Witam Wszystkich , Grzegorz z Mikołowa, czytam forum od jakiegoś czasu jednak dopiero niedawno udało mi się nabyć wymarzone T4 więc jestem z pytaniem :)
Czy do wymiany rozrządu w T4 2,4d potrzebne są blokady czy można sobie poradzić w inny sposób?
Znalazłem coś takiego http://allegro.pl/blokada-rozrzadu-vw-t ... 96456.html i jednocześnie dowiedziałem się na giełdzie w Gliwicach że nie jest to potrzebne .......
Blokada rozrządu 2.4D
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
tipres
- Nowy T4
- 12
- Model:
- Auto: T4 DEHLER
- Kontakt:
-
FocusMED
- Samodzielny mechanik
- 14
- Model:
- Auto: T4 Ambulans
- podziekowal za post: 3 razy
- otrzymal podziekowanie: 57 razy
- Kontakt:
Re: Blokada rozrządu 2.4D
Da się to zrobić bez blokad, pytanie po co się męczyć i kombinować z jakąś rzeźbą jak blokady kosztują 70pln.
This topic has 21 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się