Znaleziono 13 wyników

Return

autor: chemik211
27 wrz 2015, 15:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: Obciążenie na zimnym silniku...

To jest dogrzewanie tak ma być
autor: Sterciu
16 gru 2014, 15:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: komunikat STOP na wyswietlaczu FIS przy odpalaniu

Przy awarii wysprzęglika komunikatu nie będzie poniewaz w zbiorniczku płynu hamulcowego jest przegroda tworząca komory ukladu hamulcowego i układu sprzęgła. Są to komory przelewowe czyli aby napełnić jedną i drugą trzeba wlać max płynu wtedy płyn przlewać się zacznie do komory od układu sprzegłowego...
06 paź 2013, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: swiatla LED do jazdy dziennej

Czasem nachodzi pytanie gdzie zamontować światła dzienne w t4... Ja montując kiedys swoje sam zadawalem sobie to pytanie. Jadąc w zeszlym roku na VAGowisko pod Opole czyli na spot z naszymi forumowiczami równiez spotkalem na jednej ze stacji benzynowych t4 z dlugim pyskiem ktore miało swiatła włozon...
autor: Stefano
28 sie 2013, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zegarek webasto 1530 komunikat "set stop"

Masz za 'mocny' przekaźnik do tego zegarka, podepnij jakiś miniaturowy o bardzo małym poborze prądu na cewkę, powinno pomóc.
Pozdrawiam.
autor: chemik211
19 sie 2013, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Tracenie wspomagania na manewrach 2.5tdi

Nr.1 nie znam mimo że nasz warsztat jest niedaleko więc się nie wypowiadam, Nr.2 znam bardzo dobrze rzeźnik nie polecam reklamacji nie uznaje, Polecam firmę moto-gama na ul.Lindego ale terminy straszne i koszty duże ale najlepsi albo 696-383-383 http://www.regeneracjaprzekladni.com/ właściciel praco...
04 paź 2013, 11:31
Jump to forum
Jump to topic

Re: volkswagen różnica między caravelle a multivan

Escapade to zawsze był transporter , z poczatku byla to wersja do połowy oszklona a pózniej z niewiadomych powodów zrobili wersje w pełni oszkloną, ale nigdy nie miala więcej jak 5 miec siedzących , z tylu w nadwoziu nie powinno byc fabrycznie w zadnych escapaade miejsc montazowych na kanape tylną. ...
autor: chmielik
31 mar 2015, 21:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Wymiana szyb przednich drzwi.

Musisz odkręcić tapicerke , opuścić szybe odkręcić dwie śruby i wyciągnąć górą wychodzą bez problemu
autor: Probe041
08 wrz 2015, 0:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Zmieniamy kierownicę

http://www.t4forum.de/wbb3/board19-technik-bereich/board120-umbauten-tuning/board8-tipps-und-tricks/p508642-multifunktionslenkrad-mfl/#post508642 https://www.google.de/search?q=multifunktionslenkrad+vw+t4+forum+site%3Awww.t4forum.de&oq=multifunktionslenkrad+vw+t4+forum+site%3Awww.t4forum.de&...
autor: herman
27 mar 2018, 0:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Urwana linka maski, jak otworzyc?

Przepraszam za nieobecność. Już naprawiam (dla potomnych) błąd. Fotka z wymiarami. Zdjęcie samego końca, który wciskamy przez uszczelkę maski, przekręcamy tak, żeby koniec znalazł się w okolicy zamka i próbujemy trafić w zapadkę zamka. Dwa razy byłem zmuszony użyć. Za pierwszym razem po drugim pchni...
autor: rafflex
06 lip 2013, 21:53
Jump to forum
Jump to topic

[MOD] Wymiana otwartego schowka pasażera na zamykany

Witajcie. Dzięki dariuspolo i temu wątkowi http://www.t4-forum.pl/viewtopic.php?f=13&t=3304&start=0& powstał ten manual. <england> Dzisiaj wymieniamy kieszeń/schowek otwarty na zamykany. Taki jak na zdjęciu nr1 na taki jak na zdjęciu nr 2. schowek.jpg Potrzebne materiały: Kompletny schow...
autor: rafflex
13 paź 2013, 12:51
Jump to forum
Jump to topic

[MOD] Podświetlenie klamek wewnętrznych drzwi ver. BASIC

Witajcie. Dzięki slimakowi powstał ten manual. <england> Dzisiaj zrobimy podświetlenie klamek wewnętrznych w drzwach kierowcy i pasażera. Zdecydowałem się zrobić to jak najprostszym sposobem (dlatego ver.BASIC), bez przesadnych inwestycji. Początkowo myślałem o takim rozwiązaniu jak jest to w np. Sk...
autor: niebieski-n2
09 lis 2016, 17:19
Jump to forum
Jump to topic

Re: [Manual] Przerobienie dogrzewacza na ogrzewanie postojow

Wystrugałeś sterownik i gdzieś Ci przygnił kabel - 100%. Miałem dokładnie tak samo i milion rzeczy zrobiłem łącznie z wymianą wiązki dogrzewacza w aucie, wymianą silnika dmuchawy wewnątrz pieca, aż w końcu cały piec podmieniłem, przepinałem zasilanie pieca pomiędzy akumulatorami główny i dodatkowym ...
autor: hoopsii
08 lip 2019, 23:04
Jump to forum
Jump to topic

Kolor FIS

Mam już prawie koniec więc postanowiłem się podzielić informacjami. Zrobię dokładny opis krok po kroku ale to jeszcze chwila. Podam tylko kilka najważniejszych informacji. FIS produkuje Ukrainiec. Miły i zawsze pomocny w razie problemów gość. Kontakt z nim tylko przez FB. Eduardo Diaz lub oficjalny ...