Znaleziono 119 wyników

Return

autor: kurol
05 lip 2013, 22:39
Jump to forum
Jump to topic

Re: Spelnione marzenie...

Zły czas na benzynki chyba nastał
U mnie podobnie ostatnio,jedno zrobię to coś innego padnie
W chwilach zwątpienia dobrze sobie zrobić tzw reset i wcale nie mam na myśli ecu silnika :)
10 lis 2013, 11:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Modyfikacje plastykow wewnetrznych /szpachle/włókna szkl

Ja bym uzyl najpierw damskich rajstop lub rozciagliwej dzianiny dla nadania wstepnego ksztaltu Potem na to wlokno szklane,zywica poliestrowa i szpachel Wredna robota tworzyc to na aucie po wszystko wkolo sie zapacka W miejscach styku nowego tworu z plastikiem wywierc male otwory zeby przelac zywice ...
02 gru 2013, 23:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: SEPARATOR AKUMULATORÓW układ ładowania akumulatora

dzisiaj miałem w ręku oryginalną instalację od drugiego. przekąźnik był z numerem 701 xxx xxx ,cały numer sprawdzę Ci jutro a numer taki "przekaźnikowy to 96 chociaż w drugim T4 w którym mam też instalację drugiego aku ten przekaźnik ma numer 4xx coś , tez jutro sprawdzę. Instalacja prosta jak...
09 gru 2013, 5:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: NUMERACJA KOMPUTERA 2.5 benzyna

023906024 jest do ACU,ten silnik ma juz czujnik spalania stukowego wiec pewnie sterownik nieco inny w srodku Kokotów 159, woj Malopolskie tel 501469990 ale bardzo ciezko sie dodzwonic lepiej mailowo auto.alarm@interia.pl Gosc naprawil komputer kolegi ktory plonal zywym ogniem chodz wiekszosc krakows...
29 gru 2013, 13:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: UTKNĄŁEM 970km OD DOMU!!!! POMOCY!!!!

Odłączenie bezpiecznika z centrali jak centrala uwalona nic nie daje , należy wtyczkę wyciągnąć od centrali gazu i odpowiednie przewody złączyć ze sobą panowie , Pisalem wczesniej ze dzisiaj rano odpinalem centralke i auto na pb pali normalnie W centralce stag 100 jedyne (odpowiednie przewody)jakie...
29 gru 2013, 14:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jak rozebrać siedzisko fotela kierowcy?

1 Obracasz odkrecone siedziska blacha w gore
2 Dociskasz blache kolanem az material z bokow przestanie byc napiety
3 Wyciagasz kartonowe wstawki zszyte z materialem z rowkow w metalowym stelazu

Czas operacyjny jakies 15-20 sek.

Potem zostaje tylko odpiac druty laczace material z gabka
08 kwie 2013, 20:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Szuflada pod łóżko

Dawaj Zolwik foty swojej jakby co to swoja jeszcze moge przerobic
23 sty 2014, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Problem z centralnym zamkiem

Ktorys silownik (master)w przednich drzwiach jest nieszczelny i lapie wilgoc ktora potem przymarza Ja od tygodnia do pascia wsiadam jak jest na minusie bocznymi drzwiami bo mam takie same cyrki Jak troszke sie zagrzeje w srodku to mu zaraz przypadlosc przechodzi Jak ci zalezy na silowniku to zlokali...
05 lut 2014, 14:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jaki kabel wybrać?

VCDS port widzi a nie widzi interfejsu Po instalacji sterownikow do kabla,nie wiadomo do jakiego portu com zostal przypisany interfejs Sprawdzisz to w menadzerze urzadzen Kabel na usb jest emulowany jako com i musi sie zgadzac port w menadzerze urzadzen i w programie diagnostycznym Jesli zainstalow...
29 gru 2012, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Przekaznik tylnych wycieraczek

Dobra Pany problem rozwiazany Rozbilem swinke,zatankowalem dziada i wybralem sie na autozlom gdzie nabylem droga kupna 2 sprawne przekazniki nr 72 po 5 zl sztuka Bylo ich wiecej ale uszkodzone Okazuje sie ze przekaznik rzeczywiscie glupi nie jest Krotkie pchniecie wajchy powoduje ze wycieraczki chod...
18 lut 2014, 21:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: prosze o fote tego el. wnetrza kabiny multivan/caravella

Do wykladziny sa przyszyte plastikowe ''dynksy'' 4 albo 5 szt jesli mnie pamiec nie myli ktore zachodza na rant nadkola (tam gdzie idzie uszczelka)
Na to idzie dopiero uszczelka ktora trzyma wszystko w kupie
22 lut 2014, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Re: Listwa prowadząca drzwi boczne

Pod plastikiem konczacym listwe z tylu teczki masz nakretke 10mm
Plastik trzyma sie na wkrecie
26 lut 2014, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jaka dawka paliwa D4WS

Wstepnie to strzykawka I stoperem Sprawdz ile ma palic na godzine przy pelnej mocy I zrob test ile pompka nakapie przez 60 sek Potem sobie wyliczysz Dokladna dawke pewnie znajdziesz no google,a jesli nie to uderz do Stefano,napewno bedzie wiedzial Jesli na pelnej mocy ma palic np.0.5l 500ml/60min Pr...
14 kwie 2014, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: DZIEWICA Z KRAKOWA

Mnie nie kreca
Wole ryczaca 40 lub 50 ze znacznym przebiegiem
Przynajmniej od razu wie o co chodzi I nic tlumaczyc nie trzeba
30 kwie 2014, 16:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Tylne przeciwmgielne

Wtyczka lub przejsciowka odlacza przeciwmgielne w samochodzie
Prad idzie wtedy do przeciwmgielnego w przyczepie
Nie wiem czy tak ma byc ale tak jest u mnie
14 mar 2014, 13:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Montaz zawiasow stolika multivan stary typ

Jakos to polepilem do kupy i porobilem kilka fotek bo moze sie komus kiedys przyda http://images65.fotosik.pl/757/af46251ff83bf210m.jpg http://images62.fotosik.pl/757/467c519e1a09956fm.jpg http://images64.fotosik.pl/758/79b74136e7a2b69dm.jpg http://images64.fotosik.pl/758/4793615742a9698bm.jpg Wymia...
27 maja 2014, 20:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wyposażenie dodatkowe VW T4

a po drugie wskazania spalania, nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to może działać. Cała reszta to elektryka. Nie wiem jak w t4 ale w starym scirocco gt II dzialalo to jak wakuometr Zegar podlaczony byl kawalkiem gumowego wezyka chyba z kolektorem Dzialalo to w miare poprawnie chodz czasami po mies...
30 maja 2014, 8:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Odp: rozmiary i nośność felg

W waskim zawieszeniu mam et11
01 cze 2014, 23:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: instalacja gazowa do 2.5b

Zaczynam coraz bardziej dziekowac poprzednim wlascicielom ze nie wpadli na pomysl instalacji sekwencji w moim pasciu <01> A moje zaskorniaki ktore kiedys zakopcowalem na sekwencje przetrwonilem na tanie wino i dziewki Az znalazlem ksiazke ktora zalozyl poprzednik (moj Brat) Teraz mam najechane ponad...
18 sie 2014, 14:44
Jump to forum
Jump to topic

Re: Głosniki multivan.

W oryginalnym swistku jest dolutowany kondensator obok konektora,to on robi za filtr gornoprzepustowy dla glosnika wysokotonowego
Niskotonowy idzie bez niczego,przynajmniej tak jest w 92r
24 paź 2014, 9:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Odp: Eberszpacher Airtronic D2 nie działa

U mnie pompka nie dawala rady nawet jak zapobiegawczo zalozylem przed nia zawor zwrotny
I piec raz chodzil a raz nie
Jakby co mam na zbyciu ujecie paliwa "home made" i kawalek dedykowanego przewodu paliwowego z mala wewnetrzna srednica tez sie znajdzie
02 gru 2015, 11:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: czyszczenie/płukanie układu chłodzenia i wspomagania

Ja na zbiorniczku probowalem chyba wszystko,lacznie z odkamieniaczami,octami,sodami i preparatami do czyszczenia ukladow chlodzenia (prestone)
Na zbrazowialy plastik zbiorniczka nic nie pomoglo i rowniez posluguje sie latarka
19 lis 2014, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: Dogrzewacz d3wz a wydajność - wasza opinia

Kup taki http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?p=130297#p130297
Jesli dziala tak jak zegar 1531 to do 120min masz programowanie lacznie z dniami tygodnia w ktore sie ma wlaczac
Jesli odpalisz piec a kluczyk jest w stacyjce to wtedy nie ma zadnych ograniczen czasowych
22 gru 2014, 21:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Bose - Wzmacniacz F151 66 920A

Zdrowo musialo byc rozbite skoro nie wiesz czy to napewno mazda byla :P https://www.youtube.com/watch?v=hVt2EQbP8bI#t=51 Nie chce byc zlym prorokiem ale prawdopodobnie bedziesz potrzebowal np taki interfejs zeby normalne radio skomunikowalo sie z tym wzmacniaczem http://www.befr.ebay.be/itm/Mazda-MX...
02 mar 2015, 9:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Kurolkowa caravellka

@ Rafal
Zdjecie z zeszlego roku chyba,max 2013
@ Darek
Zataraban do Michala ze mozna brac cukierki od "obcego" bo dobre i jak narazie rozwolnienia po nich nie ma
Maciek tez widzialem ze zjesc lubi,moze sie poczestuje albo da zjesc innym <victory>