Pisze gdyż jestem ogromnie zniesmaczony ostatnia moja wizyta w warsztacie samochodowym. Jak tylko wiem ze moge to raczej wymieniam sobie części sam. Pojawiły mi się stuki w zawieszeniu i przed zima oddałam auto do wymiany uszkodzonych i postepujacych części w zawieszeniu. Polecono mi sworznie TRW.
Trzy miesiące pózniej pojawiły się stuki ponownie więc postanowiłem wymienić jeszcze kmpl amortyzatorow gdyż auto ma ponad 315 tys. Dzwonią do mnie z warsztatu ze stworzenie są do wymiany?! Tak po trzech miesiącach sworznie wymieniono na oryginalne a te poszły do reklamacji. Panowie dopatrzyli się jeszcze ze łączniki stabilizatora są do wymiany. Zarzyczylem sobie oryginalne i jakieś było moje zdziwienie jak po tygodniu słyszę silne szukanie w przednim zawieszeniu. Pojechałem do warsztatu i okazało się ze łącznikiem spadły – dosłownie. Założono tańsze firmy Mood i tu wystawie zdjęcie.
Niestety części podrabiane nie spełniają oczekiwań za to oryginalne nie zawsze są dużo droższe.
Zawieszenie w t4
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
Roberto32
- Początkujący T4
- 15
- Model:
- Auto: Caravelle
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Zawieszenie w t4
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2012, 12:26 przez Roberto32, łącznie zmieniany 2 razy.
-
chemik211
- Ikona forum
- 15
- Model:
- Auto: ...
- podziekowal za post: 39 razy
- otrzymal podziekowanie: 150 razy
- Kontakt:
Re: Zawieszenie w t4
Co do łączników to nic dziwnego podejrzewam że stabilizator już wytarty, dlatego ja kupuje tylko gumki impergumu do łączników i problem z głowy na dłu…login to view the rest of this post
This topic has 17 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się