Znaleziono 15 wyników
- 08 wrz 2014, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: dymi na niebiesko/błękitno na zimny.
Witam jak kupiłem moją t4 miałem te same lęki.Na zimno kopci na biało i czuć niespalone paliwo.Złapie temperaturę wszystko o.k Po rozkmileniu tematu tj.rozmowy z macherami i znajomymi ,fora i co tam można znaleść na necie stwierdziłem że TEN TYP TAK MA Jak kupiłem miał gwarantowane 80tyś. TERAZ ma 6...
- 09 paź 2013, 9:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wymiana sensora Airbag
Witam, jak w temacie muszę wymienić sensor/sterownik airbag. Numer mojego sensora to 1J0909603bk ( TAK POKAZAŁO NA VAGU). Szukałem na Allegro i jest ich tam pełno. Czy mogę kupić sensor o tym numerze ale np od Skody Octavii lub od VW Polo i czy wogóle jest sens kupować używany? Na chłopski rozum sk...
- 09 paź 2013, 10:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Na srodku
- 09 paź 2013, 17:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Pamiętaj pierwsze co odłącz aku. Jeżeli tego nie zrobisz będziesz musiał kasować błąd z nowego sensora. Jeżeli miałeś wystrzelone poduchy, to najpierw wymień poduchy, potem podłącz sensor.
Oczywiście przed zakupem spytaj, czy sensor nie pochodzi z rozbitka <38>
Oczywiście przed zakupem spytaj, czy sensor nie pochodzi z rozbitka <38>
- 05 sty 2014, 11:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: prąd do CB radia
Jest kilka możliwości w kwestii podłączenia radia cb. Najlepiej, aby zminimalizować zakłócenia od alternatora plus wziąć bezpośrednio z akumulatora poprzez bezpiecznik w obudowie wiszącej na kablu. Wadą tego rozwiązania jest, że za każdym razem radio trzeba włączać i wyłączać ręcznie. U mnie zasilan...
- 09 paź 2013, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Zapytanie o felgi stalowe ze Skody Octavi
Tylko weż pod uwagę fakt że masz carawelkę długą i masa całkowita Twojego auta jest dużo większa od masy całkowitej osobowego auta,do którego zostały te felgi przeznaczone.Jezdzić się pewnie da ale ja bym obstawał jednak przy oryginalnych felgach do T4.Zawsze można je sprzedać lub zamienić np. u jak...
- 09 paź 2013, 15:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Przy stalowych z ET44 nic nie wystaje , a wręcz auto lepiej wygląda takze ET47 moze byc , jednak felga z Octavi będzie miala małą nośnosc i po wjechaniu w wiekszą dziurę moze się zrobic krzywa. Ja bym jednak wolał załozyc normalne wzmacniane felgi do auta dostawczego... A tak pozatym czy Octavia II ...
- 09 paź 2013, 20:33
- Jump to forum
- Jump to topic
O2 szła na 15 również. Tak jak koledzy mówią - odpuść sobie felgi z cienkiej blachy.
- 06 maja 2013, 21:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: szyba boczna przesuwana
faktycznie, po cholera mi cała szyba, spróbuje ASO, mam nadzieje, że mnie nie zwalą ceną na kolana <01> Chyba jednak Cię zwali, jeżeli mówimy o zamku po lifcie. Zamek jest złożony z dwóch kompletów i teraz nie pamiętam, co jest w którym. W jednym na pewno jest obudowa zewnętrzna i chyba bolce, a w ...
- 05 lut 2014, 13:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jaki kabel wybrać?
Polski Vag też chodzi u ciebie? Nie nawiązuje co chwile nowego połączenia? nie, na win7 chodzą tylko VCDSy, nic innego ( starszego ) nie pójdzie już prościej nie umiem napisać: instalujesz sterowniki do kabla instalujesz program ( np VCDS-LIte ) idziesz do samochodu, odpalasz program z podpiętym ka...
- 05 lut 2014, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jaki kabel wybrać?
VCDS port widzi a nie widzi interfejsu Po instalacji sterownikow do kabla,nie wiadomo do jakiego portu com zostal przypisany interfejs Sprawdzisz to w menadzerze urzadzen Kabel na usb jest emulowany jako com i musi sie zgadzac port w menadzerze urzadzen i w programie diagnostycznym Jesli zainstalow...
- 23 kwie 2013, 9:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Pomocy!!! Nie mogę nigdzie dostać łożysk do skrzyni!!!
PHU AUTORYZOWANY DYSTRYBUTOR ŁOŻYSK ZOL S.C.
26-600 Radom, ul. Jaracza
Województwo mazowieckie
branża: Samochody - części, akcesoria
(48) 362 18 47
(48) 362 18 47
działalność: handel hurtowy, usługi jak nie mają to ściągną i wyślą <england>
26-600 Radom, ul. Jaracza
Województwo mazowieckie
branża: Samochody - części, akcesoria
(48) 362 18 47
(48) 362 18 47
działalność: handel hurtowy, usługi jak nie mają to ściągną i wyślą <england>
- 23 kwie 2013, 11:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Pomocy!!! Nie mogę nigdzie dostać łożysk do skrzyni!!!
nr do gościa naprawia skrzynie tylko t4 695665905 poprosisz poda Ci nr
- 23 wrz 2013, 19:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 Trzęsie przy przyspieszaniu. pomocy!
w moim t4 własnie takie objawy miał przegub wewnętrzny. ale sprawdź przy okazji podporę pół osi.