Elektryka Warszawa
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
kolek555
- Nowy T4
- 13
- Model:
- Auto: t4 multivan
- Kontakt:
Elektryka Warszawa
Witam, poszukuje elektryka/elektronika w okolicach Warszawy. Ktos cos moglby polecic??
-
darkob
- Forumowicz T4
- 15
- Model:
- Auto: T4
- otrzymal podziekowanie: 12 razy
- Kontakt:
Re: Elektryka Warszawa
Gdybyś napisał co chcesz zrobić to byłoby łatwiej kogoś polecić.kolek555 pisze:Witam, poszukuje elektryka/elektronika w okolicach Warszawy. Ktos cos moglby polecic??
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 13
- Model:
- Auto: Escapade, holenderka
- Opis: Kapitan eMO
- podziekowal za post: 106 razy
- otrzymal podziekowanie: 115 razy
- Kontakt:
Tempomat to Ci Zbyszek w Sękocinie podepnie. Jak coś nie działa (np. szyby, lusterka) też naprawia.
-
Jabluszko
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: LT
- Opis: Podróżować, zwiedzać, bawić, świat całować...
- podziekowal za post: 54 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
Tel. do Zbyszka z Sękocina: 514 890 523 możesz powiedzieć że masz tel. od chłopaków z forum T4.
Jeśli on by Ci w czymś nie pomógł i potrzebował byś fachowca to polecam w Ursusie na Regulskiej pana Andrzeja tel: 601 212 692, robi wszytko oprócz alarmów.
Jeśli on by Ci w czymś nie pomógł i potrzebował byś fachowca to polecam w Ursusie na Regulskiej pana Andrzeja tel: 601 212 692, robi wszytko oprócz alarmów.
-
norberT4m
- Forumowicz T4
- 11
- Model:
- Auto: T4 multivan
- podziekowal za post: 1 raz
- otrzymal podziekowanie: 3 razy
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Minęło trochę czasu od ostatniego postu w tym temacie, a ja mam problem ze swoim T4.
- centralny zamek
- elektryczne lusterka
- mrugająca kontrolka świec
Czy te namiary powyżej są dalej aktualne czy może macie jeszcze jakieś sprawdzone warsztaty.
Minęło trochę czasu od ostatniego postu w tym temacie, a ja mam problem ze swoim T4.
- centralny zamek
- elektryczne lusterka
- mrugająca kontrolka świec
Czy te namiary powyżej są dalej aktualne czy może macie jeszcze jakieś sprawdzone warsztaty.
-
YellowBee
- Nowy T4
- 6
- Model:
- Auto: furgon '99
- podziekowal za post: 4 razy
- otrzymal podziekowanie: 2 razy
- Kontakt:
Jako świeża posiadaczka T4 - wołka roboczego i jeszcze świeższa użytkowniczka forum, witam wszystkich serdecznie. :)
Odkopałam ten nieco już zapomniany wątek, ponieważ chcę powoli ogarnąć mojego "żółtka" i zbieram informacje o sprawdzonych warsztatach. Poszukuję kogoś, kto zrobi solidnie i za sensowne pieniądze elektrykę, która daje znać o sobie.
Polecono tutaj dwa miejsca:
Może ktoś odkrył jakieś nowe miejsce, tylko zapomniał pochwalić się na forum? ;-)
Warsztaty na trasie Warszawa - Białystok, tak do Ostrołęki włącznie, też wchodzą w grę.
Odkopałam ten nieco już zapomniany wątek, ponieważ chcę powoli ogarnąć mojego "żółtka" i zbieram informacje o sprawdzonych warsztatach. Poszukuję kogoś, kto zrobi solidnie i za sensowne pieniądze elektrykę, która daje znać o sobie.
Polecono tutaj dwa miejsca:
Czy ktoś ostatnio był w którymś z nich i może potwierdzić, że warto się wybrać?Jabluszko pisze:Tel. do Zbyszka z Sękocina: 514 890 523 możesz powiedzieć że masz tel. od chłopaków z forum T4.
Może ktoś odkrył jakieś nowe miejsce, tylko zapomniał pochwalić się na forum? ;-)
Warsztaty na trasie Warszawa - Białystok, tak do Ostrołęki włącznie, też wchodzą w grę.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Zbyszek się zna, obecnie stacjonuje w Domaniewku ale bardzo różnie u niego z czasem. Więc jeśli wołek pracuje to bym rekomendował inny adres.
A tak bajwyłej: masz pojęcie co Żółtkowi jest tylko nie chce Ci się robić, czy wręcz przeciwnie? :mrgreen:
A tak bajwyłej: masz pojęcie co Żółtkowi jest tylko nie chce Ci się robić, czy wręcz przeciwnie? :mrgreen:
-
YellowBee
- Nowy T4
- 6
- Model:
- Kontakt:
Adampio, dzięki za potwierdzenie warsztatu.
Rzeczywiście, wołek na razie pracuje, ale na jesieni będzie miał nieco wolnego i czas na pobyty w warsztatach.
Dolegają mu różne rzeczy, jak to w 20-letnim aucie, gdzie mechanika w miarę ogarnięta, a resztą bolączek poprzedni właściciele nie łamali sobie głowy: zamek centralny działa jak chce i kiedy chce, czujnik temperatury oleju nie działa (podobno wtyczka się rozleciała) i ogrzewanie w związku z tym też, 3 dni temu włączyła się kontrolka ABS (może wtyczka na wertepach się wypięła?). Poza tym, jeździ, skręca, hamuje, światła działają, dramatu więc nie ma.
Ja z rzeczy "prądowych" to gniazdko w ścianie wymienię, ale elektryka w autach raczej mnie przerasta.
Rzeczywiście, wołek na razie pracuje, ale na jesieni będzie miał nieco wolnego i czas na pobyty w warsztatach.
Dolegają mu różne rzeczy, jak to w 20-letnim aucie, gdzie mechanika w miarę ogarnięta, a resztą bolączek poprzedni właściciele nie łamali sobie głowy: zamek centralny działa jak chce i kiedy chce, czujnik temperatury oleju nie działa (podobno wtyczka się rozleciała) i ogrzewanie w związku z tym też, 3 dni temu włączyła się kontrolka ABS (może wtyczka na wertepach się wypięła?). Poza tym, jeździ, skręca, hamuje, światła działają, dramatu więc nie ma.
Ja z rzeczy "prądowych" to gniazdko w ścianie wymienię, ale elektryka w autach raczej mnie przerasta.
-
Jabluszko
- Znawca T4
- 15
- Model:
- Auto: LT
- Opis: Podróżować, zwiedzać, bawić, świat całować...
- podziekowal za post: 54 razy
- otrzymal podziekowanie: 24 razy
- Kontakt:
Nie wiem gdzie ci bliżej. Natomiast w Warszawie to polecam Ci gościa starszego ale za to i doświadczonego który naprawia wszystkie marki ale głównie Vw i to nie tylko T4 ale również dużo do niego przyjeżdża T3. Nie jest to typowy elektryk samochodowy ale z twoimi mankamentami poradzi sobie.
Warsztat ma na
ul. Zespołowa 6
Hałuszczak Eugeniusz
603 889 494
Przede wszystkim i ceny ma na poziomie
Warsztat ma na
ul. Zespołowa 6
Hałuszczak Eugeniusz
603 889 494
Przede wszystkim i ceny ma na poziomie
-
YellowBee
- Nowy T4
- 6
- Model:
- Kontakt:
Jabluszko, dziękuję za kolejny namiar.
Chcę najpierw zrobić na szybko rzeczy pilne oraz pogadać o ewentualnym całościowym ogarnięciu kabelkologii w późniejszym terminie.
Chcę najpierw zrobić na szybko rzeczy pilne oraz pogadać o ewentualnym całościowym ogarnięciu kabelkologii w późniejszym terminie.
-
Adampio
- Mistrz T4
- 10
- Model:
- Auto: T4 Multivan '95
- podziekowal za post: 160 razy
- otrzymal podziekowanie: 164 razy
- Kontakt:
Bywszy dziś rano na ul.Zespołowej. 6. Dyrekcja była akurat wyjechana ale bardzo ciekawe zjawisko. W robocie i czekające widoczne są T3. Z tym że z rozmowy z ludnością miejscową wynika, że "na szybko" nie jest wcale takie pewne.
-
zychu88
- Forumowicz T4
- 14
- Model:
- Auto: t4 multivan
- podziekowal za post: 5 razy
- otrzymal podziekowanie: 6 razy
- Kontakt:
Gienio to starszy człowiek , ale wiedzę posiada ogromną i jest bardzo pomocny . Czasami trzeba poczekać bo na brak roboty nie narzeka . Za starych czasów na przeciwko jego posesji był lasek nie ogrodzony z którego korzystał miał tam więcej T3 niż grzybów można by znaleźć