Znaleziono 6 wyników
- 17 lis 2013, 20:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wtryskiwacze ACV w AJT
Istnieje ryzyko, że rozreguluje nastawnik tak, że nie dam rady wrócić choćby do pierwotnych ustawień? Mając odpowiedni kluczyk (ewentualnie robisz myk jak w instrukcji do której podrzucił link Probe041 ) dasz radę, przed przesuwaniem zaznacz sobie w jakiej jest pozycji. Nastawnik przesuwając w stro...
- 16 lis 2013, 20:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Napisz do kolegi Góral na PW. Wrzucał swego czasu instrukcję czyszczenia nastawnika i było tam opisane dokladnie z tego co pamiętam o ustawianiu dawki nastawnikiem. W skrócie musisz delikatnie poluzować śruby ktorymi jest przykręcony nastawnik do pompy i puknać bardzo delikatnie w nastawnik z jednej...
- 17 lis 2013, 11:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Wtryski bardziej wydajne więc tak naprawdę to i program był by potrzebny aby to było idealnie To fakt, jednak na postoju powinie pracować równo w pełnym zakresie obrotów, dawka jest stanowczo za wysoka, ustaw w zakresie 3,0 -4,5 choć bez zmiany programu można zjechać nawet na 5,0 - 6,0 . Po zalogow...
- 27 gru 2014, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Tapicerowanie podsufitki - gdzie, jak, za ile?
http://hurtownietapicerskie.pl/48-wzor-su15.html tu masz materiał http://hurtownietapicerskie.pl/klej-tapicerski-klej-do-pcv/2890-klej-bonaterm-as-4-kg.html tu masz klej żaden problem, jedynie nie należy przy klejeniu dociskać bo pianka przesiąknie i będzie kicha. Materiał kleisz nie naciągając go b...
- 27 gru 2014, 18:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Sprawa jest banalnie prosta, tylko trzeba odpowiednio naciągać przy klejeniu.
- 27 gru 2014, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Pytałem kiedyś po ludziach, bo chciałem tylną odświeżyć to jak usłyszałem cenę 200zł za przednią to się skutecznie wyleczyłem z tego pomysłu :-D