Znaleziono 64 wyniki
- 13 lis 2011, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: "Techno Niebieska" Kubkowa T4ka
Kubek a przymierzałeś kiedyś czy alu17cali wejdzie pod auto w razie awarii Chodzi ci o to ,czy wejdzie w miejsce rezerwy pod auto???? Nie ma takiej opcji niestety <36> Pozostaje wrzucić na pakę. Jeżeli chodzi o opony,to w Holandii są dziwne przepisy przy przeglądzie. Jeżeli opona ma dobry bierznik,...
- 15 lis 2011, 20:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wymiary "paki" T4 MIXT 6os. long - zabudowa holenderska
A mam prośbę , czy ktoś jeszcze mógłby zmierzyc przestrzeń ładunkową w takiej wersji ale krótkiej ?? Bo nie wiem czy mi się by skuter zmieścił do krótkiej wersji z zabudową taką jak na pierwszej fotce na długość w razie potrzeby przewiezienia... Oczywiście chodzi o transportera... No więc Sterciu j...
- 29 lis 2012, 17:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fajne Klajne "Blue Short Body"
no więc pomierzyłem mojego kangura i wyglada to tak ,że w najszerszym miejscu,czyli pod zderzakiem ,przy uchwytach ma on 105cm, ta poprzeczka nad którą ja mam rejestrację ( ty w syrence masz ją nad rejestracją ) ma 80cm,a wysokość kangura to 50cm. mam nadzieje ,że wszystko będzie jasne <good>
- 09 gru 2013, 20:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Obicie uchwytów drzwi skórą naturalną
Hej, bodzio , wiem ,że darowanemu koniowi w zęby się nie patrzy i z tego prezentu od ciebie jestem mega zadowolony,ale tak sobie patrzę na te twoje ostatnie poczynania z tymi rączkami <19> i tak sobie myślę ,że chciałbym mieć takie " z obszyciem " na mojej teczce. Fajnie by wyglądały szare...
- 03 lut 2014, 16:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: T4 po 1996 maksymalne rozmiary felg 9J
Pewnie ,ze bedzi pasowac,tylko sprawdz sobie nosnosc tej felgi. No chyba ,ze wozisz pszczoly lyzem ,to mozesz zaryzykowac jej zalozenie. Ogolnie, felga 15' 7J powinna podejsc z max. et-50 i nin. et-30 i standartowa opona 195/70/15 lub 205/65/15 tak zeby nic nie obcieralo. Pozdr.
- 14 sty 2014, 20:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Caravelle by Maniek
Kubek jakie amorki polecisz do -60mm?? takie żeby były kozak Żeby był jak koza ,to proponuję zostawić Ori ,dorzucić do tego sprężyny od Doki i skręcić drążki na maksa do góry . Wtedy będzie Kozaaaa normalnie jak te, na hali... <śmiech> <śmiech> A tak na poważnie to zabardzo nie wiem o co ci chodzi?...
- 29 maja 2014, 22:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: rozmiary i nośność felg
Z taką ETą to chyba tylko do wąskiego zawieszenia. kurol chyba tak ma, bo w szerokim to zapomnij....
- 25 sty 2015, 15:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fotele - z czego najlatwiej przeszczepic?
Proszę bardzo dzwonić i załatwiać bo moim zdaniem warto : http://www.marktplaats.nl/a/auto-onderdelen/volkswagen-onderdelen/m887842579-vw-stoel-of-passende-stoel-van-ass-scheel-konig-30-x-beter.html?c=be2da871b0d84f75c3056cc6db858f31&previousPage=lr&lr_snippet=horizontalRichSnippet http://ww...
- 02 gru 2011, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: rozmiary felg
Napisze to na przykładzie T5. Przy szerokości opon 215 (wysokośc 50) jazda jest męczarnią , utrzymanie auta na drogach z koleinami jest dośc cięzkie , nierówne przejazdy kolejowe , dziury , mozna pogubic plomby w zębach , ogólnie komfort podrózowania jakby się jechało taczką nie na pompowanych koła...
- 30 lis 2014, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: SZYBKA SKRZYNIA BIEGÓW
Dokładnie , wszystko zależy od ETe felgi jaką posiadasz. Jeżeli masz ET38 i większą to śmiało możesz założyć opony 235/45/r17 albo standard 225/50/r17 bo one przy obniżeniu auta o -40mm nie wadzą o nadkole. Jeżeli masz standardowe zawieszenie to możesz śmiało wcisnąć takie balony jak 225/55/r17 i 21...
- 10 lut 2016, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam.Mam pytanie.Kupilem fajne 18ki 8cali i teraz moje pytanie odnosnie opon a mianowicie,czy 225,55 mi wejda w nadkola czy bedzie obcierac? Chce wyzszy profil,zeby komfort zachowac...?Czy to zly pomysl? et35 :) Jak chcesz kolego zachować komfort to zakladaj 16ki <01> gdzie ty chcesz ten balon upc...
- 10 lut 2016, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Na upartego to nośność i tak będziesz mieć "teoretycznie" za małą bo zazwyczaj te opony są z indeksem 95xl ale trafiają się i 97xl . W "praktyce" ,jak nie wozisz żadnych ciężarów to śmiało zakładaj 225/45
- 29 mar 2016, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Tylko opcja nr.2 i standardowe opony 205/60 bo przy szerszych kapciach w twoim przypadku lepiej zapomnieć <england>
- 11 gru 2016, 9:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Fajne Klajne White Long Body
Dziadek już po operacjach . Całkowity koszt usunięcia jego wad i przeprowadzenie podstawowego serwisu to 2600zł z robocizną . Tragedii nie ma , a auto odzyskało swoją sprawność w 100% Wizualnie też się trochę zmienił <01> choć jeszcze muszę założyć białe kierunki na przód i światła z białym kierunki...
- 22 mar 2017, 11:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Musisz dokupić pierścień centrujący na 57.1
Pomijając fakt ,że są mega brzydkie to te felgi wchodzą bez problemu <good>
Opon szukaj 225/45/r18 albo 235/40/r18 xl minimum 96 nośność <hi>
Pomijając fakt ,że są mega brzydkie to te felgi wchodzą bez problemu <good>
Opon szukaj 225/45/r18 albo 235/40/r18 xl minimum 96 nośność <hi>
- 07 maja 2017, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Chodzi mi czy jak założe właśnie adaptery z 120 na 112 czy to zmieszcze w obrysie bez kombinacji. Zawieszenie standar w multi. Czytaj uważnie co napisałem <england> Nie ma potrzeby zakładać tak grubych dystansów , a co za tym idzie ,to że nic ci nie będzie wystawało za obrys auta ! Koła będą idealn...
- 26 sie 2017, 16:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Rafał , nr.2 mam teraz w "dziadku" założone i z oponą troszku szerszą i wyższą wyglądają powiedzmy - znośnie . Wiadomo, koła z osobówki , niemieckie twarde i wytrzymałe , nośność ciut za mała - jak już ktoś chce być , wiesz o co chodzi <cisza> Ja jeżdżę , bać się nie ma czego <good> nr.3 k...
- 13 paź 2017, 20:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Allegro / Ebay / Świstak /OLX- Ciekawe aukcje z częsciam
Nie ma , jeżeli w papierach masz LKW - towarowyfaraon3021 pisze:Podpowie mi ktos, czy na holenderke w longu jest akcyza?
- 20 kwie 2018, 10:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: BANDOWÓZ :) czyli wóz Bandy Łysego!
To nie cza bylo brac mojego dziadka jak byl na sprzedaz ? Srodek bys sobie tylko zrobil po swojemu I mialbys auto na lata .
Ja bym twojego nie robil. Szukalbym cos lepszego. Rozgladne sie za czyms w nl.
Ja bym twojego nie robil. Szukalbym cos lepszego. Rozgladne sie za czyms w nl.
- 30 kwie 2018, 23:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: BANDOWÓZ :) czyli wóz Bandy Łysego!
Nic się nie martw. Kubek przegląda strony codziennie <01> Coś się znajdzie bo sam szukam dla siebie <hi>
- 27 cze 2018, 17:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Fajne Klajne Navy blue Short Body
Siema wszystkim. Chciałem wam przedstawić kolejne T4 którego jestem właścicielem już jakiś czas. Auto kupione z aukcji komorniczej za tak zwane grosze - €.1000,- <01> Rok produkcji 2000 , silnik ACV 2.5TDI 102KM , oczywiście już zmodzone na ciut więcej <cool> , wersja bida czyli bez klimy i webasta ...
- 03 paź 2018, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Witam, czy ktoś mógłby rzucić okiem czy to sie nada do rocznika 2000 - rozmiar/nośność/et Podziękowa z góry Nie wiem czy fotka sie doda więc troche danych: 9Jx17H2, ET35, LK112, Alu-design - C9017 I ewentualnie jakie oponki by do tego pasowały. Koła bedą wystawały z przodu poza obrys samochodu, I t...
- 11 lut 2019, 17:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Wejdą ,ale zostań przy standardowej oponie 225/50/r17 <good>
- 09 lip 2019, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Kalkulator felga kontra opona : ET , szerokośc , wysokoś
Pewnie ,że podejdzie . Będą tylko ciutkę wystawały poza nadkole . Dobierz do tego dobrą oponę żeby nie tarło o rant nadkola , no chyba że masz wóz drabiniasty <02>
- 09 maja 2017, 7:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Obniżenie zawieszenia
Niżej niż 6.5cm na amorach i sprężynach ,które są oferowane na naszym rynku nie zejdziesz .Piszę tu o sportowym komplecie , utwardzonym i o niższym skoku amora. Możesz założyć gwintowane zawieszenie ,które obniży ci auto do 8.5cm z tyłu , ale będzie beton i może być to dla ciebie uciążliwe . Można z...
- 03 wrz 2019, 18:11
- Jump to forum
- Jump to topic
No spokojnie zrobię z tym porządek na konkretne 18 i całoroczne opony XL rozmiary 245/45 R18 są dość przystępne cenowo. Kubek przy 18'' 7.5-8.5J w jakie et celować? 35-40? czytamy uważnie cały temat <up> Najlepsze według mnie et waha się w granicach 38-45 i to zależy od szerokości koła .Szukaj kół ...
- 03 wrz 2019, 18:46
- Jump to forum
- Jump to topic
czy 235/45 nadal będzie mogło obcierać? Słuchaj , ja nie wiem na jakiej oponie chcesz to posadzić i nie wiem jak bardzo masz obniżone auto <bezradny> Musimy sobie chyba wyjasnić pojecie " obcierać " Pisząc to ,nie mam na myśli ,że wsiadając do auta , i ruszając do np. sklepu , będzie ci t...
- 24 lut 2020, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Alufelgi 17 do T4
Jeszcze się nie spotkałem z felgą 17ką i jej szerokością 6,5J . Mnie się wydaje że ktoś się tu pomylił <19> Z drugiej zaś strony jak by nie patrzeć to to wszystko podejdzie do t4ki <02> Z trzeciej zaś strony chyba lepiej by to wszystko wyglądało , jakby ta felga 6,5J miała jednak mniejsze ETe !!! Ja...
- 25 cze 2020, 16:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Nie wejdą człowieku <dzięki>
Toż to jakiś rozmiar dla SUWa podałeś
Załóż coś sensownego np 245/40/18 albo 235/45/18 jak już tak strasznie zależy ci na komforcie ..
Toż to jakiś rozmiar dla SUWa podałeś
Załóż coś sensownego np 245/40/18 albo 235/45/18 jak już tak strasznie zależy ci na komforcie ..