Znaleziono 16 wyników
- 13 lut 2012, 12:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Awaria zamka tylnej klapy.
Jeżeli faktycznie cięgno to rozwiercenie nie pomoże. Miałem pęknięty plastik na końcu cięgna i tak samo wyglądało jak u Ciebie, czyli klamka beż żadnych oporów się poruszała przy zamkniętym czy otwartym zamku. Jednak dostałem się do środka i otwarłem. Zmieniłem plastikowy zatrzask i ok do dziś.
- 10 maja 2013, 19:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: wentylatory nie działają help
Kolego tak na szybko sprawdź działanie wentylatorów spinając obwód przy czujniku, jest on w chodnicy. Jeśli zakręcą na włączonym zapłonie to masz go do wymiany. Najczęstsza przyczyna takiej usterki.
- 02 sie 2014, 8:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: centralny zamek
Kolego peters zdejmij tapicerkę drzwi kierowcy i sprawdź siłownik (masz tam mastera 4pin). Identyczną sytuację miałem u siebie. Koszt używanego siłownika ok 100zł a dłubania na 20min.
Powodzenia.
Powodzenia.
- 26 kwie 2015, 11:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: silnik AFN, 1Z, AHU 1,9 TDI z seata do T4-co z elektryką
Hej mrugajace swiece to objaw bledow. Zaczytaj bledy silnika.
- 30 cze 2016, 20:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1,9 TDI AFN koło pasowe rozrządu.
herman sprawdź dokładnie płaszczyznę przylegania wału i koła (czoło wału) Jest możliwość frezowania czoła, mogę Ci podesłać frez gdybyś potrzebował.
- 13 lip 2016, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Schemat układu wysprzęgania
Być może masz wyrobiony sam kołek, występował też w golfach pasatach itd
http://olx.pl/oferta/kolek-wyciskowy-sw ... 2d133835c8
Osobiście zmieniłem w wysprzęglik hydrauliczny z golfa III
http://olx.pl/oferta/kolek-wyciskowy-sw ... 2d133835c8
Osobiście zmieniłem w wysprzęglik hydrauliczny z golfa III
- 22 sie 2016, 17:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Bicie koła na wale 1.9D 1X
Odezwij się do mnie, prześlę Ci frez u mnie leży nieużywany.
tel; 513-921-625
tel; 513-921-625
- 04 wrz 2016, 9:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: swap TD -> TDI
Koledzy czy ktoś mnie utwierdzi w ilości oleju do 1z z miską od ABL, mam zaznaczone na bagnecie 1z 4l jako minimum a 4,5l jako max. Czy to prawidłowa ilość jaka powinna być zalana? Oryginalny bagnet ABL czeka na montaż przy przy zmianie rozrządu.
- 19 paź 2017, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- 15 kwie 2018, 9:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Mocowanie składanego fotela multivan 97 polift
Potrzebujesz takiej blaszki, jest ona spawana do podłogi pod podłogą/sklejką multivana. W roczniku 1997 powinieneś mieć pasy mocowane do koziołka. Czyi szukaj 2 elementów tego przykręconego do podstawy siedzenie kier i tego przyspawanego do podłogi.
- 21 lip 2018, 6:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Jakiś zawór pod lewym nadkolem
W lewym nadkolu znajduje się filtr paliwa, ma on w dolnej części tzw odstojnik. Zrób zdjęcie dla pewności.
- 26 kwie 2015, 12:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: silnik AFN, 1Z, AHU 1,9 TDI z seata do T4-co z elektryką
Ja mam blad czujnika hamulca i tez tak sie to objawia tylko ja mam niebieski zegary.
Powodzenia
Powodzenia
- 23 kwie 2014, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: swap TD -> TDI
Nie posiadam VAG. wiązka jak i silnik pochodzi z golfa III.
- 20 sie 2014, 21:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Na drogach juz są... Nieoznakowane Radiowozy ITD z Fotor
Ja właśnie robię przelew za bliskie spotkanie z itd. Spiesząc się po towar śmigałem transitem kontenerem, bez zapiętych pasów no i akurat przełożona bardzo chciała usłyszeć mój głos dzwoniąc do mnie :( Te spotkanie zakończyło się na 100zł mandacie. W nagrodę że własne państwo poluje na nas biednych ...
- 20 sie 2014, 21:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Na drogach juz są... Nieoznakowane Radiowozy ITD z Fotor
Nie wiem nie byłem haruję tu bez umowy aby naprawić t4. Studiowałem a i tak Urząd Pracy pozbawił mnie ubezpieczenia nie dając żadnej oferty w przeciągu dwóch lat.