Bohdan1 pisze:A żebyś, towarzyszu Kenobi, nie miał ziarna do siania nienawiści ...raz jeszcze powtórzę
a każde twoje zdanie jest przepełnione złośliwością i nienawiścią do mnie :
Bohdan1 pisze:-Mistrzu wiedzy wszelkiej ..Wyrocznio !
-bo z tego co widzę, chcesz być tu "bogiem" i ustawiać reakcje innych
Bohdan1 pisze: podpis avantarka NIE MA NIKOGO z WAS OBRAŻAĆj ...est wyraźną , skrajne satyryczną aluzją do wypowiedzi pewnego pana z w-wy ..i co najgorsze ...że o tym doskonale jak widać WIESZ !
po pierwsze obraża, bo w podpisie masz tylko że Warszawa tak uważa, a nie pan z Warszawy
po drugie łamie to kolejny punkt regulaminu na który zapewne z jakże usprawiedliwionych powodów nie byłeś łaskaw nawet rzucić okiem
Bohdan1 pisze: skoro wylecieć można za przeoczenie jednego słówka! ( niezależnie od powodu)
pomijając regulamin, jakże ważne to słówko w świetle tego:
Bohdan1 pisze: To jakże typowo polaczkowe /bo na pewno NIE POLSKIE! / pojmowanie "kultury" ...jest cechą wielu małych ludzi , którzy z szarego człowieczka /jak prawie my wszyscy, normalni/...dochrapali się "władzy" ..jakiejkolwiek !
wiesz pomimo, że jestem z jakże znienawidzonej Warszawy moja babcia rodowita Warszawianka mówiła mi tak :
kultura to tak naprawdę trzy słowa: dzień dobry, dziękuję i przepraszam - do czego zmierzam - kulturalny człowiek nigdy, jak do kogoś przyjdzie nie zapomni się przywitać, podziękować za przyjęcie i przeprosić za kłopot jaki sprawił
Bohdan1 pisze: i zamierzałem to spokojnie niedzielnie , naprawić, uzupełnić - tyle że ..na pewno nie zmuszony do tego i zbanowany z tak kretyńskiego powodu !
po pierwsze nie zostałeś zbanowany jak widzisz tylko nie zaakceptowano twojego posta z powodów regulaminowych
po drugie logując się akceptujesz go więc nie pisz, że będziesz go przestrzegał wtedy kiedy masz na to ochotę " spokojnie niedzielnie " tylko zawsze bo śmiesz mi zarzucać to:
Bohdan1 pisze:To jakże typowo polaczkowe /bo na pewno NIE POLSKIE! /
a sam klasycznie "polaczkowo" tłumaczysz się z tego iż masz nasze zasady głęboko gdzieś tym:
Bohdan1 pisze:Nie przywitałem się , z powodu stresu , przemęczenia , pośpiechu i jeszcze kilku innych powodów ...
czyli standardowo polaczkowo niech zawsze zasady stosują inni, Ja będę to robił wtedy kiedy mi pasuje
90% sprawców wypadków spowodowanych łamaniem przepisów ma dokładnie to samo usprawiedliwienie
skoro czujesz taki ogromny niesmak, że jesteś do tego "zmuszony" to zrób to co zadeklarowałeś w pierwszym poście
Bohdan1 pisze:Pozdrawiam i raz jeszcze ŻEGNAM
bo ironizujesz z polityków, a zachowujesz się jak oni:
jedno mówią drugie robią