Sworznie meyle
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
Grzesiek--89
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: long
- podziekowal za post: 9 razy
- Kontakt:
Sworznie meyle
witam serdecznie jestem nowy na forum przegladalem forum szukajac odpowiedzi na moje pytanie ale nie znalazlem .Zamowilem sworznie dolne i gorne firmy meyle przyszly ale w trakcie montazu pojawil sie problem bo nie pasuja otwory na sruby zwiazku z czy, mam do was koledzy pytanie czy w t4 wystepuje kilka rodzaji sworzni bo wymiary wedlug starego zgadzaja sie wszystko pasuje tylko jest problem chwyce sworzen na jedna srube to brakuje mi na druga doslownie pol centymetra a jesli uda mi sie chwycic na 2 sruby to sworzen nie wchodzi do konca <zły> siedzisko sworznia wyczyszczone .nie wiem czy cos bylo wczesniej zmieniane w samochodzie bo dopiero posiadam je tydzien ale wedlug kartki pod bezpiecznikami silnnik i skrzynia sie zgadza z buda wiec raczej watpie t4 to 2.5 b silnik acu
-
grzesiex
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- Opis: Krzywy ryj
- otrzymal podziekowanie: 83 razy
- Kontakt:
Re: Sworznie meyle
Dolne sworznie różnią się - inne są do roku modelowego 1995 a inne od 1996. Prawdopodobnie zakupiłeś niepasujące.
This topic has 26 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się