Instalacja HHO
-
matnis
- Aktywny T4
- 14
- Last active: -
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Instalacja HHO
Siemanoko
Mam do was pytanko mój szwagier który jest obecnie w Niemczech podesłał mi zdjęcie swojego znajomego co ma założony generator HHO w swoim T5. Mówi że niby spalanie spadło mu o 2 litry, przejechał już po instalacji HHO 15 tyś i nie widzi żeby coś się działo z silnikiem co więcej ma inną mapę około 150 KM.
Zastanawiam się nad zainstalowaniem czegoś takiego u siebie w aucie, może ktoś z was stosował coś takiego, i raczej nie był zadowolony lub rozwaliło mu silnik. Znalazłem na you tubce filmik gdzie to gostek ma u siebie w t4
https://www.youtube.com/watch?v=2H_1QxpLJWY
Nie mówi ile przejechał ale na innych filmikach widać że zakłada to do dziś tak myślę bo niby wysłał ostatnio film.
Jakie macie zdanie na temat instalacji HHO
Mam do was pytanko mój szwagier który jest obecnie w Niemczech podesłał mi zdjęcie swojego znajomego co ma założony generator HHO w swoim T5. Mówi że niby spalanie spadło mu o 2 litry, przejechał już po instalacji HHO 15 tyś i nie widzi żeby coś się działo z silnikiem co więcej ma inną mapę około 150 KM.
Zastanawiam się nad zainstalowaniem czegoś takiego u siebie w aucie, może ktoś z was stosował coś takiego, i raczej nie był zadowolony lub rozwaliło mu silnik. Znalazłem na you tubce filmik gdzie to gostek ma u siebie w t4
https://www.youtube.com/watch?v=2H_1QxpLJWY
Nie mówi ile przejechał ale na innych filmikach widać że zakłada to do dziś tak myślę bo niby wysłał ostatnio film.
Jakie macie zdanie na temat instalacji HHO
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 14
- Tematy: 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Re: Instalacja HHO
Mówi. Parenaście kilometrów. (od 0,42 min ), ....oszczejność wynosi 4 litry na setkę ;)matnis pisze:Nie mówi ile przejechał
Nic dziwnego zatem, że z silnikiem nic się nie dzieje. Daj szansę, niech przejedzie chociaż paredziesiąt.
-
matnis
- Aktywny T4
- 14
- Tematy: 12
- Model:
- Auto: t4
- podziekowal za post: 1 raz
- Kontakt:
Re: Instalacja HHO
No faktycznie usłyszałem tylko pare miesięcy jeżdżę a już parę kilometrów zrobiłem to nie usłyszałem. Co on do kościoła tym jeździ:). Filmik tak wrzuciłem jako ciekawostkę że ktoś ma w t4 taki generator. Chodzi o opinie na temat HHO