Czujniki cofania
Regulamin forum
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
Posty mozna poprawiać do 2H czasu od jego napisania.
Miło więc jest jesli posty będą edytowane do tego czasu niż pisanie jednym pod drugim. Oczywiście jesli czas edycji na to pozwala.
Staraj sie także uzywać przecinków oraz kropek aby post był czytelny.
Jeżeli jakis post pomógł Tobie w rozwiązaniu problemu podziękuj autorowi postu dając kciuk w górę - znajduje sie w prawym dolnym rogu każdego posta.
-
rafflex
- profil zaufany

- Ikona forum
- 14
- Last active: -
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: Transporter
- Opis: GRUPA MAŁOPOLSKA sekcja "STARE WYGI"
- podziekowal za post: 139 razy
- otrzymal podziekowanie: 235 razy
- Kontakt:
Re: Czujniki cofania
Wtedy nie wiedziałem czy się da i profilaktycznie miałem zdjęte wszystko co się da, czyli w moim przypadku tylko osłonę słupka A, bo z tyłu nie mam właśnie tapicerki a są tam otwory które ułatwiają zadanie.
-
SO...T4
- Samodzielny mechanik
- 12
- Tematy: 29
- Model:
- Auto: CARAVELLONG
- Opis: jestem piękny i mam wspaniałe mięśnie
- podziekowal za post: 21 razy
- otrzymal podziekowanie: 15 razy
- Kontakt:
Czujniki podpięte i działają prawidłowo. Na ten moment nie ciągnąłem jeszcze kabla wyświetlacza i buzzera do przodu bo jest za krótki niestety. Wisi więc z tyłu i piszczy. Zastanawiam się czy właściwie potrzebny mi ten wyświetlacz do czegoś czy sygnał dźwiękowy nie jest wystarczający?
-
Ryś
- Stały bywalec
- 15
- Tematy: 2
- Model:
- Auto: t4 Mix
- Opis: Posiadacz Zielonej t4 :D
- podziekowal za post: 37 razy
- otrzymal podziekowanie: 16 razy
- Kontakt:
Mam zamontowany czujnik Valeo z buzzerem w longu tuż przy klapie i jest dla mnie wystarczająco głośny sygnał. Użytkuję go od ponad roku i jest wystarczający taki zestaw.