Dwumasa 2.5 tdi

https://www.t4-forum.pl/viewforum.php?f=89
T4 Forum dotyczące silnika „2.5 AJT, AAY, ACV, AUF, AXL, AYC, AHY, AXG”

Tematy dotyczące TDI – 88, 102, 111, 150 KM. Wszystko o turbo, intercoolerze, wtryskach, ECU i VAG.
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.

Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.

Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.

Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
ODPOWIEDZ
pelek37
Aktywny T4

11
Model:
Auto: t4
podziekowal za post: 53 razy
otrzymal podziekowanie: 170 razy
Kontakt:

Dwumasa 2.5 tdi

Post autor: pelek37 »

Witam, szykuje mi się wymiana koła dwumasowego w silniku 2.5 acv 102 km. , nr. mojego koła 074 105 264E , czy są jakieś numery zamienne dla tego koła, czy musi być dokładnie ten nr., mam kompletny zestaw od 2.5 88 km ale wyczytałem że ono jest wyższe o 4 mm od mojego, więc pewnie nie bedzie pasowało , chce kupić przed wyjęciem skrzyni więc nie mam jak porównać, gdyby ktoś miał jakieś doświadczenia to proszę o pomoc.
Kenobi
Administrator
Fanatyk T4

15
Model:
Auto: Caravelle
Opis: niech moc będzie z wami
podziekowal za post: 49 razy
otrzymal podziekowanie: 659 razy
Kontakt:

Re: Dwumasa 2.5 tdi

Post autor: Kenobi »

Nic nie wykombinujesz. Dwumasa do ACV jest tylko do ACV, ani od AJT, ani od AXG/AHY nie podejdzie. Do tego jeśli znajdziesz gdzieś samą dwumasę do ACV…login to view the rest of this post

This topic has 13 more replies

You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.

Zarejestruj się Zaloguj się

ODPOWIEDZ

Wróć do „2.5 AJT , AAY , ACV , AUF , AXL , AYC , AHY , AXG”