Zegarek webasto 1530 komunikat "set stop"
-
flukem
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 escApAde
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
Zegarek webasto 1530 komunikat "set stop"
Na początku chcę przywitać forumowiczów. Po dosyć długim czasie przyszła chwila na pierwszego posta. A więc posiadam zegarek sterujący webasto 1530. Wyjście sterujące podpięte jest do cewki przekaźnika a ten przekaźnik uruchamia cale ogrzewanie postojowe. W momencie uruchomienia ogrzewania przekaźnik nie zmienia stanu nie ma reakcji. Po zmierzeniu miernikiem na przewodzie sterującym jest napięcie 11v :?: a w instalacji auta mam 12.... Jednak przekaźnik nie zmienia stanu. Jak puszcze osobno 12v to się załączy i jest ok. Zauważyłem natomiast że jak uruchomię ogrzewanie z zegarka i w tym czasie odepnę i z powrotem podepnę przewód sterujący to na zegarku wyświetla mi się napis " set stop" nigdzie nie mogę znaleźć informacji o tym błędzie. Może któryś z forumowiczów mail już do czynienia z czymś podobnym. Pozdrawiam Mateusz
-
flukem
- Aktywny T4
- 14
- Model:
- Auto: T4 escApAde
- podziekowal za post: 13 razy
- otrzymal podziekowanie: 22 razy
- Kontakt:
Re: Zegarek webasto 1530 komunikat "set stop"
Jednak z tego co widzę temat obcy.... szukałem jeszcze i w zegarku 1533 jest nastawianie czasu działania webasto a w 1530 nie ma o tym wzmianki tak pi…login to view the rest of this post
This topic has 16 more replies
You must be a registered member and logged in to view the replies in this topic.
Zarejestruj się Zaloguj się