prąd do CB radia
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kant84
- Forumowicz T4
- 12
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 15 razy
- Kontakt:
prąd do CB radia
jak temacie, dziś planuje założyć cb i chciałbym podpiąć je na stałe do prądu a nie w gniazdo zapalniczki. Czy ktoś może mi podpowiedzieć w co najbezpieczniej się podpiąć? Zawsze to robiłem w gniazdo zapalniczki od tyłu. Może ktoś ma lepszy pomysł. Dodam, że szukałem na forum i nic nie znalazłem. CB montuje na dole konsoli środkowej, tuż pod schowkiem, antena idzie na stałe na dach tak więc rozbieram dziś podsufitkę i chowam kable. Pozdrawiam i czekam na podpowiedź
-
cezarypl
- Aktywny T4
- 13
- Model:
- Auto: z Plejad
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Re: prąd do CB radia
Jest kilka możliwości w kwestii podłączenia radia cb.
Najlepiej, aby zminimalizować zakłócenia od alternatora plus wziąć bezpośrednio z akumulatora po…login to view the rest of this post
Najlepiej, aby zminimalizować zakłócenia od alternatora plus wziąć bezpośrednio z akumulatora po…login to view the rest of this post
This topic has 23 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się