Dzień dobry
-
jasiem
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
Przywitanie
Dzień dobry wszystkim <england>
Mam nadzieję sfinalizować w najbliższych dniach zakup mojej pierwszej T4 i w związku z tym postanowiłem związać się z kolejnym motoryzacyjnym Forum - wiadomo, trzeba szukać wsparcia w szaleństwie <57>
Samochód będzie służył za rodzinny wycieczkowóz, weekendowóz - jak zwał, tak zwał, wiadomo o co chodzi. Jak tylko kluczyki będą już moje, nie omieszkam się pochwalić. A na razie trzymajcie kciuki żeby było czym...
Mam nadzieję sfinalizować w najbliższych dniach zakup mojej pierwszej T4 i w związku z tym postanowiłem związać się z kolejnym motoryzacyjnym Forum - wiadomo, trzeba szukać wsparcia w szaleństwie <57>
Samochód będzie służył za rodzinny wycieczkowóz, weekendowóz - jak zwał, tak zwał, wiadomo o co chodzi. Jak tylko kluczyki będą już moje, nie omieszkam się pochwalić. A na razie trzymajcie kciuki żeby było czym...
-
PumaRST
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
Re: Witajcie i zaczynamy
Dzień dobry
Witam wszystkich na forum. Trafiłem tu jak pewnie większość z was w poszukiwaniu wiedzy na interesujące mnie kwestie odnośnie T4 ponieważ rozważam zakup takiego auta
Pozdrawiam
PumaRST
Witam wszystkich na forum. Trafiłem tu jak pewnie większość z was w poszukiwaniu wiedzy na interesujące mnie kwestie odnośnie T4 ponieważ rozważam zakup takiego auta
Pozdrawiam
PumaRST
-
walerowicz
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
witajcie
<56> witajcie wszyscy posiadający vw t4 i tych którzy takie mieli a jeszcze duszą siedzą w swoim kanciaku i tak jak ja dopiero marzących o swoich czterech kółkach albo z Hanoweru a może z Poznania .Jestem Jerzy ze Świdnicy i w zamiarze mam kupno T4 po karetce pogotowia 2.0 aac 84 km z lpg max długi i wysoki .Blacha do roboty .Czytam i oglądam z wypiekami na twarzy .Mam wrażenie że zostaniemy ze sobą tutaj na dłużej. Witajcie.
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
Edd21
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
Witam wszystkich jestem świeżo po zakupie Multi to mój pierwszy vw w moim motoryzacyjnym życiu mam nadzieję że z waszą wiedzą i pomocą stworzę z niego super auto
Pozdro z Gdańska
Pozdro z Gdańska
-
Brzoza666
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
Witam wszystkich!
Hej Ludzie!
Kupiłem w końcu wymarzoną T4 Caravelle, 2,5 TDI 150 KM z 1999r.
Wygląda póki co z dupy, ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą nabierze blasku ;-)
Pozdrawiam
Maciek Brzoza
(Wałcz/Poznań/Wawa)
Kupiłem w końcu wymarzoną T4 Caravelle, 2,5 TDI 150 KM z 1999r.
Wygląda póki co z dupy, ale mam nadzieję, że z Waszą pomocą nabierze blasku ;-)
Pozdrawiam
Maciek Brzoza
(Wałcz/Poznań/Wawa)
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
Ropuch
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
Witam Siostry i Braci w T4.
Zarejestrowałem się na Forum w marcu br. ale z różnych, życiowych przyczyn dopiero dzisiaj piszę swój pierwszy post - przywitanie.
Od wczesnego paleozoiku pływam na kajakach i dlatego używam wyłącznie samochody dostawcze, którymi przewożenie sprzętu jest najwygodniejsze i najwłaściwsze
ze względu na długość i rozstaw belek bagażnika. W marcu jadąc swoim poprzednim autem (KIA Pregio) wiatr zdmuchnął mnie z oblodzonej drogi. Wylądowałem w rowie, auto do kasacji, a wieczorem tego samego dnia wyjechałem z komisu żółciutkim T4. To pierwsze auto w moim życiu, którym jazda sprawia mi "jedwabistą" przyjemność. Auto z 2002 r więc oczywiście sporo jest do zrobienia. Uczę się go. Forum również.
Pozdrawiam wszystkich! Qm!
Zarejestrowałem się na Forum w marcu br. ale z różnych, życiowych przyczyn dopiero dzisiaj piszę swój pierwszy post - przywitanie.
Od wczesnego paleozoiku pływam na kajakach i dlatego używam wyłącznie samochody dostawcze, którymi przewożenie sprzętu jest najwygodniejsze i najwłaściwsze
ze względu na długość i rozstaw belek bagażnika. W marcu jadąc swoim poprzednim autem (KIA Pregio) wiatr zdmuchnął mnie z oblodzonej drogi. Wylądowałem w rowie, auto do kasacji, a wieczorem tego samego dnia wyjechałem z komisu żółciutkim T4. To pierwsze auto w moim życiu, którym jazda sprawia mi "jedwabistą" przyjemność. Auto z 2002 r więc oczywiście sporo jest do zrobienia. Uczę się go. Forum również.
Pozdrawiam wszystkich! Qm!
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 13
- Kontakt:
Witaj
Szybko działasz ;) (auto)
Mnie ostatnio jak wiatr zdmuchnął to ucierpiał słup, przypadkowo napotkany mercedes i brama. <38>
Z W-wy jesteś, na Wiśle można Cię spotkać?
Szybko działasz ;) (auto)
Mnie ostatnio jak wiatr zdmuchnął to ucierpiał słup, przypadkowo napotkany mercedes i brama. <38>
Z W-wy jesteś, na Wiśle można Cię spotkać?
-
Ropuch
- Nowy T4
- 4
- Kontakt:
Tak, oczywizda. Ale ostatnio nosi mnie po całym kraju. Wisła już mnie znudziła.
-
niedzwiadz
- Nowy T4
- 9
- Kontakt:
Witajcie. Mam na imię Andrzej i od niecałego miesiąca jestem szczęśliwym posiadaczem Caravelli z 2.5tdi. Na forum jestem zarejestrowany od dawna, ale do teraz tylko przeglądałem je doraźnie szukając info o rozwiązaniach camperowych czy innych info dotyczących VW. Teraz dopiero nadszedł czas na comingout :). Z pasji jestem stary offroadowiec i suzukowiec, a z żoną dużo jeździmy campingowo - namiotowo - rowerowo.
Auto będzie używane urlopowo + doraźnie do obsługi eventów, czym się dorywczo zajmuję. Fura salon polska, 1997r., polift. Stan ogólny ok, żwawo się odpycha i raźno pali. Jest climatronic i dołożone webasto. Będzie jakaś w miarę prosto demontowalna zabudowa tyłu, a tymczasem trzeba ogarnąć konserwację podwozia, załatać progi i pewnie jakieś dziury co wyjdą po czyszczeniu dołu oraz sprawdzić jak wygląda sytuacja pod purchlami na nadkolach z tyłu :)
P.S. - ma ktoś może blacharza - konserwatora do polecenia? :)
Auto będzie używane urlopowo + doraźnie do obsługi eventów, czym się dorywczo zajmuję. Fura salon polska, 1997r., polift. Stan ogólny ok, żwawo się odpycha i raźno pali. Jest climatronic i dołożone webasto. Będzie jakaś w miarę prosto demontowalna zabudowa tyłu, a tymczasem trzeba ogarnąć konserwację podwozia, załatać progi i pewnie jakieś dziury co wyjdą po czyszczeniu dołu oraz sprawdzić jak wygląda sytuacja pod purchlami na nadkolach z tyłu :)
P.S. - ma ktoś może blacharza - konserwatora do polecenia? :)
-
niebieski-n2
- moderator
- Kierowca T4
- 13
- Kontakt:
A czy Ty nie jesteś przypadkiem technikiem w Nowym Dworze Maz.?niedzwiadz pisze:Witajcie. Mam na imię Andrzej................ Z pasji jestem stary offroadowiec i suzukowiec
-
niedzwiadz
- Nowy T4
- 9
- Kontakt:
Nie, jestem pośrednikiem/eventowcem z Ochoty :)niebieski-n2 pisze:A czy Ty nie jesteś przypadkiem technikiem w Nowym Dworze Maz.?niedzwiadz pisze:Witajcie. Mam na imię Andrzej................ Z pasji jestem stary offroadowiec i suzukowiec
Kilka zdjęć fury: https://photos.app.goo.gl/GghAPZSkT3vXCc1k9
-
BordzioWPR
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
Post powitalny
Dzień dobry. Pozdrawiam Wszystkich Teczkowników. Multivan 1999, 2,5 TDI. Życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam.
-
hoopsii
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
YOUREQ
- Początkujący T4
- 3
- Kontakt:
Przywitanie
Witam wszystkich,
od kolegi dowidziałem się że jest znakomite forum T4 a jak znakomite to dobrze się znaleźć w takim gronie <good>
Jestem szczęśliwym posiadaczem VW T4 Multivan w wersji Top Star z 1997 roku z przebiegiem ok 400.000 km i silnikiem 2,5 TDI 102 KM.
Jako że lata biegną przyszedł czas na mały remoncik. Silnik hula ale korozja pewnych elementów zaczyna doskwierać więc przyszło się z nią zmierzyć <30>
Po remoncie będę się chciał pochwalić.
Dzięki Adminowi za przyjęcie do grupy.
Pozdrawiam wszystkich
Youreq
od kolegi dowidziałem się że jest znakomite forum T4 a jak znakomite to dobrze się znaleźć w takim gronie <good>
Jestem szczęśliwym posiadaczem VW T4 Multivan w wersji Top Star z 1997 roku z przebiegiem ok 400.000 km i silnikiem 2,5 TDI 102 KM.
Jako że lata biegną przyszedł czas na mały remoncik. Silnik hula ale korozja pewnych elementów zaczyna doskwierać więc przyszło się z nią zmierzyć <30>
Po remoncie będę się chciał pochwalić.
Dzięki Adminowi za przyjęcie do grupy.
Pozdrawiam wszystkich
Youreq
-
Raner29
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
-
Tuolej
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
Witajcie ze stolicy Wielkopolski! Właśnie zakupiłem swojego pierwszego busa w życiu. Multivan 1998 "Family" 2.5TDI 102KM. Jest trochę zabawy, żeby go dopieścić ale w założeniu ma być minikamperem na wyjazdy wakacyjne oraz jazdy na tor. (Jeżdżę sportowo na motocyklu).
-
pittrans
- Znawca T4
- 13
- Kontakt:
-
Oudeemann
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
Witałem się już w innym wątku, ale to tutaj jak widzę trzeba to zrobić. Zatem witam z Opola.
-
Awtardg
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
Witajcie Drodzy forumowicze!
To mój "kolejny pierwszy post" gdyż dostaję cały czas bana : ) Chciałbym powitać i pozdrowić Was wszystkich.
To mój "kolejny pierwszy post" gdyż dostaję cały czas bana : ) Chciałbym powitać i pozdrowić Was wszystkich.
-
marekpijowczyk
- Początkujący T4
- 3
- Kontakt:
-
Reveson
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
Cześć wszystkim!
Co prawda nie jestem jeszcze pełnoprawnym, dumnym członkiem społeczności osób posiadających T4, ale aktywnie poszukuję właśnie takiego autka i mam nadzieję w niedługim czasie znaleźć i odremontować jedno z nich dla celów wakacyjnych. Ten pomysł w głowie mojej oraz w mojej narzeczonej siedział już od bardzo długiego czasu. W tym roku stwierdziliśmy że koniec z marzeniami i czas działać. Tak więc życzcie nam szczęścia w znalezieniu czegoś fajnego. :) Prawdopodobnie w najbliższym czasie będę bardzo często gościł na Waszym forum. Dzięki za przyjęcie do grona!
Co prawda nie jestem jeszcze pełnoprawnym, dumnym członkiem społeczności osób posiadających T4, ale aktywnie poszukuję właśnie takiego autka i mam nadzieję w niedługim czasie znaleźć i odremontować jedno z nich dla celów wakacyjnych. Ten pomysł w głowie mojej oraz w mojej narzeczonej siedział już od bardzo długiego czasu. W tym roku stwierdziliśmy że koniec z marzeniami i czas działać. Tak więc życzcie nam szczęścia w znalezieniu czegoś fajnego. :) Prawdopodobnie w najbliższym czasie będę bardzo często gościł na Waszym forum. Dzięki za przyjęcie do grona!
-
konserwa
- Samodzielny mechanik
- 11
- Kontakt:
-
chmielik
- Ikona forum
- 15
- Kontakt:
-
Piwo
- Nowy T4
- 3
- Kontakt:
Witam
Witam wszystkich,
Jestem "świerzak",choć zanim tu trafiłem, trochę poznałem swój wóz, a jest to multivan z silnikiem 1,9, ale po swapie turbiny i intercolera z 2,5.
Trafiłem tu, żeby z byle problemem nie latać po całym internecie, bo jako gość zaglądałem na Wasze wątki i zawsze coś ciekawego się dowiedziałem.
Także jeszcze raz witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie
Jestem "świerzak",choć zanim tu trafiłem, trochę poznałem swój wóz, a jest to multivan z silnikiem 1,9, ale po swapie turbiny i intercolera z 2,5.
Trafiłem tu, żeby z byle problemem nie latać po całym internecie, bo jako gość zaglądałem na Wasze wątki i zawsze coś ciekawego się dowiedziałem.
Także jeszcze raz witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie
-
Probe041
- Nadteczkownik Nieuleczalny
- 15
- Kontakt: