Znaleziono 18 wyników

Return

autor: chemik211
29 gru 2013, 9:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: V6 AMV 204KM

W miescie tak lekko 20l w górę
autor: Luqe
17 lip 2017, 18:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: czujnik temperatury

witam, nadal mam problem ze wskazaniami temperatury na liczniku oraz błędem na vagu 1039 - czujnik G2. Po oględzinach okazało się, że są lekko przetarte izolacje w dwóch kablach tuż przy samej wtyczce do czujnika. Ponowne polutowanie oraz zaizolowanie kabelków nie przyniosło efektu, nadal wskazówka ...
autor: yarbo
06 maja 2012, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: d3wz dogrzewacz i czeste niesprawnosci

przepraszam nie doczytałem opisu Kenobiego, ale aktualne pytanie gdzie można nie za drogo założyć suche postojowe ??
autor: Kenobi
30 sty 2012, 21:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Opony wzmacniane czy niekoniecznie?

Więc na koniec jeszcze raz pytanie: czy jest akt prawny, zmuszający do stosowania opon wg tabelki na naklejce? jest tak, że samochód ma jeździć na oponach zgodnych z homologacją i tyle dla jednych modeli to są dwa rozmiary dla innych 10 i to co jest w instrukcji lub wlepce jako zalecane to na pewno...
autor: Kubek
09 maja 2017, 7:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Obniżenie zawieszenia

Niżej niż 6.5cm na amorach i sprężynach ,które są oferowane na naszym rynku nie zejdziesz .Piszę tu o sportowym komplecie , utwardzonym i o niższym skoku amora. Możesz założyć gwintowane zawieszenie ,które obniży ci auto do 8.5cm z tyłu , ale będzie beton i może być to dla ciebie uciążliwe . Można z...
autor: Adampio
02 wrz 2018, 0:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Stabilizator tylny

Arturze, a jakie tam dałeś śruby/nitonakrętkui? M6?
Etka twierdzi, że tam jest nitonkrętka M6 o symbolu N 10295201, zaś sporadyczne fotki wskazują, że to zwykła okrągła nitonakrętka kołnierzowa
autor: tommly
08 cze 2014, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Uszczelka szyby przesuwnej

Hej - wrzucam zdjęcia. Fachowcem nie jestem ale ja to widzę tak że uszczelnienie opiera się na uszczelce nałożonej na wewnętrzną szybkę [nieruchomą] siedzi bardzo mocno, próbowałem podważać ale nie chciał zejść z szyby. Możliwe że jest podklejona. Natomiast na szybie zewnętrznej [przesuwanej] był n...
autor: andrewa1
19 sie 2011, 22:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: Które nadkola lepsze i jaki środek do konserwacji użyć

slimak pisze:
Jeśli już ktoś upiera się przy nadkolach to moim zdaniem tylko oryginalne, nie wymagające wiercenia dziur w nadwoziu.
mam zamienniki i nie wierciłem otworów w nadwoziu <england>
autor: KrzySieK
18 maja 2011, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: rozebranie deski

Andrzej ma racje, u mnie wyciągalismy i dało się :P
autor: Adampio
13 cze 2018, 8:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zasłony na okna do Multivana

Jeśli chodzi Ci o Wątkotfurcę to po trzech wpisach nie loguje się na Forum od... 2014 roku
autor: Józefoo
26 mar 2016, 16:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Odnowa t4 doka

Pany kiedy mogę swojego prowadzić?
autor: lemonadejohn
09 mar 2019, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Odnowa t4 doka

Witam
Wiem ze temat juz stary i dawno nieporuszany, ale czy moglbym wiedziec jaki jest orientacyjny koszt takiego gruntownego konserwowania T4?
autor: virus
17 gru 2017, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Niebieska strzała i jej przemiana

Witam niema u mnie vlepki
autor: notri
16 maja 2015, 15:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: VW T4 Kraków

mniej mi weszło bo przód mam już zakonserwowany bo ściągałem dosłownie wszystko, tył to samo. Baku nie ściągałem ale gdzie mogłem tam sprawdzałem. Osłona termiczna ostatnia nie ściągałem bo nad nią było oki. Środkowa do wymiany więc zdjęta, pierwszej i tak nie miałem więc jest do kupienia. Ogólnie r...
autor: JURAS_T4
10 sty 2016, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: VW T4 2.5 TDI BALDINGER

Gratuluje zakupu. Biały kruk wśród t4
autor: MAZZY137
23 sty 2020, 10:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Allegro / Ebay / Świstak /OLX- Ciekawe aukcje z częsciam

Są pomalowane i to nie przez firmę zajmującą się renowacją felg, tylko przez jakiegoś pana Heńka - co nie zmienia faktu, że wypadałoby napisać uczciwie że cena za sztukę, skoro na zdjęciach są 4.
autor: Tomek Westfalia
15 lis 2016, 21:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Multivan rejestracja

Co do akcyzy to auto które dla Wydziału Komunikacji oraz diagnosty na przeglądzie jest autem ciężarowym już dla Urzędu Celnego może okazać się autem osobowym. Kiedyś sprowadziłem Opla Zafirę. Z oryginalnych włoskich dokumentów wynikało że jest to auto czteroosobowe ciężarowe. Diagnosta stwierdził t...