Pozycyjne w kierunkowskazach przednich

Kostki, przekaźniki, alarmy, światła, klaksony i inne cuda z kabli.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
koooosmo
Początkujący T4

13
Model:
Auto: T4 Mixt vel żółcior
podziekowal za post: 14 razy
Kontakt:

Pozycyjne w kierunkowskazach przednich

Post autor: koooosmo »

Czy jest możliwość zamontowania pozycyjnych w kierunkowskazach przednich w t4 lift ? Widziałem jakiś czas temu na stacji benzynowej t4 lift któremu się świeciły kierunkowskazy cały czas na pomarańczowo a jak włączył kierunkowskaz to mocniej zarówka migała. Fajnie to wyglądało i chciałbym takie coś u siebie zrobić. kierunkowskazy miał białe , takie jak wszystkie t4 po lifcie mają. Widziałem też dużo aut jeżdzących u mnie na wiosce takich sprowadzonych z ameryki które podobnie mają.
Ostatnio zmieniony 23 paź 2013, 17:56 przez koooosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
Sterciu
Ekspert T4

15
Model:
Auto: T5.1 , T6.0
podziekowal za post: 24 razy
otrzymal podziekowanie: 210 razy
Kontakt:

Re: Postojówki w migaczach przednich

Post autor: Sterciu »

Swiecenie kierunkowskazów jako pozycyjne przednie na pomarańczowo w PL jest nielegalne to raz. Dwa.. auta sprowadzane z USA mają pozycyjne w kierunko…login to view the rest of this post

This topic has 39 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „Elektryka”