Dzień dobry
-
Mirekm71
- Forumowicz T4
- 7
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Nie przepłaciłeś. Oglądałem Twoje zdjęcia, samochodzik masz bardzo ładny i niestety ale wyposażenie, które masz tez kosztuje. Mój w środku wyglada jakby tam psy mieszkały, z tylu gola blacha a kolory? Ze 4 odcienie czerwieni. Masz bardzo ładne autko, jak kosztuje tysiąc czy dwa więcej to pewnie warto. Ile ci wyciąga?
https://youtu.be/-c9itliDc4s
https://youtu.be/-c9itliDc4s
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 7
- Kontakt:
e no na filmie też się prezentuje i alu felgi.mi się podoba <brawo> .a ile wyciąga?testowałem w firmie już kilka t4 i max co mi się udało 1.9TD uzyskać to 140km/h na liczniku a jak to się na rzeczywistość przekłada to nie wiem.
-
Mirekm71
- Forumowicz T4
- 7
- Kontakt:
Felgi z oponami kosztowały 400zl. Na filmie i zdjeciu owszem. Z bliska <32> . No mój złapał licznikowe 135, moze jakbym poczekał albo znalazł górkę to te 5km bym wycisnął. I tak nie zle jak na 68 szalonych kucyków.
Licznikowe a ile faktycznie? Nie wiem opony mam z niższym profilem, dzięki czemu jest ciut żwawszy a i tak nie zamierzam się poruszać więcej niż 110km/h. Jest kwiecień a ja w tym roku nie byłem na autostradzie dlatego nie szukam żadnych swapow ani tuningow. Krajówkami najbliższe góry mam 100 km i t4 się tam nie wybieram.
Licznikowe a ile faktycznie? Nie wiem opony mam z niższym profilem, dzięki czemu jest ciut żwawszy a i tak nie zamierzam się poruszać więcej niż 110km/h. Jest kwiecień a ja w tym roku nie byłem na autostradzie dlatego nie szukam żadnych swapow ani tuningow. Krajówkami najbliższe góry mam 100 km i t4 się tam nie wybieram.
-
Łukasz12502
- Aktywny T4
- 7
- Kontakt:
ja te prędkości osiągałem na oryginalnych kołach tj.195/70/15.ty mówisz o 100kilometrach a u nas tym jechali do Niemiec na robotę.4chłopa,każdy bagaż i graty,obładowani pod dach i heja 1000km w jedną stronę.dobrze że mnie to ominęło :mrgreen: ale oczywiście T4 zajechał i wrócił bez problemów.
-
slimak
- Ikona forum
- 15
- otrzymal podziekowanie: 14 razy
- Kontakt:
Panowie, to jest powitania. Znajdzie sobie inne, odpowiednie miejsce do dyskusji.
-
marcinkos
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam
Chciałem się tutaj przywitać z innymi użytkownikami, nie posiadam t4 ale jestem na etapie poszukiwań i liczę że niebawem będzie już w moich rękach :D
Chciałem się tutaj przywitać z innymi użytkownikami, nie posiadam t4 ale jestem na etapie poszukiwań i liczę że niebawem będzie już w moich rękach :D
-
mari0
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam Wszystkich,
Jako świeży użytkownik T4 Caravelle (2.8 VR6) z dolnośląskiego chciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich forumowiczów.
Zarejestrowałem się na forum by móc korzystać z kopalni wiedzy oraz ewentualnej pomocy innych bardziej doświadczonych posiadaczy T4 w różnych odmianach.
Auto zakupiłem do obsługi dużej rodziny, mimo że początkowo rozglądałem się za jakąś opcją "kompromisową" z 7 miejscami a tak udało się zdobyć 8 miejsc plus jeszcze całkiem spory bagażnik (wersja long) oraz drzwi przesuwane po obu stronach auta.
Pozdrawiam
Mariusz
Jako świeży użytkownik T4 Caravelle (2.8 VR6) z dolnośląskiego chciałbym się przywitać i pozdrowić wszystkich forumowiczów.
Zarejestrowałem się na forum by móc korzystać z kopalni wiedzy oraz ewentualnej pomocy innych bardziej doświadczonych posiadaczy T4 w różnych odmianach.
Auto zakupiłem do obsługi dużej rodziny, mimo że początkowo rozglądałem się za jakąś opcją "kompromisową" z 7 miejscami a tak udało się zdobyć 8 miejsc plus jeszcze całkiem spory bagażnik (wersja long) oraz drzwi przesuwane po obu stronach auta.
Pozdrawiam
Mariusz
-
ROMEK3
- Forumowicz T4
- 7
- Kontakt:
-
MacGyver
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Kontakt:
Tylko MacGyvera nam na forum brakowało, teraz żadna naprawa nam na forum nie straszna :-P:-P:-P
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
staryemeryt
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Witam forumowe grono.Jestem na forum już od jakiegoś czasu ale nie było okazji żeby się przedstawić.Moje autko to T4 syncro 2002r 2.5 tdi z wysokim dachem(po sanitarce)przerobione na kampera.Będę na zlocie w Imielinie
-
Dudu$
- Znawca T4
- 8
- Kontakt:
Cześć staryemeryt! Bywam często nad zalewem obok elektrowni więc może kiedyś się spotkamy <good>
-
staryemeryt
- Nowy T4
- 8
- Kontakt:
Nad zalew mam 15min więc to nie problem podjechać i posiedzieć nad wodą ale w połowie czerwca kierunek Bałkany i powrót na święta (Boże Narodzenie)
-
TEVI
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Pozdrawiam Panowie! Jak już wcześniej pisałem kupilem multiego z 1999, włożyłem w niego kupę kasy, ale jestem autem zauroczony! wolę nim popędzać niż stojącymi na posesji innymi "osobówkami" czy terenówką, wszystkiego naj!
-
TEVI
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
-
AUTOEXPERT
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie.
Od paru ładnych lat jestem posiadaczem T4 z 92r. Jak na swój wiek, to bardzo fajny samochód który nigdy mnie nie zawiódł. Sytuacja życiowa sprawia, iż zaczynam coraz więcej nim jeździć i tu pojawiają się mały dyskomfort: brak wspomagania, 1.9d. No nie jest to demon prędkości dlatego postanowiłem go zmodyfikować. pomożecie ?
Planuje małego swapa jest już nawet dawca ale mam parę wątpliwości. Moje pytania dotyczą różnych dziedzin i nie wiem czy zakładać nowe wątki czy jakoś ogólnie można zadać pytania ale w jakim dziale? :) Starałem się dużo czytać np na temat zmiany skrzyni ale na 20 stronie wymiękłem nie znajdując odpowiedzi. Po drugie T4 jest mi mało znana i moje pytania mogą wydać Wam się śmieszne. Nie chce wprowadzać bałaganu i zaburzać Waszego "forum"owego porządku dlatego proszę podpowiedzcie jak zacząć?
Od paru ładnych lat jestem posiadaczem T4 z 92r. Jak na swój wiek, to bardzo fajny samochód który nigdy mnie nie zawiódł. Sytuacja życiowa sprawia, iż zaczynam coraz więcej nim jeździć i tu pojawiają się mały dyskomfort: brak wspomagania, 1.9d. No nie jest to demon prędkości dlatego postanowiłem go zmodyfikować. pomożecie ?
Planuje małego swapa jest już nawet dawca ale mam parę wątpliwości. Moje pytania dotyczą różnych dziedzin i nie wiem czy zakładać nowe wątki czy jakoś ogólnie można zadać pytania ale w jakim dziale? :) Starałem się dużo czytać np na temat zmiany skrzyni ale na 20 stronie wymiękłem nie znajdując odpowiedzi. Po drugie T4 jest mi mało znana i moje pytania mogą wydać Wam się śmieszne. Nie chce wprowadzać bałaganu i zaburzać Waszego "forum"owego porządku dlatego proszę podpowiedzcie jak zacząć?
Ostatnio zmieniony 23 kwie 2018, 0:06 przez grzesiex, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: post pod postem
Powód: post pod postem
-
broneq
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam się uprzejmie ze Wszystkimi użytkownikami!
Ja jeszcze nie mam VW (myślę, że przy rejestracji konieczność podania jaki się ma model jest nie koniecznie dobra, gdyż tak jak ja, nie każdy ma VW, a ma inne swoje powody, chęci dołączenia do społeczności forum), dopiero poszukuję ogólnie samochodu, który spełni dla mnie kilka funkcji - auta rodzinnego, wakacyjnego i takiego, który pomaga mi zbudować dom. Ogólnie jestem miłośnikiem Mercedesów, ale Vito to tak straszliwe zgniłki, że niemal od razu sobie go odpuściłem i zacząłem spoglądać w kierunku VW T4.
Ja jeszcze nie mam VW (myślę, że przy rejestracji konieczność podania jaki się ma model jest nie koniecznie dobra, gdyż tak jak ja, nie każdy ma VW, a ma inne swoje powody, chęci dołączenia do społeczności forum), dopiero poszukuję ogólnie samochodu, który spełni dla mnie kilka funkcji - auta rodzinnego, wakacyjnego i takiego, który pomaga mi zbudować dom. Ogólnie jestem miłośnikiem Mercedesów, ale Vito to tak straszliwe zgniłki, że niemal od razu sobie go odpuściłem i zacząłem spoglądać w kierunku VW T4.
-
KrystianZ
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Czołem. Chciałem się przywitać jako nowy użytkownik. Ja dopiero planuję zakup T4 z przeznaczeniem na auto podróżnicze. Aktywnie szukam auta od poczatku maja i zaczyna mnie łapać lekka frustracja jak widzę, jaka posucha na rynku i na ile rzeczy można się naciąć przy zakupie ale brnę dalej. Forum już mi bardzo pomaga i spodziewam się, że tu zagrzeję miejsca ;)
-
Marsinus
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witajcie
Nie znalazłem osobnego wątku tzw przywitalni więc pisze tu. Na razie szukam swojej Tczwórki i mam nadzieję, że wkrótce ją znajdę i pewnie będę miał wiele pytań. A może i sam będę mógł w czymś pomóc. Pozdrowienia Marsinus
Ostatnio zmieniony 06 cze 2018, 12:09 przez niebieski-n2, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Witaj. Słabo szukałeś, ale przeniosłem.
Powód: Witaj. Słabo szukałeś, ale przeniosłem.
-
Bartolomeo
- Początkujący T4
- 7
- Kontakt:
-
zdzisiek81
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Witam wszystkich serdecznie,
Przygodę z t4 zacząłem w 2005 roku, trafiłem do firmy budowlanej jako zaopatrzeniowiec, dostałem dokę 1.9 d auto było bardzo zmęczone a i tak mnie zauroczyło do tego stopnia że za kilka miesięcy stałem się w posiadaniu multivana 1.9 td z 1993 r, to auto było świetne jednak brakowało mu wigoru podczas wyjazdów w góry.
I tak w 2013 r kupiłem multivana 2.5 tdi 151 KM z 2001 r w którym to wigoru już nie brakuje.
Przygodę z t4 zacząłem w 2005 roku, trafiłem do firmy budowlanej jako zaopatrzeniowiec, dostałem dokę 1.9 d auto było bardzo zmęczone a i tak mnie zauroczyło do tego stopnia że za kilka miesięcy stałem się w posiadaniu multivana 1.9 td z 1993 r, to auto było świetne jednak brakowało mu wigoru podczas wyjazdów w góry.
I tak w 2013 r kupiłem multivana 2.5 tdi 151 KM z 2001 r w którym to wigoru już nie brakuje.
-
magda621
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
-
miron1402
- Nowy T4
- 7
- Kontakt:
Pozdrowienia dla t4- forumowiczów
Na początku chciałem pozdrowić wszystkich forumowiczy <england> Jestem tutaj świeży i szukam gdzie mogłem pozdrowić was wszystkich. Przydałoby stworzyć taki dział do powitań.Jeszcze raz pozdrawiam miron1402
-
Kenobi
- Administrator
- Fanatyk T4
- 15
- Kontakt:
Jak widzisz istnieje takie miejsce, pozdrawiam. <cool>miron1402 pisze: Przydałoby stworzyć taki dział do powitań.Jeszcze raz pozdrawiam miron1402
-
Miklas
- Początkujący T4
- 7
- Kontakt:
To chyba dobre miejsce, żeby się przywitać, poprawcie mnie jest się mylę.
Cześć, jestem Marek z Radomia. Właśnie kupiłem swojego t4. Jest to wersja Long z podwójnymi drzwiami z tylu, silnik 2,4 D. Chcę przerobić go na kamperbusa.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Cześć, jestem Marek z Radomia. Właśnie kupiłem swojego t4. Jest to wersja Long z podwójnymi drzwiami z tylu, silnik 2,4 D. Chcę przerobić go na kamperbusa.
Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka