Dzień dobry
-
taky
- Forumowicz T4
- 8
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Szanowni w Państwie albo Hej Ludzie. Nie urodziłem się z kierownicą w rączkach, to był mikrofon. Mój Transporter musiał być całkowicie przeszklony i mieć drzwi przesuwane z dwóch stron bo będzie robił jako reżyserka na mniejszych festynach. No i jest ale bez Waszego forum ani rusz. Jestem zielony, jestem stary (56 lat), mam stare imię (Romek) a do tego jestem z płn.wsch. Polski. Bez Waszej pomocy nie dam rady, będę czytal, nie będę przeszkadzał ... słowo chałturnika.
Bez przesadyzmów!taky pisze:jestem stary (56 lat)
A tak konkretnie to w czym mogę młodszemu Koledze pomóc? :)
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
gtszudi
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
Witam serdecznie.
Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem T4 Multivan Classic z 1x pod maską sprzężony ze skrzynią CRP.
Jestem świeżo upieczonym użytkownikiem T4 Multivan Classic z 1x pod maską sprzężony ze skrzynią CRP.
-
tomson-cafe
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam serdecznie. Od czegoś trzeba zacząć. Mam na imię Tomek. Obecnie jestem na etapie poszukiwania T4. Jak już coś fajnego się trafi, to zapewne pojawi się kilka pytań związanych z jego eksploatacją i ewentualnymi modyfikacjami. Mam nadzieję że pomożecie.
-
mirtab
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
-
sa1mon
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Powitanie
Witam serdecznie wszystkich użytkownikow t4. Jestem nowy na tym forum, więc cos powiem o swoim aucie:
zakupilem t4 w wersji caravelle z 1997 roku z 9 cioma miejscami i silnikiem 102km 2,5 tdi. Obecnie auto stoi u lakiernika , jest w trakcie grubszego remontu blacharskiego. Fajnie ze bedzie mozna powymieniac tu swoje doswiadczenia z uzytkowania t4
zakupilem t4 w wersji caravelle z 1997 roku z 9 cioma miejscami i silnikiem 102km 2,5 tdi. Obecnie auto stoi u lakiernika , jest w trakcie grubszego remontu blacharskiego. Fajnie ze bedzie mozna powymieniac tu swoje doswiadczenia z uzytkowania t4
-
mazik
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów. Od niedawno jestem posiadaczem T4 Multivana. Mam nadzieję że dzięki ogromnej ilości wiedzy na forum jego użytkowanie będzie łatwiejsze i przyjemniejsze :) Pozdrawiam Michał
-
Cyklon
- Znawca T4
- 15
- Kontakt:
-
Druid
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam
Witam wszystkich serdecznie i dziękuję za przyjęcie na forum. Jeszcze trochę ciężko mi się odnaleźć dlatego witam się właśnie w tym dziale. Obecnie rozglądam się za t4, gdyż noszę się z zamiarem stworzenia mini campera :) ale o tym kiedy indziej. Pozdrawiam!
-
michu1u
- Początkujący T4
- 8
- Kontakt:
Witam wszystkich, troche trwało zanim znalazłem ten temat:). Jakiś czas temu kupiłem caravelle do remontu no i teraz poza praca caly wolny czas spędzam w garażu, no ale taki mój los.
-
Tomcio13
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam forumowiczów i pasjonatów t4. Od kilku tygodni posiadam caravelle z 1998 roku z silnikiem 2,4. Po kilkudziesięciu godzinach w garażu udało się do 2,4 dołożyć turbo. Teraz lata bardzo przyjemnie. Pozdrawiam.
-
konserwa
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
m0nter
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witajcie, od tygodnia ujeżdżam okazjonalnie T4 2000 rok z 1.9 ABL ;) Auto kupione praktycznie w cenie złomu, więc kilka rzeczy jest do zrobienia, no ale chyba nie ma co wymagać za wiele przy takiej cenie ;)
Pozdrawiam,
Paweł
Pozdrawiam,
Paweł
-
Malinek
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam
Mam na imię Marcin, jestem z Krakowa. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem VW T4 w wersji Multivan z silnikiem 2,4D ( AAB) z roku 1992.
Oprócz tego posiadam VW Golf 2 z 1987 roku, diesel na automacie :)
Z racji tego że pierwszy raz w życiu korzystam z jakiegokolwiek forum i klubu to na razie nie bardzo potrafię się tu sprawnie poruszać, co mam nadzieję niedługo się zmieni :D
Mam na imię Marcin, jestem z Krakowa. Od 2 miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem VW T4 w wersji Multivan z silnikiem 2,4D ( AAB) z roku 1992.
Oprócz tego posiadam VW Golf 2 z 1987 roku, diesel na automacie :)
Z racji tego że pierwszy raz w życiu korzystam z jakiegokolwiek forum i klubu to na razie nie bardzo potrafię się tu sprawnie poruszać, co mam nadzieję niedługo się zmieni :D
-
jacula
- Aktywny T4
- 10
- Kontakt:
-
kurol
- Kierowca T4
- 15
- Kontakt:
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 13
- otrzymal podziekowanie: 1 raz
- Kontakt:
Witaj. Zapraszam do śledzenia tematu spotowego grupy małopolskiej no i oczywiście na spoty.Malinek pisze:Witam
Mam na imię Marcin, jestem z Krakowa.
-
Malinek
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Z racji tego że jestem nowy i nie bardzo się umie tu jeszcze odnaleźć to gdzie moge sprawdzać kiedy bedą jakieś spotkania w okolicach krakowa ?
-
ilcaster
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
-
Malinek
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
fajnie dziękislimak pisze:Zerknij tu:
http://t4-forum.pl/viewforum.php?f=22
-
Malinek
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Z racji tego że mam już całe 3 posty to mogłem zamieścić swój avatar <szok> T
-
Malinek
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
To jest mój multivanik <cool>
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
ficus82
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Powitać
Skoro o wszystkim i o niczym wypadało by sie przywitać.
Więc witam serdecznie i cieszę się że dołączyłem do grona posiadaczy VW T4.
Mój "Ogór" to wersja multivan z 1995 roku z silnikiem 1.9 td. Jest to moja pierwsza T4_ka lecz nie pierwszy VW.
Od dłuższego czasu planowałem zakup tego typu samochodu i wkoncu się udało. Mam nadzieję że zostanie z nami na dłużej i wiernie będzie służył.
Więc witam serdecznie i cieszę się że dołączyłem do grona posiadaczy VW T4.
Mój "Ogór" to wersja multivan z 1995 roku z silnikiem 1.9 td. Jest to moja pierwsza T4_ka lecz nie pierwszy VW.
Od dłuższego czasu planowałem zakup tego typu samochodu i wkoncu się udało. Mam nadzieję że zostanie z nami na dłużej i wiernie będzie służył.
-
eRMD
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witajcie dobrzy ludzie.
Od miesiąca użytkujemy z kobietką caravelkę 2000r AHY. Docelowo auto ma być zrobione na wypady weekendowe i te dłuższe. Trwają przemyślenia co i jak i z czym połączyć by było miło i wygodnie. Myślę że niebawem w odpowiednim dziale opiszemy naszego "ogona" Pozdrawiamy z Łodzi i wracam do czytania forum.
eRMD
Od miesiąca użytkujemy z kobietką caravelkę 2000r AHY. Docelowo auto ma być zrobione na wypady weekendowe i te dłuższe. Trwają przemyślenia co i jak i z czym połączyć by było miło i wygodnie. Myślę że niebawem w odpowiednim dziale opiszemy naszego "ogona" Pozdrawiamy z Łodzi i wracam do czytania forum.
eRMD
-
zmstr
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Hej wszystkim :)
Krzysiek z Ostrowca Świętokrzyskiego, wiosen 33. Nigdy się na T4 nie zastanawiałem, nawet przez myśl mi nie przeszło, że go kupię, choć kocham podróżować (tyle że motocyklem) i jakoś tak chichotem losu od ubiegłego tygodnia jestem właścicielem Multivana 1.9TD z 1993 roku. Kupiłem go z myślą o wożeniu materiałów na budowę domu (taaak trafił się tani egzemplarz i dlatego multik, a nie żadna inna odmiana), ale na szczęście wykończeniowych, czyli farby, panele, armatura itp., więc wnętrze nie zostanie zdewastowane, a potem wrócą wszystkie jego elementy na miejsce i będzie służył zgodnie z przeznaczeniem. Kupiłem go za śmieszne pieniądze, więc jest w nim trochę do zrobienia i myślę, że z pomocą forumowiczów doprowadzę go do stanu solidności.
Krzysiek z Ostrowca Świętokrzyskiego, wiosen 33. Nigdy się na T4 nie zastanawiałem, nawet przez myśl mi nie przeszło, że go kupię, choć kocham podróżować (tyle że motocyklem) i jakoś tak chichotem losu od ubiegłego tygodnia jestem właścicielem Multivana 1.9TD z 1993 roku. Kupiłem go z myślą o wożeniu materiałów na budowę domu (taaak trafił się tani egzemplarz i dlatego multik, a nie żadna inna odmiana), ale na szczęście wykończeniowych, czyli farby, panele, armatura itp., więc wnętrze nie zostanie zdewastowane, a potem wrócą wszystkie jego elementy na miejsce i będzie służył zgodnie z przeznaczeniem. Kupiłem go za śmieszne pieniądze, więc jest w nim trochę do zrobienia i myślę, że z pomocą forumowiczów doprowadzę go do stanu solidności.
-
Maras65
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
T-4 z 93 roku
Pozdrawiam serdecznie wszystkich z Forum T-4 W przyszlym tygodniu stne sie wlascicielem starego trupa 1.9 TD z 93 roku, samochod jest naprawde estetycznie i mechanicznie w okropnym stanie ale duzy pies i mala zona chca abym go kupil, bo ja i tak wszystko zrobie ;) Prawdopodobnie bede czesto tu goscic przez najblizszy rok albo i dluzej ;) aby szukac porad i doprowadzic samochod do swojej dawnej swietnosci :) Jeszcze raz pozdrawiam i z gory dziekuje za przyszla pomoc
Marek
Marek
-
piter111
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Cześć dzięki za przyjęcie do forum. swojej t4 jeszcze nie mam ale poważnie myślę nad zakupem. Od 8 lat jeżdżę T3 i teraz przyszedł czas na kupno czegoś bardziej nowoczesnego ale jednocześnie stylowego no i żeby to był dalej transporter. Mam nadzieję poznać tutaj wady i zalety tego auta i dobrze kupić pojazd a potem korzystać z forum jako użytkownik. Jestem członkiem takiego forum T3 i mam świadomość jak wielkim wsparciem jest dla użytkowników. Piotr