Znaleziono 6 wyników

Return

autor: marcel
09 mar 2015, 1:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Awaria rozrusznika

ja bym wymienił i spokój.
u mnie tez rzęziło i nie kręcił tak jak trzeba - az nagle zrobił bbbźźźźźźźźźźźźźźź i tyle w temacie. obrociło się wszystko i nie było innej możliwości jak wymiana.
Założyłem regenerowany (250 chyba) - śmiga az miło.
27 sie 2014, 20:28
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z nawiewem kabiny

czesc. spróbuj bezpiecznik nr 6 pod kierownicą - on powinien być od dmuchawy (20A) Możesz tez mieć usterkę panelu sterowania - może nie łączy Ci pokrętło... na żadnym biegu nie działa? W panelu sterowania nawiewu (za pokrętłami z tyłu) masz też wpięte dwie płaskie kostki - jedna lubi się wypinać, pr...
14 lip 2016, 21:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: dodatkowa pompa wody

Piotrze, tych schematów ni w ząb nie kumam - jakieś J23 Kl (Klasa? klema?) 31 i inne znaki tajemne... nerwowo mi się w organiźmie robi jak na to patrzę. <35> Miałem ucięte 2 kable wystające z peszla - kolorami zgadzały sie z kabelkami w czujniku. Więc podłączyłem pod to pompkę i tyle. Teraz musze po...
05 paź 2016, 8:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: swap 2,4D -> 1,9TDI

Już się bałem, że się nie zdecydujesz Powodzenia w poszukiwaniach nie no decyzja juz była jakiś czas temu... zresztą pośrednio byłeś przy niej :) Troche gratów już mam (dziekuję szczepek76 ) - chociaż na oczy ich nie widziałem i nie wiem co mam :P Troche sie cykam ale co tam... nie ja pierwszy to r...
13 sty 2015, 17:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: BANDOWÓZ :) czyli wóz Bandy Łysego!

Dawno wpisów nie było - a trzeba nadgonić sprawę z twardym hamulcem i brakiem hamowania. Miałem to jeszcze na zlocie w Roztokach. Po zlocie umówiłem się z Kenobim i zajrzeliśmy do przewodów podciśnienia (bardziej on zajrzał, ja się uczyłem:) ) okazało się że wąż od podciśnienia, który podąża w stron...