Znaleziono 119 wyników

Return

autor: kurol
27 maja 2011, 5:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: "SZRON" na parowniku LPG

kurol, mam pytanko, czym grozi ustawienie tzw górne Szczerze mowiac to moja wiedza na temat instalacji gazowych jest bardzo mala i wiem tylko tyle co wyczytalem w internecie i co mi tam jeden zaufany gaziarz podpowiedzial Ale z tego co pamietam to zbyt wysoko umieszczony parownik ma tendencje do za...
24 cze 2011, 22:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: T4 CAR PC

Jesli ktos nie bedzie korzystal w samochodzie z np gadu gadu to klawiatura i myszka jest potrzebna tylko przy pierwszej konfiguracji
Do systemu wgrywa sie nakladke programowa tzw frontend (centrafuse,ride runner i wiele innych) i wszystko wlasciwie jestesmy w stanie obsluzyc z monitora dotykowego
19 cze 2011, 14:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Chemikowa Teczka

Gratuluje jedynego slusznego zakupu i bezawaryjnej jazdy zycze
25 lip 2011, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Obudowa filtra powietrza - potrzebne foto

Zdjecia niezabogate ale aparatu znalezc nie moge
17 sie 2011, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: instrukcja panela ogrzewania do T4 2.4D 1992

tutaj mial kolega Olek pare rzeczy moze jeszcze sie cos ostalo
http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=19&t=2252
26 paź 2011, 13:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaż nagrzewnicy na część pasażerską

Weze do wody sa wpiete na trojnikach rownolegle do wezy zasilajacych nagrzewnice przednia
Na pierwszej fotce masz zaznaczony trojnik,na drogiej elektrozawor
Jesli zrobisz jak pisze Kenobi to elektrozaworu pewnie potrzebowal nie bedziesz (przynajmniej tak mi sie wydaje)
22 gru 2011, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Spężyny tylne do Multivana T4

w etce pisze ze wszystkie sprezyny maja ten sam numer 701 511 105 a literka na koncu oznacza kolor bez literki-fioletowe M-rozowe C-biale P-niebieski.swietl(nie wiem co to swietl ale jest tylko taki skrot) B-czerwonobrazowy F-zielony L-szary G-niebieski K-zolty np 701 711 105 c to sprezyna z paskiem...
03 mar 2012, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Drzwi suwane - wymiana rolek

osobiscie nie wyciagalem ale w srode bylem o goscia po drzwi odsuwane wlasnie i odkrecal tylko to co opisalem a z gorna nie bylo zadnych problemow
jak masz krzepe to dasz rade sam,ale lepiej robic to w dwie osoby
04 mar 2012, 19:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem po przyciemnieniu szyb T4

Ja osobiście nie wypowiadam się o czymś czego nie potrafię lub nie wiem jak coś wykonać Wojti nie uwazasz ze w takiej sytuacji wypadalo by sie wypowiedziec i zakonczyc przepychanki <38> U mnie tez napewno plastiki do przyciemniania sciagane nie byly ale dowiedzialem sie dopiero o tym jak rozbebeszy...
23 mar 2012, 21:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: kanapa-łóżko wymiary zdjęcia etc

Lozko mam jeszcze nie kompletne,brakuje mi szyn mocowanych do karoserii,wymiary ich znam ale moze w przyszlym tygodniu bede mial to cykne fotki jakby co Sa one zrobione z ceownika polzamknietego o wymiarach 60x35x2x710 wygladem taki sam jak do bram odsuwanych ale w polsce wymiar 60 mm nie produkowan...
25 mar 2012, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Dodatkowa elektryczna pompka wody cieknie

Rozmawialem z poprzednim wlascicielem mojej teczki i mowil to samo co FocusMed,pompke podobno rozebral ale zlozyc sie jej juz niedalo
21 cze 2012, 14:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Głośniki elipsy 16/9 w przednie drzwi

Zbywajacy plastik nieco wycialem http://images42.fotosik.pl/448/ee7617d5282702bam.jpg Ukierunkowanie glosnika niskotonowego nieco zmienilem http://images39.fotosik.pl/1608/15a401c40a61fe72m.jpg Na to kawalek szmaty i zywicy http://images40.fotosik.pl/1654/67d631e0db63942bm.jpg http://images37.fotosi...
30 wrz 2012, 12:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bezpiecznik nad akumulatorem w T4 TDI 2,5 2003.

To sa bezpieczniki wentylatorow chlodnicy
23 gru 2012, 18:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Etka 7.3

Napewno ceny sa w PLN i prawie pokrywaja sie z aso w Krakowie,poza tym niektorzy twierdza ze 7.0 juz sie nie aktualizuje Narazie w ramach luzu na laczu wrzucam na serwer 2.37 GB etka i 1.62 GB wszystkie aktualizacje do listopada chyba jesli mnie pamiec nie myli Jakby ktos byl chetny i potrafil obslu...
14 sty 2013, 17:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ori navi - wgranie innej mapy.

Jesli o mape Polski do navi mfd to blaupunkt teleatlas dx poland and czech republic 2012-2013 PL jest juz od jakiegos czasu twierdza ze chodzi min na takim sprzecie Volkswagen MCD (> = 11,00), MFD (> 01.00), MFD Touareg, T5 Multivan I jest jeszcze takie cos Blaupunkt Teleatlas DX 2012-2013 Zawartość...
19 lut 2013, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Malowanie, renowacja felg - warsztat Wrocław

Byłem w Bzomie ale powalili mnie ceną za tą usługę bo wydaje mi się że 200zł to trochę za dużo. Tommly zadzwonię tam i się dowiem co i jak.Dzięki. Dzisiaj przede mną jechał jeszcze samochód z reklamą: piaskowanie, szklankowanie, lakierowanie proszkowe - ul. Jaworska 6, telefonu nie zdążyłem zapisać...
06 mar 2013, 19:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: ProjektZWO-Małe problemy

Witam, ostatnio nabyłem na Allegro lampy ProjektZWO w jak dla mnie bardzo okazyjnej cenie, jednak przy lampach będzie trzeba trochę posiedzieć, ogólnie na aukcji trochę lepiej to wyglądało, więc trochę już żałuje że je kupiłem Witaj w klubie,moje tez na fotkach lepiej wygladaly i tez teraz troszke ...
04 kwie 2013, 8:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Laptop do diagnostyki samochodowej

Dysk zawsze można zaorac i postawić system jaki się komu podoba,a nawet kilka
Szukaj takiego żeby miał gniazdo com bo interfejsy diagnostyczne pod com'a mniej podatne na zakłócenia i kabla może być nawet kilkanaście metrów
18 kwie 2013, 21:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wymiana zarowki w regulatorze wysokosci swiatel

Jesli masz takie pokretlo jak ja to po rozwierceniu nitow obudowa sie rozejdzie na pol Mi sie nitow tak dlugich nie udalo nigdzie kupic wiec zlozylem na starych,w ramce na regulator swiatel jest dosc ciasno wiec po wlozeniu i tak wszystko kupy sie trzyma Niestety nie pamietam jaka tam byla zarowka a...
14 cze 2011, 21:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: po wymianie sondy lambda pali dwa razy wiecej

Odpinasz wtyczke obok sondy i podpinasz pod czarny kabel i mase Dwa biale przewody to grzanie sondy,tam nie podpinasz Sonde mozna na chwile odpiac i blad nie wyskoczy sterownik silnika i tak ma zwloke w oczekiwaniu na rozgrzanie sondy Jesli moge doradzic to spraw sobie kabelek np taki http://www.via...
14 cze 2011, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Blad w sterowniku wyskoczy jesli przez zbyt dlugi okres czasu komputer nie dostanie napiecia z sondy lub jesli sonda wysyla inne napiecia niz oryginalnie powinna Nie wiem jak jest w sondach 1V ale w tych 5V podobno sa sondy ktore wysylaja male napiecie przy ubogiej mieszance a sa i takie ktore dzial...
13 cze 2011, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Do modeli z katalizatorem i bez wedlug etki sa rozne sondy Moja 2.5 92r tez potrafila spalic 30 litrow po miescie i to z dobrym okladem Okazalo sie ze to nie sonda byla winna tylko kabel ktory ja laczyl z sterownikiem,wiazka idzie blisko polosi i jakos sie tak zaplatalo i cala wiazke potargalo Jak m...
22 cze 2013, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Tylna klapa

Znajdziesz takie ustrojstwo czasami na allegro pod nazwa blenda

http://allegro.pl/vw-transporter-t4-ble ... 12183.html