Zakup silnika.
-
k4414
- Nowy T4
- 13
- Last active: -
- Tematy: 1
- Model:
- Auto: T4
- Kontakt:
Zakup silnika.
Przede wszystkim - cześć, jestem nowym użytkownikiem, to mój pierwszy post, mam nadzieję, że w odpowiednim miejscu.
Kupiłem T4 caravelle long, niestety, z silnikiem, który kończy swój żywot. Chcę kupić słupek AAC i moje pytanie do Was: czy możecie polecić sprawdzonych sprzedawców (Allegro, itp)? Jak pewne źródło, to może być w sumie cała Polska (jestem z Łodzi).
Z góry dzięks.
Kupiłem T4 caravelle long, niestety, z silnikiem, który kończy swój żywot. Chcę kupić słupek AAC i moje pytanie do Was: czy możecie polecić sprawdzonych sprzedawców (Allegro, itp)? Jak pewne źródło, to może być w sumie cała Polska (jestem z Łodzi).
Z góry dzięks.
-
Ryś
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4 Mix
- Opis: Posiadacz Zielonej t4 :D
- podziekowal za post: 37 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Re: Zakup silnika.
http://allegro.pl/my_page.php?uid=1414300
Ten człowiek jest polecany. Najlepiej dzwoń bądź odwiedź go osobiście.
Ten człowiek jest polecany. Najlepiej dzwoń bądź odwiedź go osobiście.
-
k4414
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Dzięki za odzew.
Generalnie wolałbym zostać przy AAC, raz - ze wzgledu na jego charakterystykę, a dwa, że jestem raczej zwolennikiem oryginału (żaden to klasyk czy youngtimer, ale...).
Dlatego chciałbym kupić "słupek" ze sprawdzonego źródła. W obecnym silniku mam po 11 na dwóch i po niecałe 9 na pozostałych dwóch cylindrach. Samochód jeździ, ale praca motoru to dramat z Bollywood , a zużycie paliwa to brazylijska telenowela.
Generalnie wolałbym zostać przy AAC, raz - ze wzgledu na jego charakterystykę, a dwa, że jestem raczej zwolennikiem oryginału (żaden to klasyk czy youngtimer, ale...).
Dlatego chciałbym kupić "słupek" ze sprawdzonego źródła. W obecnym silniku mam po 11 na dwóch i po niecałe 9 na pozostałych dwóch cylindrach. Samochód jeździ, ale praca motoru to dramat z Bollywood , a zużycie paliwa to brazylijska telenowela.
-
bera5
- Forumowicz T4
- 13
- Tematy: 0
- Model:
- Auto: T4 Doka
- Kontakt:
-
k4414
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Niestety, dół.
Dzwoniłem do poleconego człowieka z linku do Allegro, nie ma benzyny niestety. Ktoś, coś może więcej nt AAC do sprzedania?
Dzwoniłem do poleconego człowieka z linku do Allegro, nie ma benzyny niestety. Ktoś, coś może więcej nt AAC do sprzedania?
-
k4414
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Kontakt:
Nie tak łatwo, widzę, kupić AAC, a zakup słupka z aukcji z Warszwy za 2350,- to jednak trochę pójście po bandzie.
Może więc z innej beczki. Podpowiecie którą sensowną, czterocylindrową benzynę kupić, żeby nie było zbyt dużo cudowania, no i żeby lubiła się z przełożeniami caravellowskiej skrzyni?
Może więc z innej beczki. Podpowiecie którą sensowną, czterocylindrową benzynę kupić, żeby nie było zbyt dużo cudowania, no i żeby lubiła się z przełożeniami caravellowskiej skrzyni?
-
flax
- Znawca T4
- 15
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: California Exclusive
- podziekowal za post: 25 razy
- otrzymal podziekowanie: 26 razy
- Kontakt:
czemu nie inny benzyniak? ja bym dolozyl cylinder i wrzucil piatke, auto przejemniej jezdzi...AAF lub ACU..