Ściąga w prawo .
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Posty mozna poprawiać do godziny czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
-
SANCZO
- Stały bywalec
- 10
- Model:
- Auto: vw t4
- podziekowal za post: 7 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Ściąga w prawo .
Witam Panowie mam mały problem z moim harpaganem . Otóż po zmianie kół z letnich 16" na zimowe 15" zaczęło mi ściągać auto w prawo nie mocno ale odczuwalnie tak, że jak puszczę kierownice to powoli auto kieruje się ku poboczu . Ciśnienie w kołach wyrównane tzn. Na przedniej osi jednakowo w obu kołach i na tylnej osi też . Przed zmianą kół wymieniałem drążki i końcówki drążków kierowniczych ale po tym zabiegu auto było na zbieżności ustawianej laserowo . Czy jest możliwość że po zmianie kół z 16 na 15 przestawiła się lekko zbierzność i to jest powodem ściągania czy też coś innego . Prosze o Porade . Z góry dziękuje .
-
staszek
- Znawca T4
- 14
- Model:
- Auto: T 4
- podziekowal za post: 8 razy
- otrzymal podziekowanie: 20 razy
- Kontakt:
Re: Ściąga w prawo .
nie jest możliwe . Zmień koła z prawej strony na lewą i jak dalej będzie ściągać cie w prawo to zbieżność do roboty, a jak będzie ściągać w lewo to co…login to view the rest of this post
This topic has 10 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się