrie-420-contact-07842690888-no-fully-38-gearbox...
18 lip 2018, 17:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Elek. otwieranie szyb awaria

Dziękuję dobry człowieku.
Kupuję i robię.