Znaleziono 14 wyników

Return

autor: Aezmo
12 wrz 2017, 11:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2.5 TDI 102kM na liczniku prawie 900 tysięcy - co dale

- czy silnik 2.5 tdi 102 KM i silnik 2.5tdi 150 KM są między sobą wymienne? ( na pewno IC w innym miejscu - czy coś jeszcze?) Sam słupek jest zamienny, natomiast osprzęt bez innych modyfikacji lub ingerencji w sterownik silnika nie do końca. Z podstawowych różnic: sterownik silnika, turbosprężarka,...
autor: slimak
18 sty 2015, 14:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Lampki w klapie

Tak wygląda lampa z multika na klapie (sorry za jakość zdjęcia ale było robione telefonem):

http://i62.tinypic.com/j64lqw.jpg

Sprawdza się jako oświetlenie wewnętrzne i zewnętrzne. W planach wymiana ori świetlówki na pasek led.
autor: Probe041
07 wrz 2015, 23:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zmieniamy kierownicę

Widziałem u Niemców na forum zdjęcia takiej kierownicy gdzie działało wszystko więc na pewno się da, mimo wszystko nie pomogę bo szczegółów nie pamiętam :-)
24 sty 2015, 16:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: VCDS Lite w pełnej wersji, gdyby ktoś szukał

U mnie wszystko działa a antywirusa nie ma co słuchać :D Zalecam wyłączyć przy ściągnięciu i instalacji. Dla spokoju ducha po instalacji możecie sobie przeskanować system

Link sprawdzony podkradnięty z innego forum VW :)

Oczywiście jak władza uzna inaczej to temat można wysłać do kosza :)
autor: rafflex
06 lip 2013, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

[MOD] Wymiana otwartego schowka pasażera na zamykany

Witajcie. Dzięki dariuspolo i temu wątkowi http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=3304&start=0& powstał ten manual. <england> Dzisiaj wymieniamy kieszeń/schowek otwarty na zamykany. Taki jak na zdjęciu nr1 na taki jak na zdjęciu nr 2. schowek.jpg Potrzebne materiały: Kompletny schow...
autor: notri
17 mar 2013, 19:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: VW T4 Kraków

przepraszam Paweł - mam osramy - OSRAM Night Breaker Plus (porównanie masz na 6 stronie)
autor: tommly
17 sty 2015, 15:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: Atlantis z Warszawy

sterownik dynamicznego systemu nawigacji 7D1 919 894 do samochodu
VW T4 1999->
17 sty 2015, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Atlantis z Warszawy

Pewnie TMC dla navi :-D
autor: Kenobi
20 lis 2016, 9:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: VW T4 Transporter 1.9 TD

Za takie światła powinno zabierać się dowód rejestracyjny, a właściciel jakby z tysiąc zeta mandatu wybulił to by zaczął myśleć, że nie jest sam na drodze. Zawsze jak spotykam kogoś w nocy z takimi światłami, do tego jak stoi z wdepniętym hamulcem to ledwie się powstrzymuje aby nie wyjść i nie wytłu...
autor: niebieski-n2
05 mar 2020, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ostrzeżenie przed Zbyszkiem z Domaniewka!!!

Użytkownik ma racje, bo w jego sytuacji ma się ochotę urżnąć Zbyszkowi łeb <38> ,ale sprawa ma drugie, trzecie i czwarte dno jak pisałem, a znam drugą stronę medalu. Jeszcze nikt finalnie nie płakał, nawet tu głos zabiera jeden co dostał sporo pomocy w atrakcyjnych pieniądzach lub darmo, chociaż i n...